|
Nu esti logat.
Oare ce sa fac?-4#58 2010-08-18 13:46:26
Re: oare ce sa fac?ba mai mult, ?i și asculți lamentările despre fosta, ca o bună prietenă ce ești Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-18 13:47:17) Offline #59 2010-08-18 13:58:59
Re: oare ce sa fac?
mda..ai mare dreptate...mereu imi repet astea..dar nu inteleg...zici ca sunt batuta in cap...sper sa am putere sa pun punct Offline #60 2010-08-18 15:30:31
Re: oare ce sa fac?dar nu poate fi at?t de greu, nici măcar n-ați avut parte de sex, din c?te am ?nțeles. pare iubire din partea ta, acum, dar te asigur că ?n timp vei realiza că de fapt nu simțeai mare lucru pt el Offline #61 2010-08-18 16:13:07
Re: oare ce sa fac?nu am avut parte de sex ca n-am vrut.....eram dispusa sa trec si la pasul asta, dar vad ca nu se merita....si mai bine stau in banca mea Offline #62 2010-08-18 16:15:53
Re: oare ce sa fac?lasa-l.un baiat ca el nu merita atentia ta, care tind sa cred ca e un sentiment de iubire ( sper sa nu ma insel).nu meriti sa fii bataia lui de joc,sa te sune sa va vedeti cand vrea el si cum vrea el si in plus sa iti scoata ochii ca primesti mesaje,iar el se vede k tipa aceea. iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline Publicitateloading...
#63 2010-08-18 17:00:09
Re: oare ce sa fac?
asa e...mereu am zis ca nu o sa ma mai vad cu el..dar mi se face dor de el si cedez imediat....in plus, cand se intoarce iar la ea...mereu ne certam..sunt irascibila si orice ma deranjeaza...i-am zis acum sa nu ma mai sune sa imi zica ca se duce sa o ia, sau ca e cu ea ca ma deranjeaza......zic nu intelege gresit, nu ma deranjeaza ca ma suni, ma deranjeaza cand aud de ea....cica bine asa o sa fac.....s-a invatat ca stau pe invisible pe mess si intra direct pe mine cum ajunge acasa....in fine....o sa ne certam, desi ma doare..dar daca el nu se desparte de ea..n-am ce sa fac... Offline #64 2011-01-11 23:31:10
Re: oare ce sa fac?Am nevoie de ajutor, nu stiu ce sa mai fac...sunt obsedata de-a dreptul de curatenia de la mine din camera. Imi vine sa sterg totul cu spirt, in fiecare seara ma pun si culeg scamele de pe covor vreo jumatate de ora, imi vine mereu sa fac curat. Mi-e greu sa ies din casa ca stiu ca trebuie sa ma imbrac si sa scot hainele din dulap si mi-e teama ca provoc dezordine, mi-e teama ca atunci cand le voi pune la loc nu vor mai fi la fel de aranjate. Alteori imi vine sa arunc tot din camera sa fie mobila goala. NU mai pot Offline #65 2011-01-11 23:35:29
Re: oare ce sa fac?deep, poate sa fie un inceput de tulburare obsesiv- compulsiva. Ai fost tot timpul asa sau asta se intampla de la o vreme ? Daca nu mai poti ar fi de dorit sa consulti un psiholog. Offline #66 2011-01-11 23:46:27
Re: oare ce sa fac?Nu a fost tot timpul...de la o vreme incoace...cam de vreo jumatate de an nu mai am liniste. Offline #67 2011-01-11 23:55:46
Re: oare ce sa fac?daca ai obsesii care nu te lasa sa iti desfasori viata in mod normal (deci daca iti ocupa cateva ore pe zi lucruri care nu sunt necesare), e foarte posibil sa ai o tulburare de personalitate obsesiv-compulsiva. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-12 00:00:44) Offline #68 2011-01-12 00:15:08
Re: oare ce sa fac?Nu e nicio tulburare de personalitate, maxim e o "simpla" tulburare, drept dovada a aparut recent, nu e ceva stabil in timp. Offline #69 2011-01-12 00:22:16
Re: oare ce sa fac?Da...nu ma simt fericita in relatia cu prietenul meu si simt ca nu ma regasesc pe mine insami. Simt ca pot avea mai mult in viata dar imi lipseste curajul si astfel imi manifest nemultumirea facand ordine sau curatenie. Offline #70 2011-01-12 00:41:57
Re: oare ce sa fac?Am inteles. Oricum ar fi bine sa consulti un psiholog/ psihiatru pana nu devine mai grav. Offline #71 2011-01-12 16:23:53
Re: oare ce sa fac?Multumesc pentru sfaturi. Daca nu as fi studenta in alt oras cu suficiente probleme financiare, chiar as merge la psiholog. Insa imi este si asa f greu sa ma descurc. Tot sper sa gasesc inlauntrul meu o motivatie suficient de puternica, care sa ma ajute sa pot sa trec peste asta. Cred ca faptul ca constientizez este foarte important...la fel si faptul ca simt ca am in mine puterea de a trece peste asta. Doar ca uneori ma invaluie obsesia asta si cad prada din nou unui fel de obsesie. Offline #72 2011-01-12 16:30:19
Re: oare ce sa fac?Ai dreptate cand spui ca te ajuta faptul ca tu constientizezi ca ai o problema! Dar motivatia ei o gasesti? Ti-e frica de boala, de microbi? Ai un sentiment de vina in legatura cu ceva? Ultima oara a fost editat de alinda (2011-01-12 16:31:04) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #73 2011-01-12 16:36:14
Re: oare ce sa fac?Zice mai evreme, alinda, ca are probleme in relatie si asta e modul in care o persoana cu tendinte obsesiv-compulsive reactioneaza la asa ceva... e dorinta inconstienta de a pastra controlul, nevoia de a-ti demonstra ca poti controla anumite aspecte ale vietii tale, daca nu pe cele care conteaza cu adevarat Offline #74 2011-01-12 16:39:09
Re: oare ce sa fac?Daca problemele alea din relatie sunt atat de mari incat sa ajungi la asa ceva, incerci sa fugi cat vezi cu ochii de relatia aia! Mai ales ca esti un om cu capul pe umeri si esti constienta ca ai inceput sa ai o problema din cauza ei. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #75 2011-01-12 17:54:23
Re: oare ce sa fac?E pacat ca de 6 luni sa dai intr-o problema atat de mare, daca zici ca starile tale se datoreaza relatiei cu prietenul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|