|
Nu esti logat.
Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!-3#39 2010-11-02 09:58:50
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Sa ne povestesti si noua Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #40 2010-11-03 09:10:27
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Acum e cel mai bine e sa stam un pic departe unul de altul. Nu spun ca nu putem fi amici. Offline #41 2010-11-03 09:38:45
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!ela,din experienta,iti sun uita-l si fugi cat mai departe.farasms uri sau mailuri.tot tu vei suferi si timpu trece,nu mai intinerim. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #42 2010-11-03 09:48:07
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!acum nu pot... timpul imi va impune sa uit sau sa iert....nu pot fi rationala...nu acum....e prea devreme.... multumesc Offline #43 2010-11-03 10:58:56
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!
Eu stiu, pare totusi ca tipul a lasat o portita deschisa. In plus experientele pot diferi. Offline Publicitateloading...
#44 2010-11-03 19:27:19
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!din restul mailului reiese clar, fara sa fiu subiectiva, ca a lasat o portita deschisa; asa cum mi-a zis deja, "s-ar putea" sa nu revina din Austria. El nu stie nik sigur! Iar eu ma rog sa ii fie bine pt ca e tanar, are o sansa de realizare si a muncit mult probabil la viata lui daca e cautat si pe acolo. Nu pot fi doar egoista, desi ma gandesc de multe ori ca il vreau inapoi! Cum as putea sa nu il vreau? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|