homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!

#1 2010-10-30 09:09:26

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!

Nu am mai intrat pe forum de 3 ani. Am zis ca e mai bine sa asa! Sa imi vad de job si toate cele.
In acesti trei ani am avut o relatie cu un baiat, sahistul. Fetele stiu!
M-am despartit de el in mai! M-am mutat de la el. Si nu m-a durut deloc; de aceea nici nu m-am gandit sa intru pe aici!
In septembrie insa, la o nunta, am intalnit un baiat minunat!  hjarta  Am inceput sa iesim si fiecare clipa cu el facea cat o mie de ani  cu fostul! E putin spus ca in sufletul lui am gasit sufletul meu! Ieri ne-am despartit! Dupa o luna de vise si sperante! Dupa cel mai frumos octombrie din viata mea!  supa  Mi-a zis ca ar fi bine sa ne despartim pentru ca si-a dat seama ca ma atasez de el, iar el s-ar putea sa ramana in Austria dupa vacanta de iarna! Dupa concediul lui, de fapt! Si-a gasit un job mai bun! E informatician si cred ca i-a fost f simplu sa gaseasca!
Fetelor, nu inteleg de ce a iesit cu mine????????? Mi-e greu sa cred ca doar de umplutura! Prietena mea din copilarie mi l-a prezentat! La nunta ei l-am intalnit! De ce a iesit cu mine? De ce? De ce?  grater  A stiut ca vrea sa plece din tara! Sunt sigura de asta! Cata indiferenta sa ai k sa faci asta? Nu i-a pasat? Pur si simplu? I-am scris 10 smsuri dupa ce ne-am despartit aseara! I-am scris un sms aseara si i-am zis ca eu cred de fapt ca nu ma place si atata tot! A fost singurul la care mi-a raspuns: "Atunci cand m-am despartit de cineva am tr un sms, tel sau am taiat liniile de comunicare. Cu tine am pref sa o fac fata in fata. Esti o fata minunata care are nev de atentie m m decat pot oferi eu acum. Poti trimite cate sms vrei tu, dc ajuta." (ii cerusem iertare in al doilea sms pt ca il bombardez cu mesaje.)
Ce doare!  grater  Ajutati-ma! grater

#2 2010-10-30 09:17:12

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!

Dupa doar o luna de zile, baiatul a fost foarte dragutz si fair-play- chiar asa de dragutz si fair-play cum numai in cartzi mai intalnesti-look at the bright side, ai toata libertatea din lume, esti tanara si in plus ai si libertatea de a comunica cu el. Mai rar, I'd say wink

I love you. Remember. They cannot take it

#3 2010-10-30 09:21:45

theSame_ElaElis
Hero member

Am sters numarul lui din telefon. Poate in februarie voi incerca sa aflu de la prietena mea daca a plecat! Sunt sigura ca nu ma voi putea abtine si o voi intreba. Acum lucreaza la aceeasi firma! In ianuarie va pleca!  sad

#4 2010-10-30 09:23:29

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

hei stai linistita, gandeste-te ca ar fi fost mult mai rau sa se intample asta dupa un an sau chiar mai mult.....dar asa a fost doar o luna, puteti ramane prieteni, mai ales ca tipul s-a purtat super ok de la inceput pana la sfarsit! in timp o sa cunosti alti barbati si o sa ramana o amintire frumoasa...capul sus! wink

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2010-10-30 09:30:11

theSame_ElaElis
Hero member

I-am scris un lung mail in care i-am explicat ca pot incerca sa fiu rationala si obiectiva si sa il asigur ca imi doresc sa reuseasca si sa ramana la acel job. Si sincer, sunt sigura ca va reusi!
Dar, evident, exista the dark side of me!  diablo Acea parte imi baga in minte ideea ca as vrea sa revina in tara, desi nu am garantia ca ar reveni la mine! Ecuatia cu orice barbat contine si ceva orgoliu! Cum ar veni la mine sa spuna ca s-a intors si ca ar vrea sa o luam de la inceput! E clar ca vrea sa plece din tara! Si daca nu ii iese pasenta cu Austria acum, va incerca din nou!
M-a trezit! Vreau sa plec din tara! Voiam si inainte, dar ezitam! Acum a devenit scopul vietii mele!  happydance

Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2010-10-30 09:31:00)

Publicitate

loading...

#6 2010-10-30 09:36:55

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Cum crezi ca ar fi fost daca ti-ar fi spus sa va despartiti dupa sarabatorile de iarna?Cand se adunau si mai multe sentimente,sperante...macar a facut-o acum.Probabil la inceputul relatiei nu s-a gandit ca tu te vei atasa atat de mult de el si cred ca faptul ca relatia a inceput sa evolueze l-a cam speriat.Eu am trecut printr-o despartire dupa un an de relatie si mi-a spus la fel ca si tie:"vreau sa ne despartim!",mi-a fost greu la inceput dar am uitat,am trecut peste...

