|
Nu esti logat.
Aventuri de prin liceu/facultate-5#77 2010-12-28 21:54:34
Re: aventuri de prin liceu/facultate
coraline,nu pot as cred un cuvant,esti o fata extrem de frumoasa si am vazut cu totii asta! Offline #78 2010-12-28 21:54:49
Re: aventuri de prin liceu/facultateCora, cand eram in generala imi doream sa dau la Dante mai bine ca m-am razgandit intre timp. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #79 2010-12-28 22:13:48
Re: aventuri de prin liceu/facultateprin clasa a 10a am vorbit aproape toti colegii si am adus mancare la scoala, zacusa,dulceata,compot,sunca cu paine ) si am mancat in clasa. apoi ne-am cizelat si comandam cartofi prajiti cu salata de varza la o firma de catering expect the worst , hope for the best! Offline #80 2010-12-28 22:20:20
divya iti multumesc frumos dar crede-ma pe cuvant, in liceu eram urata rau de tot la 16 ani m-a descoperit prietenul meu actual si s-a pus pe schimbat la mine.. si a schimbat cam tot Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #81 2010-12-28 22:30:50
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu nu pot sa zic ca m-am simtit f bine in timpul liceului, nu eram prietena cu toti colegii, dar vorbeam cu ei, mergeam si la chefuri impreuna. eu mai mult m-am distrat in timpul liber, eram tare nebuna si nu stateam sa am gandesc de 2 ori...acum imi pare rau ca nu mai sunt asa si imi amintesc cu melancolie de vremurile alea. iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#82 2010-12-28 22:38:45
Re: aventuri de prin liceu/facultateSa va povestesc si eu una... Offline #83 2010-12-28 23:09:41
Re: aventuri de prin liceu/facultateAvea un stil de a face prezenta, te striga, iti gresea numele, te intreba al cui nume de familie il porti: mama sau tata? De ce ai 2 prenume? Dar stii ca acum x ani nu se punea decat un prenume? Cat despre metafora ta cu spermatozoizii - il bulversa ca eram in clasa ba toti, ba jumate...si cred ca il interesa din moment ce daca plecai si se intampla ceva, iar la ora figurai ca fiind prezent, nu era chiar ok pt el. Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2010-12-28 23:10:22) Offline #84 2010-12-28 23:55:39
Offline #85 2010-12-29 00:23:57
si eu stau cam la 20 de minute mers pe jos de liceul asta Offline #86 2010-12-29 12:18:12
Re: aventuri de prin liceu/facultateCoraline, te inteleg perfect...si eu am avut niste scorpii in gimnaziu si liceu si din cauza lor am ramas cu sechele si complexe...Si acum cand stau sa ma gandesc, asa de mult incercam sa ma integrez in grupul lor si ele imi faceau faze si faze! si nici nu am avut sustinere din partea parintilor, dupa ce ca veneam acasa plangand, imi mai si zicea mama"pai, vezi, daca esti proasta?"! si acum asa astept sa vina intalnirea de 10 ani, sa le vad fata.....eu mi-am promis ca nu o sa permit copiilor mei sa treaca prin asa ceva! cei mai rai sunt copii de gimnaziu si liceu....Acum asa i-as bate pe toti rautaciosii astia, care lasa in sufletele celorlalti urme foarte adanci....cu rautatea lor... Offline #87 2010-12-29 12:32:47
Re: aventuri de prin liceu/facultateEui am trait o perioada super in liceu, colegi super, chefuri, baluri.. suuper as mai vrea sa fiu la liceu de 3 ori.la faculta a fost ok, dar eram fiecare cu ale lui, cu servici, nu am stat la camin sa simt pe deplin viata de student. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #88 2010-12-29 12:39:31
foarte bine zici!!! sa te razbuni pe ei cand ai sa ii intalnesti si eu planuiesc acelasi lucru. acum mai dau de un coleg, doi pe strada, nu ma recunosc si se dau la mine. cand le zic cine sunt, ma intreaba daca am facut operatii estetice Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #89 2010-12-29 12:43:30
Re: aventuri de prin liceu/facultatepe mine in liceu ma durea fix la palarie de ce credeau colegii si colegele mele #90 2010-12-29 12:48:35
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu am fost intr-un liceu de "fitze" ca sa zic asa, dar nu am avut probleme de niciun fel, ba dimpotriva Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2010-12-29 12:49:56) Offline #91 2010-12-29 12:50:45
Re: aventuri de prin liceu/facultateda si eu m am ales cu o foarte buna prietena #92 2010-12-29 13:07:44
Re: aventuri de prin liceu/facultatela mine cei mai tari ani au fost anii de generala! eram prietena cu toata lumea si toata lumea era prietena cu mine! la un moment dat ma mutasem pe un rand si eram singura fata de acolo! bineinteles ca toti profesorii m-au pus responsabila cu controlatul temelor si cu disciplina! ce sa mai, eram cea mai tare din parcare, sefa sefelor toti se temeau de mine! ....in rest, distractie maxima! ma jucam cu colegul meu de banca de-a mama si de-a tata si aveam 2 copii: o fata si un baiat cand incepeam "reprezentatia" toata clasa se uita la noi si erau pe jos ...iarna mergeam cu colindul cu 2 baieti, unul cu voce super groasa si altul cu voce super subtire cand incepeau amandoi sa cante se prapadea toata lumea de ras! am o groaza de amintiri frumoase de atunci! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #93 2010-12-29 13:21:33
Re: aventuri de prin liceu/facultateSi eu m-am ales cu o prietena f buna si daca nu era ea nu stiu ce ma faceam....datorita ei, din clasa a 11-a am inceput sa ma distantez de spiritul de turma si in clasa a 12-a a fost mult mai bine! dar oricum, nenorocitele alea...ohhh, da, numai sa le vad!!! Offline #94 2010-12-29 13:31:10
Re: aventuri de prin liceu/facultateprietena mea cea mai buna din liceu in cls a 12, dupa ce mi-am facut prieten, m-a lasat balta si s-a bagat intr-o gasca de fete mai populare. acum o luna s-a si maritat va dati seama de oftica mea. asa ca noroc cu el ca m-a scos din mocirla aia. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #95 2010-12-29 13:33:38
Re: aventuri de prin liceu/facultatecoraline, si la mine liceul a fost exact cum spui. am recuperat in facultate, care a fost SUPERBA, cei mai frumosi ani..... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|