homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare vise!?!?

#1 2010-11-30 09:44:07

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Interpretare vise!?!?

'Neata buna sau...nebuna.
De ceva vreme tot am cosmaruri noaptea si visez fel de fel de simboluri. Nu am dat importanta pana intr-o dimineata cand m-am trezit tipand din toate "radacinile". Am tot cautat prin asa zisul dictionar de vise. Sunt o persoana rationala si inclin mai degraba sa nu dau atentie unor astfel de... chestiuni, dar tot legandu-ma la cap fara sa ma doara m-a pocnit durerea.
Am visat noaptea trecuta un sicriu, dar folosit in alt scop: era cu unelte (surubelnite, cleste &co) si am citit ca e prevestire de mare rau. Nah, eu eram calma, dar lucrul asta ma ingrijoreaza...vreau nu vreau.
La voi "spun" ceva visele? ori sa nu le iau in seama?...

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#3 2010-11-30 09:48:39

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: Interpretare vise!?!?

Si eu cate prostii am mai visat si am cautat in dictionar de vise,insa nu s-a adeverit nimic lol
uite mai sunt si pe aici niste discutii cu tema asta:
http://forum.anticonceptionale.ro/t1430 … i----.html
http://forum.anticonceptionale.ro/t1220 … ptile.html

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2010-11-30 09:49:19)

#4 2010-11-30 10:06:12

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

aiooo....
deci sa-nteleg ca vi s-a intamplat si voua si nu e cazul sa ma mai gandesc la asta ori sa bag in seama prevestirile de...moarte
Nu am rabdare sa citesc toate discutiile.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#5 2010-11-30 10:49:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Tei, daca te fascineaza subiectul poti sa citesti Freud si alti psihanalisti, in niciun caz insa sa nu apelezi la babisme, ca nu e cazul... visele nu sunt chiar atat de explicite
crede-ma ca eu visez in mod normal numai crime, morti, sange si altele asemenea si inca n-am omorat pe nimeni, si nici nu mi s-a intamplat nimic smile e doar modul in care subconstientul nostru interpreteaza ceea ce vedem in jur si ni se intampla

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.