Fa un ban in plus, part time :-)-10
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Re: Fa un ban in plus, part time :-)
Eu sunt aia a treia care a avut de-a face cu el si cu jobul si care si-a exprimat parerea. O mai reiau o singura data ca nu am subliniat atunci o chestiune.
- am avut niste articole de proba; aceeasi tema (valentine's day - vreo 6 despre sarbatoarea in sine si apoi cate 2 despre idei de cadouri, idei de cadouri pt barbati, poezii de valentine's etc) - am trecut de proba, mi s-a zis ca voi avea cam cate 10 articole odata si mi s-a spus ca "nu vor fi mereu pe acelasi subiect. De obicei sunt pe subiecte diferite, produse diferite, idei diferite. Deci nu stai o gramada de timp plictisita pe acelasi subiect." si "Nu or sa fie 10 articole diferite despre acelasi produs - or sa fie 10 articole despre 10 produse" (citate din mail)
- am primit primele 10 articole de facut pe aceeasi tema - saltele. 10 articole care se centreaza pe subiectul "saltele" (deci eu inteleg ca nu sunt '10 articole despre 10 produse' ci variatiuni pe aceeasi tema) - mi s-a spus pana seara; ok, eu am vazut mailul la pranz si am anuntat ca nu pot sa le fac pana seara, vor fi gata a doua zi seara. Mi s-a zis ok. Au fost gata si trimise asa cum am zis
Pana aici toate ok in proportie de 90%. Acum, ce m-a deranjat:
- nu am fost anuntata ca nu mai colaboram. Am asteptat o saptamana sa primesc un mail de confirmare pentru articolele trimise, sa mi se spune daca sunt ok sau nu, sa mi se trimita altceva de facut, macar sa primesc banii (contul verificat zilnic) sau sa mi se spuna ca ok, sunt bune, dar nu mai colaboram. Nimic insa. Asa ca dupa aproximativ o saptamana am trimis eu mail si am intrebat cum sta treaba.
- mi s-a raspuns sec ca "Imi pare rau, dar am selectat doar persoanele care pot scrie circa 10-15 articole pe zi, rapid. Ti-am virat banii acum". Ok, de acord, nu corespundeam cu cerintele tale, e normal sa ii alegi pe cei care se conformeaza, dar mi se pare neprofesionist sa nu spui ca se incheie colaborarea intr-o saptamana. Si nici sa nu virezi banii in cont - 10$ amarati, nici vorba de 250 sau vreo 100 precum AnneMarie
Atat am avut de zis si de povestit din scurta mea colaborare cu Free
- vera25
- New member
- Inregistrat: 2010-01-03
Mai e valabila oferta , free?
- BaniPeNet
- Banat
- De la: mă-ta din dulap
- Inregistrat: 2010-01-07
Dragele mele, Cele care aţi reuşit să mă cunoaşteţi, c?t de c?t, prin intermediul forumului sau pe Y!M, ştiţi că nu sunt genul care să stea deoparte şi să privească o prostie ca asta, fără să se implice. Prostie, pentru că nu e tocmai o ?nşelătorie propriu-zisă, dar tot o ?nşelătorie este.
Aşa că vă avertizez şi eu.
Ce face individul ăsta... e simplu. Site-uri de 2 lei, cu trafic pe pseudo-conţinut; pentru că oricum este foarte greu să găseşti pe cineva cu talent la scris şi cu ceva cunoştiinţe de SEO (materialul scris trebuie să atragă cititorii de pe Google, deci este imperativă optimizarea lui). Desigur, el nici nu doreşte asta. Pune pe x şi pe y să-i scrie z materiale, ?i plăteşte cu 2 lei, face clone care-i atestă seriozitatea şi atrag noi victime (deşi, dacă-l ducea mintea, posta anunţul de pe clonă şi-şi susţinea cele spuse de pe contul vechi, să pară doar un forumist mulţumit)... şi c?ştigă te-miri-ce-uri de pe site-urile alea. Acum nu mai vreau să jignesc pe nimeni, dar cum unora le e greu şi cu limba rom?nă... tare-mi e că nici la engleză nu-s prea tari, deci cum puteţi crede că veţi primi sute de dolari scriind prostii care mai sunt şi greşite gramatical?
