homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aventuri de prin liceu/facultate-3

#39 2008-01-21 17:55:38

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: aventuri de prin liceu/facultate

si eu am multe nazdravanii si prin generalaaaaa uffa cate....de ex 1 eram in cl a 8....si aveam ora de engleza nu imi scrisesem nu ma pricepeam la eng cum nici acum nu ma pricep...si am hotarat eu cu inca cativa colegi(baieti)sa plekam de la ora.Si ne-am dus pe un deal si tot am urcat si am urcat.....numai la un moment dat ma vad numai eu cu inca un coleg.restul:|neutralneutral se intorsesera.Ce sa facem........ce credeti=))....am stat si am admirat ce frumos era ceryl.....pe un hahorac de al lui il impartzeam amandoi......si am stat asa vreo 2 ore...pana s-au intors colegii cu gheozdanele noastre;))) ce frumos...pacat ca a doua zii am avut parte de o morala din partea profesorilorrr mai ales ca am lipsit de la ora matusei mele=)))

sau inca una acuma recenta din liceu.....dupa ora 8 se inchid portile si nu ne mai da voie sa iesim decat cu bilet de voie...si acuma de sarbatori cum se termina orele mai devreme cik.....ne-am hotarat toata cl sa plekam pe la ora 10.zis si facut...dar paznicul nu ne-a lasat ne-am pus in gura tralala dar nu am reusit.Ne cheama directoarea la ea....si cum eu sunt cea care scot cl din orice problema m-am dus ai am vorbit cu ea.Zis si facut.....directoarea mi-a zis sa ma duk sa obtin bilet de voie de la profesorul de servici...eu nervoasa...ma intalnesc cu o fata pe coridor si imi vinde pontul...ca...clasa de la parter prima...e goala si sa sarim pe geam.
Kand am auzitt!!.....direct semnalul asta le-a,m dat colegilor....daca ati fii vazut 26 de copii sarind gemul de la parter si apoi un garduletz=) ca in filmele de comica.Si mai si tipa portarul dupa noi ...si avea sa puna mana pe o colega sa o duca la directoare....bn ca i-a dat colega cu geanta in cap=)

amintiri frumoase:))

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#40 2008-01-21 19:06:42

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

codynna a scris:

si eu am multe nazdravanii si prin generalaaaaa uffa cate....de ex 1 eram in cl a 8....si aveam ora de engleza nu imi scrisesem nu ma pricepeam la eng cum nici acum nu ma pricep...si am hotarat eu cu inca cativa colegi(baieti)sa plekam de la ora.Si ne-am dus pe un deal si tot am urcat si am urcat.....numai la un moment dat ma vad numai eu cu inca un coleg.restul:|neutralneutral se intorsesera.Ce sa facem........ce credeti=))....am stat si am admirat ce frumos era ceryl.....pe un hahorac de al lui il impartzeam amandoi......si am stat asa vreo 2 ore...pana s-au intors colegii cu gheozdanele noastre;))) ce frumos...pacat ca a doua zii am avut parte de o morala din partea profesorilorrr mai ales ca am lipsit de la ora matusei mele=)))

sau inca una acuma recenta din liceu.....dupa ora 8 se inchid portile si nu ne mai da voie sa iesim decat cu bilet de voie...si acuma de sarbatori cum se termina orele mai devreme cik.....ne-am hotarat toata cl sa plekam pe la ora 10.zis si facut...dar paznicul nu ne-a lasat ne-am pus in gura tralala dar nu am reusit.Ne cheama directoarea la ea....si cum eu sunt cea care scot cl din orice problema m-am dus ai am vorbit cu ea.Zis si facut.....directoarea mi-a zis sa ma duk sa obtin bilet de voie de la profesorul de servici...eu nervoasa...ma intalnesc cu o fata pe coridor si imi vinde pontul...ca...clasa de la parter prima...e goala si sa sarim pe geam.
Kand am auzitt!!.....direct semnalul asta le-a,m dat colegilor....daca ati fii vazut 26 de copii sarind gemul de la parter si apoi un garduletz=) ca in filmele de comica.Si mai si tipa portarul dupa noi ...si avea sa puna mana pe o colega sa o duca la directoare....bn ca i-a dat colega cu geanta in cap=)lol

lol
imi amintesc in clasa a 8-a aveam un  prof de istorie  de care faceam tot timpul misto... si ne gandim noi sa scoatem usa din balamale si sa o lasam rezemata, ca atunci cand vine, sa cada usa pe el... stateam toti pe coridor si asteptam sa vina profu, cand ne vede un profesor de mate acolo, facand mare harmalaie... si doar il vedem ca se apropie, se apropie... si usa bau jos...  apoi director, directoare adjuncta, diriginta, toata lumea peste noi in clasa... faza cea mai tare, era ca ii mai pregatisem domnului de istorie o surpriza, un alt coleg ascuns sub catedra.. directorii se plimbaiu prin clasa, tipau la noi, ca ne scad media la purtare, si bietul copil era pitulat sub catedra... daca il prindeau acolo... lol

amintiri frumoase:))

