homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!-3

#39 2010-11-02 09:58:50

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Re: Despre crunta viata! Help! o vorba buna pentru mine!

Sa ne povestesti si noua big_smile

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#40 2010-11-03 09:10:27

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Acum e cel mai bine e sa stam un pic departe unul de altul. Nu spun ca nu putem fi amici.
Doar ca acum nu e momentul. Si o spun din experienta. Am primit suficiente suturi in fund ca sa stiu ca acum nu e bine sa ne vedem.

Orice intalnire, din orice motiv, nu e buna. Nu acum.
Acum e buna o cutie cu ciocolata sau inghetzata(sau ce preferi tu) si un priten cu care sa vb.

hjarta

Un fragment dintr-un lung mail de la el....  ma roaga sa nu ne vorbim la tel, sa nu ne vedem. Dar in acelasi tim accepta sa ii scriu mail, sms si imi scrie ca poate va raspunde; a zis ca poate ne auzim de sarbatori, ca nu promite...

Mi se pare la fel de derutat ca si mine.... avand intreg mailul in fata...
Il respect si ii respect decizia, ii voi scrie e-mailuri si sms uri, voi sti ca le va citi, voi spera... voi astepta.... pana in februarie voi sti deznodamantul....prietena mea din copilarie lucreaza la aceeasi firma cu el.... voi sti dc a plecat sau nu...  dance

#41 2010-11-03 09:38:45

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ela,din experienta,iti sun uita-l si fugi cat mai departe.farasms uri sau mailuri.tot tu vei suferi si timpu trece,nu mai intinerim.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#42 2010-11-03 09:48:07

theSame_ElaElis
Hero member

acum nu pot... timpul imi va impune sa uit sau sa iert....nu pot fi rationala...nu acum....e prea devreme.... multumesc

#43 2010-11-03 10:58:56

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

sonia30 a scris:

ela,din experienta,iti sun uita-l si fugi cat mai departe.farasms uri sau mailuri.tot tu vei suferi si timpu trece,nu mai intinerim.

Eu stiu, pare totusi ca tipul a lasat o portita deschisa. In plus experientele pot diferi.

Ela puss

Publicitate

loading...

#44 2010-11-03 19:27:19

theSame_ElaElis
Hero member

din restul mailului reiese clar, fara sa fiu subiectiva, ca a lasat o portita deschisa; asa cum mi-a zis deja, "s-ar putea" sa nu revina din Austria. El nu stie nik sigur! Iar eu ma rog sa ii fie bine pt ca e tanar, are o sansa de realizare si a muncit mult probabil la viata lui daca e cautat si pe acolo. Nu pot fi doar egoista, desi ma gandesc de multe ori ca il vreau inapoi! Cum as putea sa nu il vreau?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.