?nainte de a ?nvăţa să c?ştigaţi bani pe internet (ce bombastic sună!), mai ?nt?i ?nvăţaţi cum să NU faceţi bani pe internet. E plină lumea de ţepari, iar individul ăsta nu-i nici el Mesia crizei forumistelor. 1-2 dolari pentru ore bune de lucru... da, e posibil. Sunt destule metode. ?nsă sunt şi destule metode de a c?ştiga bani cu adevărat. Deşi e greşit spus c?ştigat, e vorba de bani MUNCIŢI.
James
P.S. Site-urile alea care dau electronice pentru c?teva click-uri... a primit careva ceva de acolo? Nu de alta, dar click-urile alea nu acoperă nicidecum preţul produsului (mai ales acum, c?nd s-au micşorat plăţile la reclame), deci nici dacă ar vrea să vă dea premiile nu ar putea, fără să iasă ?n pagubă. Din nou, lăsaţi prostiile şi nu mai credeţi ?n Moş Crăciun şi-n Z?na Măseluţă, vă tot repet asta de luni bune de c?nd vă agasez pe forum, pe aici.
Ultima oara a fost editat de BaniPeNet (2010-01-07 08:21:41)
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
deci nu pot sa cred
Sa nu te astepti sa te salut!
- BaniPeNet
- Banat
Nici eu. Păcat că unii au crezut.
(ştiu la ce te referi şi sper că şi tu ştii la ce mă refer )
Ultima oara a fost editat de BaniPeNet (2010-01-07 08:23:17)
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
:
Sa nu te astepti sa te salut!
- BaniPeNet
- Banat
Da, sunt bani luaţi, nu daţi. Dacă pot fi numiţi bani...
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
De data asta James are dreptate
eu,tu si restul lumii...
- AnneMaries
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-22
Nu inteleg de ce unele persoane se pripesc si trag concluzii gresite, fara a fi fost implicate in acest proiect. De exemplu, pentru un student sunt buni si 15-20$ pe zi, decat nimic. Totul tine de seriozitatea fiecarei persoane, pentru ca daca intr-adevar este hotarata sa castige niste bani, o poate face prin metoda asta. De altfel, nu cred ca are vreo importanta in ce scop sunt folosite articolele, atata timp cat tu scrii niste articole si esti platit pentru asta.. Pretul pe articol creste daca dovedesti faptul ca esti om serios si ca te tii de treaba.
Mai vin cu un exemplu concret si spun ca am lucrat in ultimele 3 zile un numar de aproximativ 60 articole si azi am primit 134$. Deci daca aveti timpul necesar, se poate.
- vera25
- New member
- Inregistrat: 2010-01-03
Hey.Free astept si eu un raspuns te rog. Si vad ca pe mail nu te-am prins. Dar te-am observat aici. Multumesc
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
Draga Free, Iti raspund la faimosul tau topic, ca sa se termine odata offtopicul de la joburi (imagineaza-ti ce lipsa de lene pe capul meu sa iti caut topicul).
Quoteul este asta: Măi Lelaina, de ce eşti offtopic? Acum sincer, nu cred că vreun angajator răspunde tuturor care nu ştiu nici să se prezinte şi au impresia că e treaba mea să le fac treaba şi să vorbesc frumos cu ei. Nimeni nu stă să-şi piardă timpul şi banii cu nişte persoane leneşe şi/sau fără chef de muncă, sau care se prezintă aiurea.
De unde ai sarit tu asa repede la concluzii? Dupa cum bine observam si noi din parerile unor persoane care au colaborat cu tine, nici tu nu esti perfectiunea intruchipata, asa ca nu vad cu ce tupeu esti tu atat de superior tuturor cand vine vorba de seriozitate si implicare intr-un job. Esti tratat cu seriozitate, ai parte de acelasi lucru. And just for the record, persoana careia i-am recomandat mirificul tau job ti-a trimis un mail cu toate cele decente la care ai prententia, si nu a primit un reply nici pana in ziua de azi.
Poor is the man whose pleasure depends on another
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|