#7 2010-10-30 09:44:53

theSame_ElaElis
Hero member

Pe baieti ii dor astfel de faze? Isi freca ochii... non stop.... era agitat si nu isi gasea cuvintele ... imi spunea franturi in engleza... ii era cu adevarat la fel de greu?

Voi lipsi cateva ore de pe forum! Revin! Multumesc pentru mesaje!

Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2010-10-30 09:55:15)

#8 2010-10-30 10:47:54

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

da, normal ca ii doare si pe ei, doar ca ei nu arata...adica ei sunt educati de mici in genul: nu plange mama ce esti fetita?! 

dar au si ei sentimente si normal ca sufera...

#9 2010-10-30 11:10:54

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

theSame_ElaElis a scris:

Nu am mai intrat pe forum de 3 ani. Am zis ca e mai bine sa asa! Sa imi vad de job si toate cele.
In acesti trei ani am avut o relatie cu un baiat, sahistul. Fetele stiu!
M-am despartit de el in mai! M-am mutat de la el. Si nu m-a durut deloc; de aceea nici nu m-am gandit sa intru pe aici!
In septembrie insa, la o nunta, am intalnit un baiat minunat!  hjarta  Am inceput sa iesim si fiecare clipa cu el facea cat o mie de ani  cu fostul! E putin spus ca in sufletul lui am gasit sufletul meu! Ieri ne-am despartit! Dupa o luna de vise si sperante! Dupa cel mai frumos octombrie din viata mea!  supa  Mi-a zis ca ar fi bine sa ne despartim pentru ca si-a dat seama ca ma atasez de el, iar el s-ar putea sa ramana in Austria dupa vacanta de iarna! Dupa concediul lui, de fapt! Si-a gasit un job mai bun! E informatician si cred ca i-a fost f simplu sa gaseasca!
Fetelor, nu inteleg de ce a iesit cu mine????????? Mi-e greu sa cred ca doar de umplutura! Prietena mea din copilarie mi l-a prezentat! La nunta ei l-am intalnit! De ce a iesit cu mine? De ce? De ce?  grater  A stiut ca vrea sa plece din tara! Sunt sigura de asta! Cata indiferenta sa ai k sa faci asta? Nu i-a pasat? Pur si simplu? I-am scris 10 smsuri dupa ce ne-am despartit aseara! I-am scris un sms aseara si i-am zis ca eu cred de fapt ca nu ma place si atata tot! A fost singurul la care mi-a raspuns: "Atunci cand m-am despartit de cineva am tr un sms, tel sau am taiat liniile de comunicare. Cu tine am pref sa o fac fata in fata. Esti o fata minunata care are nev de atentie m m decat pot oferi eu acum. Poti trimite cate sms vrei tu, dc ajuta." (ii cerusem iertare in al doilea sms pt ca il bombardez cu mesaje.)
Ce doare!  grater  Ajutati-ma! grater

Poti sa imi spui te rog cati ani ai tu si cati are el?

Strong reasons make strong actions!

#10 2010-10-30 11:26:58

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

SI baietii sufera la fel de mult ca fetele. Ei nu sunt facuti din piatra. Dar in general daca ei se despart de fata, evident ca sufera mai putin, pentru ca au initiat despartirea dintr-un anumit motiv, deci le este mai usor.

Ela, mai bine ca ti-a spus acum decat sa fiti impreuna pana inainte sa plece si sa te lase cu ochii in soare dupa multe luni de relatie frumoasa. Poate a facut asta ca sa isi protejeze si lui sentimentele.

#11 2010-10-30 11:42:42

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

macar bine ca ati fost impreuna totusi doar o luna, mai bine mai repede decat mai tarziu cand poate fi prea tarziu in adevaratul sens al cuvantului. Ai sa treci peste asta mult mai usor decat daca va desparteati mai tarziu, o sa vezi! smile

#12 2010-10-30 12:16:55

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

puffball a scris:

macar bine ca ati fost impreuna totusi doar o luna, mai bine mai repede decat mai tarziu cand poate fi prea tarziu in adevaratul sens al cuvantului. Ai sa treci peste asta mult mai usor decat daca va desparteati mai tarziu, o sa vezi! smile

