|
Nu esti logat.
Must have-urile sezonului-4#58 2007-10-27 19:57:32
Re: must have-urile sezonuluigri cu roz, verde cu galben, mov cu verde, imi plac mult combinatiile astea Offline #59 2007-10-27 20:32:49
Re: must have-urile sezonuluifetele voi ca accesori ce purtati?lemn sau plastic ,margele sau bratari,inele?aur sau argint,vi le asortai cu imbracamintea? take me as i am or watch me as i go! Offline #60 2007-10-27 20:33:58
Re: must have-urile sezonuluieu port argint in general.....f rar margele si uneori imi mai iau cate ceva de la meli melo care sa mearga cu imbracamintea, dar nu ma accesorizez cine stie ce. #61 2007-10-27 20:43:45
Re: must have-urile sezonuluieu mi-am umplut un sertar de margele pe care nu prea le port... acum am inceput sa port din nou aur, imi place ca se prtriveste la orice! cand imi mai pun o bluza colorata imi asortez si o pereche de cercei aceiasi culoare! imi place sa imi cumpar cercei, margele, bratari...gablonturi! pe care nu prea le port, dar imi place sa le am acolo Offline #62 2007-10-27 23:01:19
Re: must have-urile sezonuluiEu am cam de toate...argint...si tot felul de biz-bizuri pe kre le asortez in functie de tzoale...imi plac foarte mult accesoriile si cred k am destul de multe din cauza k sunt foarteee tentata sa cumpar...le probez foarte usor..nu tre sa mor de claustrofobie intr-o cabina de proba...uneori ma ingrozesc kti bani as da pe kkturi dastea... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|