homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.-5

#77 2008-12-15 10:46:34

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: Ureoplasma urealyticum , Streptococ hemolitic grup B si Vaginoza bact.

deci eu constant am senzatia ca imi toarna cineva otet in vagin
ma ustura si ma arde
mai ales inainte si dupa ciclu si dupa actul sexual
daca ma spal cu irigtorul ma mai calmeaza, dar am cam evitat in ultima periada , desi cam tarziu
mie mi-a iesit la analizele de la cantacuzino strepoc grup b . e singuru spital care l-a gasit
maine ma duc sa imi fac analiza iar la secretie si un pap dar nu pot ajunge la bucuresti , in orasul meu nu stiu cat de bine vor iesi ,,am remarcat si eu o modificare la menstruatie , si anume incep cu o saptamana mai devreme sa sangerez un pic , ca si cum s-ar anunta ma doare un pic burta si apoi nimic .peste 6-7 zile imi vine ciclu normal ( de 1 an nici nu mai iau anticoncept )

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-12-15 11:02:59)

#78 2008-12-15 11:25:24

baldana
New member
Inregistrat: 2008-03-25

e ciudat ce-mi spui. pt ca simptomele tale sunt pt. secretie prea acida, dar streptococul nu traieste in mediu acid. ma gandesc ca poate au gresit analizele sau le-or fi incurcat... parerea mea ca ar trebui sa-ti faci analizele inainte de ciclu si sa masori ph-ul in perioada cand ai arsurile, deci inainte si dupa ciclu si in perioada cand nu ai arsuri, daca exista aceasta perioada... apoi mai vorbim...daca ph-ul e prea scazut atunci ar trebui din contra sa faci spalaturi cu bicarbonat de sodiu si ceai de flori de salcam. dar eu zic mai intai sa afli cum stai cu ph-ul ca sa stii sigur ce trebuie sa faci. mai vb.

Ultima oara a fost editat de baldana (2008-12-15 11:25:35)

#79 2008-12-15 11:28:54

tttttt
Hero member

baldana mai esti ? nu prea mai am secretia asa de abundenta, imi simt vaginul mai uscat si parca nu se ma umezeste ca inainte
si in timpul actului sexual ma umezesc la inceput dar apoi dispare si secretie si tot si ma usuc asa , ca si cum s-a intari un pic secretia si nu mai sunt asa de lubrifiata

#80 2008-12-15 12:16:05

baldana
New member
Inregistrat: 2008-03-25

asta nu inseamna ca nu e normal. in mod normal o lubrefiere intensa se face inainte de actul sexual, cand esti excitata. in rest in vagin exista secretia, dar nu trebuie neaparat sa iasa in afara. e mai importat sa-mi descrii aspectul si mirosul cand nu esti la ciclu si inainte si dupa ciclu.

Ultima oara a fost editat de baldana (2008-12-15 12:16:16)

#81 2008-12-15 12:37:07

tttttt
Hero member

ok am inteles
am sa ma duc acum sa imi fac analizele ca tot mi-am facut programare ( acum sunt cam la ovulatie) si acum am senzatii de usturime , de arsura , dar inainte si dupa menstruatie imi vine sa ma urc pe pereti  , imi mai dadeam cu biclin gel sa pot trece peste , mai ameliora , calma si imi dadea senzatie de prospetime
si apoi o sa ma duc si inainte de menstra sa vad diferenta cum mi-ai zis
mersi frumos si o sa te tin la curent
cu secretia nu am remarcat nici un miros , dar poate nici nu am fost foarte atenta , am sa urmaresc de acum incolo.

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-12-15 12:39:28)

Publicitate

loading...

#82 2010-07-20 16:39:03

mozarella
New member
Inregistrat: 2010-02-16

Am cautat si nu am gasit nicaieri informati sau discuti legate de "STREPTOCOC BETA HEMOLITIC GRUP C" .

Ce ma interesa este daca medicamentul rec de dr Ciprinol contine penicilina deoarece eu sunt alergica la el si am uitat sa intreb. Daca imi poate raspunde Doctoressa.
Am primit si un antimicotic Flucoric si iar am uitat sa intreb daca trebuie sa fie o diferenta de ore  intre antimicotic si antibiotic si exact de cate ore? Imi recomandati si un probiotic sau ajunge ce iau momentan?
Mentionez ca pe langa cele doua( 1pastila Flucoric si Ciprinol la 12 h) mai iau si albastru de metilen si un sprai nazal( am si deviatie de sept)cu apa de mare. Ce am enumerat mai devreme iau la recomandarea dr si ma gandeam sa iau si pastile de Echinaceea insa nu stiu daca nu cumva e prea mult deja.
De asemenea se iau inainte sau dupa masa preferabil? Mentionez ca m am uitat pe prospect si nu gasesc aceste informati.

#83 2010-07-20 16:52:36

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ciprinol contine ciprofloxacin, nu face parte din clasa penicilinelor. daca pe prospect nu scrie ca trebuie luat inainte/dupa sau la distanta de mese inseamna ca absortia lui nu este influentata in acest mod asa ca nu conteaza.
flucoricul il iei in prima zi de antibiotic, nu cred ca e nevoie de distantare in timp fata de momentul in care inghiti antibioticul.
prin probiotice te-ai referit la ovule gen viviflor, GinieL etc pentru flora vaginala sau pastilute gen Biotics pentru flora intestinala? oricum, sunt indicate ambele daca iei antibiotic. Bioticsul stiu ca se ia la cateva ore fata de pastila de antibiotic.
echinaceea nu vad de ce nu ai putea lua...

#84 2010-07-20 17:21:54

mozarella
New member

Ms pt raspuns am luat acum si antibioticul.
Nu ma gandisem la probiotic pt care zona dar cred ca cel mai bine e asa cum zici sa le iau pe amandoua. Am observat ca numai din grupul A si mai ales B gasesc pe aici chiar nu mai are nimeni ca mine streptococ beta hemolitic grup C??
Sper sa supravietuiesc dupa atatea pastile.
Multumesc inca o data pentru raspuns

retas

#85 2010-07-20 17:25:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

eu recunosc ca nici nu stiam ca exista de grup C. dar daca tratamentul este facut conform antibiogramei ai toate sansele sa scapi. partenerul tau face tratament? sa repeti/ repetati analizele la o saptamana- doua dupa ce terminati tratamentul
multa sanatate

#86 2010-12-15 13:25:40

mozarella
New member

Cine imi poate recomanda si mie un doctor bun(spital) sa primesc tratament pt Streptococ beta hemolitic tip C. Mi am facut deja exsudat la medlife, sanador si ultima oara la Cantacuzino si am facut deja 2 tratamente la indicatiile celor 2 dr diferiti de la medlife .Ceea ce e in plus de data asta e ca am reusit sa fac si o antibiograma. Singurul spital unde mi sa explicat de ce nu mi se facea  antibiograma a fost cantacuzino. Tratamentul in general se face cu penicilina si doar daca esti alergic trebuie sa mentionezi in avans acest lucru cand se recolteaza. Am mentionat treaba asta ca sa stie si alti sa nu treaca prin ce am trecut eu. Adica intrebam dc se face antibiograma si spuneau da si dupa cand venea rezultatul ca nu se face antibiograma asta era raspunsul scurt si sec desi doctori cereau.
Va rog mult cine a gasit un medic bun pt acest streptococ sa imi recomande si mie.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.