homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aventuri de prin liceu/facultate-6

#96 2010-12-29 13:37:52

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: aventuri de prin liceu/facultate

ce misto!
mie mi-a placut liceul.
eram intr-un liceu unde multi baieti faceau baschet si deci ma duceam dupa ei la meciuri.
apoi aveam mese de tenis si jucam pe rupte cu cei din clasele mai mari..asa m-am facut cunoscuta.
cu clasa chiuleam in masa si am fost prima clasa care in a 12a a chiulit in masa de la mate...deci a doua zi,toti am luat cap coada cate un 2.  nu existase precedent.
stateam in gasca cu baietii si mergeam sa fumam in spatele liceului...
da..am amintiri super.
acum,la colegiu...ma duc cu pustanii in barulete sa bem cafea(bineinteles,chiulind de la ore).

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#97 2010-12-29 16:26:52

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

citii tot topicul, foarte tari intamplarile voastre. mi-e asa ciuda ca eu mereu am fost cuminte, fricoasa, sa nu-i supar pe ai mei, "sa nu le stric reputatia" (acum imi amintii ca prin 1-4, cred, am facut o nazbatie si maica-mea m-a certat si mi-a zis ca o fac de ras pe ea si pe tati, ca vai doamne erau cunoscuti in oras si deci trebuia sa fiu cuminte mereu sa nu le stric imaginea). chiar uitasem faza asta, dupa ce ma apucai de scris imi venira in minte cuvintele "ne faci de ras" neutral interesant...mda, deci din cauza asta am urat liceul pt ca niciodata nu voiam sa chiulesc cu colegii si cand chiuleau ei, eu ramaneam in clasa pana venea profa si tare mandra ii povesteam maica-mii cum ma laudau profii ca eu nu plecam de la ore (ma mir ca mai vorbeau colegii cu mine lol ). aveam un prof batran care nu ne suporta pt ca au avut grija colegele mele sa-l enerveze. desi ii faceau faze faine, niciodata n-am putut sa rad pt ca stateam cu frica-n san sa nu ma asculte ca sa se razbune...

in generala, imi amintesc ca ne-am pus vreo 6 fete una in brate la cealalta pe catedra. va imaginati ca am picat toate si cu tot cu catedra care s-a facut tandari. noroc cu colegii de nota 10 care nu ne-au parat si care au acceptat sa dea bani pt a inlocui catedra. dar cred ca am fost atat de ingrozita sa nu afle ai mei pt ca, desi a fost o faza faina, nu prea-mi vine sa rad acum

in concluzie, am fost o bleaga fricoasa si am lasat sa treaca niste ani minunati pe langa mine din cauza asta... ceva tot am invatat insa: copiilor mei le voi permite sa faca toate tampeniile din lume, nu le voi spune ca ma fac de rusine, ii voi certa "simbolic" si ma voi bucura alaturi de ei de frumusetile si nazbatiile copilariei

bebe V., soarele si luna

#98 2010-12-29 17:15:23

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

coraline a scris:

eram bataia de joc a intregului liceu pentru ca eram urata.

cum asa? nu tu ai fost miss anul asta pe forum?

#99 2010-12-29 17:18:37

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ba da..dar ,,s-o fi transformat ca ratusca cea urata''
i se parea,nu era...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#100 2010-12-29 19:15:51

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

lol ba nu mi se pare, chiar eram lol da ET am fost miss, m-am schimbat lol chiar ieri ma uitam la poze de acum 6-7 ani si ma ingrozeam, zici ca nu sunt aceeasi persoana tongue poate o sa pun si aici ca sa va convingeti. plus ca tot liceul asa zicea, ca sunt urata tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#101 2010-12-29 19:24:32

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

pune cora ca nu te credem big_smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#102 2010-12-29 19:27:49

coraline
Addicted member

rotfl bineeee ma mut la poze si off tongue le puteti admira acolo

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#103 2010-12-29 19:29:26

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Cora, asteptam poze cu tine urata lol nici eu nu prea cred ca erai asa cum zici tongue

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#104 2010-12-29 19:32:37

coraline
Addicted member

bineee acum se incarca tongue si nu ziceam doar eu, ziceau toti big_smile eu nici nu ma mai recunosc tongue vreti sa pun si poze recente ca sa faceti diferenta? rotfl

#105 2010-12-29 19:34:25

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

dea_di a scris:

responsabila cu controlatul temelor si cu disciplina!

eu in generala  am fost. KGB-ista mica ce sunt.  forgetit nu inspiram la nimeni frica. lol

coraline a scris:

vreti sa pun si poze recente ca sa faceti diferenta? rotfl

da,da.

Ultima oara a fost editat de ET (2010-12-29 19:35:44)

#106 2010-12-29 19:35:55

dea_di
Platinum member

pai si eu tot in generala, ET big_smile

#107 2010-12-29 19:36:00

coraline
Addicted member

gata, le puteti admira tongue

#108 2010-12-29 19:40:46

dea_di
Platinum member

box

#109 2010-12-29 19:48:04

coraline
Addicted member

rotfl2)

#110 2011-01-22 21:16:56

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Eram printr-a 7-a parca. Eram la ora de mate pe care o faceam cu dirigu' meu, un om foarte sever, nu scotea nimeni un sunet. In capul unui coleg din fata mea i se cobora un paianjen, am observat, am ras pe infundate. Apoi am anuntat discret prin cercul de pe acolo de colegi, astia au inceput sa rada, nu se mai puteau abtine. Au fost dati afara de la ora, eu am ramas cuminte in banca. smile

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#111 2011-01-22 22:03:10

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

claudia78 a scris:

cam asa si pt mine,anii de liceu au fost groaznici...parca toti ma marginalizau pt ca eram ceva mai plinuta,pt ca aveam ceva mai multe cosuri ca altii....insa anii de facultate au fost minunati,am fost respectata,iubita si toti imi cautau prezenta pt ceea ce eram EU ...am f multe amintiri frumoasa din anii de facultate de care imi este f dor....

subscriu!
liceul = nashpaaaaaaaaa neutral, ani irositi cu o clasa de retardati!
facultatea = f nice, colegi supeer

They can because they think they can.

#112 2011-01-22 23:56:37

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

OneOnly a scris:

liceul = nashpaaaaaaaaa neutral, ani irositi cu o clasa de retardati!
facultatea = f nice, colegi supeer

subscriu in totalitate

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.