|
Nu esti logat.
Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!-2#20 2010-10-30 16:00:59
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Multumesc mult, fete dragi! M-ati scos dintr-un mare butoi cu melancolie! Offline #22 2010-10-30 17:09:29
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!eu nu inteleg faza cu spatele tramvaiului atunci dc te-ai mai aruncat??? Offline #23 2010-10-30 17:39:46
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Mie mi se pare o tampenie ca nici n-ai termiant-o bine cu asta si te "arunci in bratele" altuia, in plus nici nu-l cunosti bine si la-i si pus la curent cu situatia prin care ai trecut. Eu am impresia ca ai nevoie de un barbat neaparat in viata ta ca sa il poti uita pe celalalt, dar in felul asta te minti pe tine. Poti foarte bine sa treci si singura prin asta nu sa incerci sa iti si dai alte intalniri imediat. In primul rand esti vulnerabila in momentul asta si o femeie este puternica atunci cand este capabila sa priveasca realitatea dura in fata si sa o infrunte asa cum trebuie. Offline #24 2010-10-30 17:42:54
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!E o gluma! Mai seaca.... Sunt atat de suparata incat ma arunc in spatele tramvaiului si ma ridic repede sa nu vina altul!!! Inter[retare: Daca te arunci dupa ce a trecut tram inseamna ca nu esti in pericol, si dc te ridici repede sa nu vina altul esti tot in siguranta! Offline Publicitateloading...
#25 2010-10-30 17:49:51
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!
Nu am fost in bratele nimanui! Nu ne-am atins, nu ne-am spus cuvinte frumoase, nu ne-am privit in ochi cu dragoste, nu ne-am sarutat, nu ne-am tinut de mana! A fost o luna de zile in care mi-am pus sufletul in mainile cui nu trebuia! Asa se pare! Ca ar fi trebuit sa vad ca era prea printul din poveste k sa ramana cu mine! Fara sa exagerez, pt k oricum mi l-a furat Austria, era tot ce imi dorisem de la un barbat, in fine atat cat am cunoscut la el! Trebuie sa il uit! Sa sper ca va ramane acolo! Offline #26 2010-10-30 17:53:36
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Eu nu ma refeream la fostul tau ci la cel de pe neogencu care vorbesti acum, nu ai citit bine. Ultima oara a fost editat de andrulina (2010-11-01 13:38:22) Offline #27 2010-10-30 17:56:26Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Frumoasa explicatie ai gasit pentru faza cu spatele tramvaiului, sper sa fie asa cum zici tu. Eu doar am vrut sa te avertizez si sa-ti spun ca nu merita sa faci prostii pentru un astfel de barbat... nici chestii de genul asteia cu tramvaiul, nici cele cu plecarea in Austria dupa el. Offline #28 2010-10-30 19:42:27
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!adica daca am inteles eu bine, tu de fapt ai fost doar prietena cu tipul asta ca ai zis ca nu v-ati atins, nu v-ati sarutat....atunci chiar nu inteleg unde-i tragedia (bine nu prea intelegeam nici inainte, dar trecem peste)....ramai in continuare prietena cu el si iti vezi de viata....cu siguranta vei mai intalni multi barbati interesanti si chiar si mai multi neinteresanti "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #29 2010-10-30 19:45:25
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!zicea ca nu s-a sarutat cu altcineva , cred...referitor la alt "tramvai" Offline #30 2010-10-30 20:22:08
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Fetili, sa lasam tramvaiul! Azi am fost la meditatie, apoi am facut mancare, curatenie, am spalat! Am fost boscodina! Iar cu ala de pe neogen fix nu ma intereseaza ce iese! nu vreau sa iasa ceva! vreau sa ies din casa, ca am vacanta o sapt si nu am chef sa ma ia gandurili pe aici! Offline #31 2010-10-30 20:56:05
