|
Nu esti logat.
Aventuri de prin liceu/facultate-6#96 2010-12-29 13:37:52
Re: aventuri de prin liceu/facultatece misto! VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #97 2010-12-29 16:26:52
Re: aventuri de prin liceu/facultatecitii tot topicul, foarte tari intamplarile voastre. mi-e asa ciuda ca eu mereu am fost cuminte, fricoasa, sa nu-i supar pe ai mei, "sa nu le stric reputatia" (acum imi amintii ca prin 1-4, cred, am facut o nazbatie si maica-mea m-a certat si mi-a zis ca o fac de ras pe ea si pe tati, ca vai doamne erau cunoscuti in oras si deci trebuia sa fiu cuminte mereu sa nu le stric imaginea). chiar uitasem faza asta, dupa ce ma apucai de scris imi venira in minte cuvintele "ne faci de ras" interesant...mda, deci din cauza asta am urat liceul pt ca niciodata nu voiam sa chiulesc cu colegii si cand chiuleau ei, eu ramaneam in clasa pana venea profa si tare mandra ii povesteam maica-mii cum ma laudau profii ca eu nu plecam de la ore (ma mir ca mai vorbeau colegii cu mine ). aveam un prof batran care nu ne suporta pt ca au avut grija colegele mele sa-l enerveze. desi ii faceau faze faine, niciodata n-am putut sa rad pt ca stateam cu frica-n san sa nu ma asculte ca sa se razbune... V., soarele si luna Offline #98 2010-12-29 17:15:23
Re: aventuri de prin liceu/facultate
cum asa? nu tu ai fost miss anul asta pe forum? Offline #99 2010-12-29 17:18:37
Re: aventuri de prin liceu/facultateba da..dar ,,s-o fi transformat ca ratusca cea urata'' VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #100 2010-12-29 19:15:51
Re: aventuri de prin liceu/facultateba nu mi se pare, chiar eram da ET am fost miss, m-am schimbat chiar ieri ma uitam la poze de acum 6-7 ani si ma ingrozeam, zici ca nu sunt aceeasi persoana poate o sa pun si aici ca sa va convingeti. plus ca tot liceul asa zicea, ca sunt urata Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#101 2010-12-29 19:24:32
Re: aventuri de prin liceu/facultatepune cora ca nu te credem "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #102 2010-12-29 19:27:49
Re: aventuri de prin liceu/facultatebineeee ma mut la poze si off le puteti admira acolo Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #103 2010-12-29 19:29:26
Re: aventuri de prin liceu/facultateCora, asteptam poze cu tine urata nici eu nu prea cred ca erai asa cum zici Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #104 2010-12-29 19:32:37
Re: aventuri de prin liceu/facultatebineee acum se incarca si nu ziceam doar eu, ziceau toti eu nici nu ma mai recunosc vreti sa pun si poze recente ca sa faceti diferenta? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #105 2010-12-29 19:34:25
eu in generala am fost. KGB-ista mica ce sunt. nu inspiram la nimeni frica.
da,da. Ultima oara a fost editat de ET (2010-12-29 19:35:44) Offline #106 2010-12-29 19:35:55
Re: aventuri de prin liceu/facultatepai si eu tot in generala, ET "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #107 2010-12-29 19:36:00
Re: aventuri de prin liceu/facultategata, le puteti admira Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #108 2010-12-29 19:40:46
Re: aventuri de prin liceu/facultate"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #109 2010-12-29 19:48:04
Re: aventuri de prin liceu/facultate) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #110 2011-01-22 21:16:56
Re: aventuri de prin liceu/facultateEram printr-a 7-a parca. Eram la ora de mate pe care o faceam cu dirigu' meu, un om foarte sever, nu scotea nimeni un sunet. In capul unui coleg din fata mea i se cobora un paianjen, am observat, am ras pe infundate. Apoi am anuntat discret prin cercul de pe acolo de colegi, astia au inceput sa rada, nu se mai puteau abtine. Au fost dati afara de la ora, eu am ramas cuminte in banca. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #111 2011-01-22 22:03:10
subscriu! They can because they think they can. Offline #112 2011-01-22 23:56:37
subscriu in totalitate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|