homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare e bine ce fac?-6

#96 2010-11-18 11:16:32

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: oare e bine ce fac?

anca90 a scris:

green_fairy, eu nu pricep de ce, in cazul ipotetic al anei, barbatul se face mai mult vinovat. are si el familie, dar are si ana. iar din cate stim, mie mi se par ambii la fel de vinovati.
convingerea mea e ca in astfel de situatii, vina cea mai mare o are cel care ia initiativa, cel care il ispiteste pe celalalt. nu de alta, dar sunt cazuri in care daca nu ar fi aparut o ispita, cel/cea care a inselat nu si-ar fi cautat un/o amant/a. dar sunt persoane (ce isi merita apelativul dat de georgeta), care din proprie initiativa isi baga codita si destrama familii, ori eu asta n-o pot numi in veci o simpla si nevinovata "incercare". am mai dat si ieri exemplul cu adam si eva: adam are o vina mai mare ca a cedat, sau eva ca nu si-a vazut de treaba si nu s-a limitat la propriu "pacat", ci l-a mai ispitit si pe adam?

bis  applause

#97 2010-11-18 11:42:03

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

nu vrea sa ma "aplaudati" pt ce am scris dar stiind ce ni s-a intamplat noua m-am cam lasat dusa de val...scriam f repede si de aceea,green_fairy poate nu m-am exprimat cum trebuie....

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#98 2010-11-21 10:51:56

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

ana88 a scris:

am o relatie cu seful meu..ne simtim foarte bine impreuna,din toate punctele de vedere,dar..este insurat si are si un copil..

Nu,nu e bine ce faci. Daca nu te gandesti la nevasta lui gandeste-te macar la copii wink

Strong reasons make strong actions!

#99 2010-11-21 11:07:15

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

anca am zis ca fiecare e responsabil pentru familia lui. ce nu intelegeam eu e de ce toata lumea se lua doar de ea, nu si de el. pentru ca el are copii, el ar fi trebuit sa fie PRIMUL care se gandeste la copii, nu ea smile  daca el nu se gandeste la familie, de ce trebuie sa o faca altcineva?  cine nu e in stare sa isi vada de familie, suporta consecintele, si da, din pacate de cele mai multe ori copiii sufera. dar nu pentru ca X a venit si si-a bagat codita, ci pentru ca mamica sau taticul din dotare nu a fost in stare sa isi infraneze niste instincte si sa isi tina chestia in pantaloni.

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-11-21 11:09:23)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#100 2010-11-21 13:07:50

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

green_fairy a scris:

anca am zis ca fiecare e responsabil pentru familia lui. ce nu intelegeam eu e de ce toata lumea se lua doar de ea, nu si de el. pentru ca el are copii, el ar fi trebuit sa fie PRIMUL care se gandeste la copii, nu ea smile  daca el nu se gandeste la familie, de ce trebuie sa o faca altcineva?  cine nu e in stare sa isi vada de familie, suporta consecintele, si da, din pacate de cele mai multe ori copiii sufera. dar nu pentru ca X a venit si si-a bagat codita, ci pentru ca mamica sau taticul din dotare nu a fost in stare sa isi infraneze niste instincte si sa isi tina chestia in pantaloni.

tummenupp

Strong reasons make strong actions!

Publicitate

loading...

#101 2010-11-21 13:43:28

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

nu s-a luat mai nimeni de el pentru ca nu era el care scria si care venea aici cu intrebari stupide. oricum fata in acest moment face ce vrea, ori a fost cineva care s-a bagat in seama aiurea ori e pe bune dar ne-a injurat bine pe toate si s-a dus la amant lol

acum cum ar fi fost discutia " ana noi cu tine vorbim, dar hai sa il injuram pe el, nenorocitul, spurcatul, jegosul...ce jigodie de om, dar tie nu iti zicem nimic ca deh, barbatul tre sa iti tina chestia acasa". logic ca ea a picat de magar la mijloc pentru ca discutia se purta cu ea si este om matur, cu capu pe umeri ca tot se lauda ca are 27 de ani sa ia decizii atat pro cat si contra.

si eu imi mentin parerea: pe el l-as ierta pentru copil, familie etc dar pe ea, intrusa, cea care s-a bagat in relatia mea, nu as ierta-o cati ani si cate vieti as avea eu, indiferent a cui a fost vina, a ei sau a lui.

totusi femeile se lauda ca au rezistenta, ca nu sunt ca barbatii sa nu isi poata stapani instinctele, ca vai barbatii ce nesimtiti si magari sunt si se duc la altele. si atunci ele in loc sa fie un exemplu ce fac, devin amante, corespondentul perfect al nesimtitilor blamati mai sus.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#102 2010-11-21 15:32:25

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

coraline a scris:

nu s-a luat mai nimeni de el pentru ca nu era el care scriasi care venea aici cu intrebari stupide.  oricum fata in acest moment face ce vrea, ori a fost cineva care s-a bagat in seama aiurea ori e pe bune dar ne-a injurat bine pe toate si s-a dus la amant lol

acum cum ar fi fost discutia " ana noi cu tine vorbim, dar hai sa il injuram pe el, nenorocitul, spurcatul, jegosul...ce jigodie de om, dar tie nu iti zicem nimic ca deh, barbatul tre sa iti tina chestia acasa". logic ca ea a picat de magar la mijloc pentru ca discutia se purta cu ea si este om matur, cu capu pe umeri ca tot se lauda ca are 27 de ani sa ia decizii atat pro cat si contra.

si eu imi mentin parerea: pe el l-as ierta pentru copil, familie etc dar pe ea, intrusa, cea care s-a bagat in relatia mea, nu as ierta-o cati ani si cate vieti as avea eu, indiferent a cui a fost vina, a ei sau a lui.

totusi femeile se lauda ca au rezistenta, ca nu sunt ca barbatii sa nu isi poata stapani instinctele, ca vai barbatii ce nesimtiti si magari sunt si se duc la altele. si atunci ele in loc sa fie un exemplu ce fac, devin amante, corespondentul perfect al nesimtitilor blamati mai sus.

exact! (ceea ce am ingrosat)

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-11-21 15:32:49)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.