|
Nu esti logat.
Cei din Maroc-3#39 2010-11-03 12:01:59
Re: cei din Marocai grija de tine dea .imi pare tare rau ca e cum e Offline #40 2010-11-03 17:37:44
Re: cei din Marocmi-am descarcat si eu filmul ala, ramane sa il vizionez cand am putin timp liber Offline #41 2010-11-03 17:55:59
Re: cei din MarocMeeeeeerci mult de tot fetelor !!! Azi nu m-a sunat deloc ! Sunt tare fericita Sper ca asta a fost tot.. ca ma lasa in pace.. nu prea vreau sa-mi stric sederea aici din cauza lui. Eu ma duc des sa ma plimb in Bologna, si e foarte probabil sa ma intalnesc cu el.. Stiu ca mereu sta prin centru *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline #42 2010-11-05 11:14:53
Re: cei din Marocam vazut filmul dupa ce am citit ceea ce s`a postat aici. Doamne, nu pot sa cred ca in lumea de azi mai exista astfel de ideologii...E trist! si m`a zguduit modul in care un barbat poate trata o femeie, e incredibil. Si deea,fb ca ca ai rupt legatura cu el, incepe sa isi arate adevarata fatza pt ca nu se mai poate stapani. Ai grija de tine si sper ca sa ramana la nivelul acesta, o amintire frumoasa! I like the way you shake your ass around me Offline #43 2010-11-08 18:25:05
Re: cei din Marocam vazut si eu filmul, sincer am ramas socata Offline Publicitateloading...
#44 2010-11-08 20:05:09
Re: cei din MarocSi eu l-am vazut ...ma mir ca in sec asta mai exista asa ceva. Nasol mai traiesc oamenii pe acolo *Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|