si eu zic tot asa.viata merge inainte. happy

#13 2010-10-30 14:17:26

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Eu am impresia ca de la inceput el nu a vrut nimic serios cu tine, faptul ca ati stat o luna de zile impreuna ma face sa ma gandesc ca el nu s-a implicat deloc, te-a vazut pe tine ca te implici si probabil si-a dat seama acum ca trebuie sa-ti spuna ca el are alte planuri.
Daca intr-adevar i-ar fi pasat si s-ar fi indragostit de tine eu cred ca se putea gasi o solutie sa ramaneti impreuna, chiar daca el ar fi plecat la munca in Austria, mai sunt relatii in care unul din cei doi pleaca sa munceasca si rezista relatia asa la distanta. pana la urma puteai si tu la un moment dat sa pleci acolo sa munciti impreuna, mai venea el uneori in tara. Probabil el a vrut doar o aventura, nimic de durata, dar de acum sa-ti fie invatatura de minte sa nu te mai increzi in oricine, gandeste si cu mintea nu doar cu inima. Ratiunea ajuta mult in astfel de cazuri.
Cand e sa fie soarta ta cineva va fi indiferent de cate obstacole aveti impreuna, puteti trece prin n despartiri si probleme ca tot cu acela vei fi, daca e sa fie. Daca nu e sa fie, nu e si gata trebuie sa mergi mai departe nu sa stai in loc de un barbat cuc are ai stat doar o luna de zile. Viata merge inainte, dar trebuie si tu sa fi mai atenta pt cine pui suflet si pt cine nu trebui sa pui suflet. Invata sa cunosti mai bine intentiile oamenilor.

#14 2010-10-30 14:26:03

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Hmm... Bucura-te ca ai avut un octombrie asa frumos! S-a intamplat, viata merge mai departe, si daca e sa fie indragostit de tine, poate va va aduce destinul din nou impreuna... smile

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#15 2010-10-30 14:43:04

theSame_ElaElis
Hero member

Multumesc, fetelor!
Azi am facut o nebunie! Intr-un fel prin ce am facut, m-am aruncat in spatele tramvaiului si m-am ridicat repede sa nu vina altul!
Am intrat pe neogen! Din nebunie si frustrare, si manie, si dezamagire! Si voi iesi la o intalnire sapt viitoare pt ca un individ mai mare cu doi ani, vrea sa ma cunoasca!
Stiu ca e o prostie, am vb cu el la tel, i-am zis in ce stadiu ma aflu, nu ma intereseaza ca om, ma intereseaza sa ies din casa, sa umplu un mare gol cu nimic!  sjuk  Nu-s normala! Dar trebuie sa uit luna octombrie exact in luna noiembrie!
Happy november to me!  majoreta

#16 2010-10-30 14:45:58

theSame_ElaElis
Hero member

Sofy, el are 33, eu 29! Am gasit la el ce am sperat o viata intreaga sa gasesc! De aceea sufar!  sad

Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2010-10-30 14:53:19)

#17 2010-10-30 15:05:51

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Ela, baga-ti mintile in cap, asta in primul rand!!! Cum adica sa te arunci pe sina de tramvai dupa o luna de zile? Nu neg ca te doare, nu neg ce spui tu ca ai simtit si ai vazut in el, doar ca astfel de gesturi necugetate n-ar trebui sa apara dupa o luna. Ai grija cu plecarea, sa nu faci o mare gresala, daca el isi dorea sa fie cu tine in Austria ti-ar fi spus asta, macar de complezenta. Nu deveni stalker pentru un om care pana la urma a fost fair-play cu tine si a preferat sa se desparta decat sa te lase cu ochii in soare. Nu-ti distruge viitorul pentru un om care pare ca nu te vrea alaturi de el acolo unde se duce!

Stiu ca ai vrut sa auzi vorbe bune, dar eu nu pot sa te incurajez decat in incercarea de a lasa timpul sa treaca si sa vindece ranile astea, pana la urmatorul baiat/barbat care va putea sa-ti ofere ceea ce tu iti doresti (si te asigur ca va aparea, mai devreme sau mai tarziu). Incearca sa iei partea pozitiva a experientei si incearca sa vezi concretul din lucrurile care s-au petrecut si anume ca amandoi ati petrecut o luna frumoasa, doar ca se pare ca atat a fost sa fie. Daca o sa sari sa faci lucruri marete pentru un om care nu ti le cere sau nu le vrea...mai rau o sa fii dezamagita si ranita. Apelez la rationalul din tine, gandeste-te bine daca vrei sa-ti risti viitorul intr-o astfel de conjunctura.

#18 2010-10-30 15:20:12

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da, chestia cu tramvaiul e o mare prostie. Imi vine sa iti trag doua palme, dup adoar o luna, un pas de genul.Cat despre neogen, mult noroc cu tipul, si ai grija unde te duci cu el, ca nu stii ce nebun este sau nu este wink

#19 2010-10-30 15:57:33

theSame_ElaElis
Hero member

Hei, cititi cu atentie! In spatele tramvaiului....adica nu vreau sa sufar, ci vreau sa merg mai departe! vreau sa ma ridic, adica sa nu vina un alt baiat sa ma faca sa sufar! sa ma ridic din aceasta dezamagire!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.