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Buna ElaElis.povestea ta ma facut sa zambesc un pic pt ca mi-am adus aminte de mine acum aproape 5 ani, cand am procedat ca si tine.ca sa-mi scot din minte pe cineva-tot o relatie scurta,am cautat pe altcineva in loc sa stau sa plang.faptul ca a fost o relatie scurta a fost de ajutor! cat despre cel de dupa ...suntem impreuna si astazi. eu zic ca procedezi bine incercand sa cauti pe altcineva in loc sa te gandesti la o persoana care ti-a spus clar ce intentii are.cat despre actualul,incearca sa o iei incet. Offline #32 2010-10-31 06:29:17
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Multumesc! De ieri pana azi ma tot gandesc la faptul ca pur si simplu nu a fost sa fie; poate pt ca el are visele lui, poate ca el crede ca nu suntem pe acelasi fir de actiune, ca nu avem totusi multe in comun, ca are venituri mult mai mari, poate , poate, poate.... aseara am vorbit cu fratele meu si l-am intrebat dc intre doi oameni exista o relatie de amicitie dupa o astfel de etapa in care am fost si ne-am purtat ca amici; doar eu am luat-o la vale cu sentimentele; am incercat sa vorbesc cu el si nu mi-a raspuns; so, a trecut la faza despre care imi comunicase ca a aplicat-o din start cu alte fete: intreruperea cailor de comunicare; si atunci am sters numarul lui din tel; nu mai sun; el nu ma vrea nici ca amica; Doamne! Ce rost are? o las asa cum a cazut; nu mai incerc sa dau de el; poate voi mai scrie cate un e-mail in eter; asa de aiurea; dar imi va trece; Offline #33 2010-10-31 11:17:44
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Eu ma bucur pentru tine ca ai gasit repede pe altcineva care sa-ti mai ocupe gandurile. Si nu te gandi ca celalalt era perfect pentru tine, pana la urma, nu-l cunosti de mult timp. Nici n-ai idee cate defecte ascund barbatii, pe unele nu le descoperi nici dupa o viata intreaga, atat de bine si le ascund. Capu' sus ca o sa fie totul bine! O sa ramana o amintire frumoasa, iar tu o sa-ti continui viata. El are de pierdut, rar gasesti oameni care sa tina sincer la tine. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #34 2010-10-31 12:26:28
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!nu stiu ce varsta ai, desi am trecut prin posturi... dar, sincer... asta numesti tu crunta viata? ai fost doar o luna cu el... sau ai iesit cu el, nu stiu daca chiar ati fost impreuna. din atata lucru nu poti fi atat de deprimata. eu inteleg ca suferi etc... e normal, tu chiar incepusei sa tii la el. dar crede-ma, ca time heals everything. Offline #35 2010-10-31 12:46:02
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Ela, de fapt si de drept nu ai avut o relatie cu tipul asta in adevaratul sens al cuvantului...Tu ai inceput sa pui suflet treptat ,iti placea cum se comporta ca amic, apoi ti`ai dorit mai mult de atat si ti`ai proiectat in minte imaginea de barbatul perfect... Practic nici nu l`ai cunoscut cum e el intr`o relatie, cred ca ai idealizat prea mult totul.... Offline #36 2010-10-31 15:50:14
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!subscriu Offline #37 2010-11-02 07:26:04
Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!Asa e fetele! Eu am inceput sa o iau razna; si-a dat seama si m-a temperat; a fost un baiat cum putini ar putea fi; deh! am ajuns sa imi dau seama ca regret ca am luat-o la vale cu sentimentele; acum e mult mai greu sa il recuceresc ca amic; atat vreau! sa ramanem amici; sa am cu cine iesi la un film, la teatru, in club; prietenii mei mai vechi sunt de nadejde, dar nu ii scoti frate din casa; el ar fi rarissim pentru implinirea mea la capitolul distractie; dar nu pot lua cu forta; trebuie sa mi se ofere prietenia lui; ieri dimineata, f devreme, mi-a trimis un sms prin care ma anunta ca imi va trimite un mesaj mai lung pe mail; inca nu am primit nik; dar astept cu rabdare, cu nerabdare, cu interes si curiozitate, cu emotie; prin acel e-mail va transa problema, isi va spune punctul de vedere; ahhh! ce grea este asteptarea! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|