Ultima oara a fost editat de taisha (2008-01-21 19:07:45)

#41 2008-01-21 19:25:04

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

in clasa a 7a nea zis profu de chimie sa ii batem un cui in perete sa isi agate sistemu periodic. noi l-am batut in priza doar doar de s-o curenta lol nu s=a curentat, in schimb dirugu (era tinerel tongue) ne-a certat si ne-a avertizat: "v-am zis sa nu mai bagati degetele in pizdddddddddddddd......... priza" lol lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#42 2008-01-21 19:59:04

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

eu in liceu am avut o clasa destul de activa wink..imi aduc aminte odata cum inainte orei de franceza le-a venit colegilor ideea de a lua dulapul clasei si de a-l pune in dreptul usii clasei...el la randul lui cu usile deschise..doar doar o intra profa in graba direct in dulap....totusi nu prea ne-a iesit..dar a fost hazliu cum urla de dupa dulap.."mai sunteti aici? ce-i cu asta..luati-l imediat ca sa vedeti ce va fac"

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#43 2008-01-21 21:13:48

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

lol numai faze beton.am ras mult si bine.si noi am facut multe nazbatii in liceu(si inca mai facem,sunt clasa a12a)am un dement de coleg care intr-o ora de romana s-a descalatat,si-a luat ciorapul si l-a bagat in caiet.a plimbat caietul pe la toti colegii pana era sa ajunga la profa.cred k lesina la cat de naspa mirosea tongue imi mai aduc aminte de o faza prin clasa a8a.era dupa Paste si asteptam sa vina dirigu,era de mate.s-a facut si10,15,20 si am decis cu fetele sa mergem la o plimbare prin liceu.ne-am intors noi frumos pe la fara un sfert,si dam peste diriginte in clasa.el zice''pe unde ati umblat"dar eu am inteles''hristos a-nviat'',la care eu mai cu mot,vorbareata grupului ma bag la inaintare si i raspund''adevarat a inviat'',la care toata clasa a ras de mine.in acelasi timp,ne pofteste la locuri dar eu nu ma puteam misca din usa,k imi prinsesem tocul.crezand k fac misto si nu vreau sa ies,m-a poftit afara.vazand k tot nu ma misc imi da un3 k sunt obraznik(oricum nu era primul) lol asta e mai mult o intamplare nefericita

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2008-01-21 21:14:05)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#44 2008-01-21 21:35:45

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

vai tin minte ca eram in cls a 7a si aveam o harta pusa pe rama de la usa si pe tabla ...deci era sprijinita asa ...si cand a intrat profa in cls a cazut direct la ea in cap. ... vai ce circ a fost atunci ... normal ca in ziua aia a dat numai 2 si 3 ...da nu o sa uit moaca ei veci big_smile mai ca nu scotea fum pe urechi tongue

si ceva mai nou ... azi a zis profa de roaman ...ca nush ce batrani traiau intrun fund uitat de lume lol lol vai cat am mai puut rade de ea...

si la geogra ne preda profa de nush ce vanturi...si dupa ce a sunat ... ne zice " va mai dau 3 vanturi si ma duc" lol lol vaai big_smile  faze ce sigur nu o sa le uit veci

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#45 2008-01-21 21:37:41

rrammonna
Diamond member

sau profa de civik,s-a batait pe scaun la catedra pana a cazut.toti vroiau sa rada dar nu stiau cum sa faca.pana la urma a zambit si ea,dar cred k murea de durere lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#46 2008-01-21 21:41:30

dida
Insomniac member

lol ce imi plac fazele astea nasolae cu profi big_smile weeei big_smile noi ne scriem pe caiet la final perle deale lor ... la romana pfuai avem gramada ... ca profa mi se pare un pic cam ...dusa tongue
   stiu cand a zis ... cand eram copil baieti cutreieram lol lol saracu eminescu s-ar fi invartit in mormant daca auzea

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#47 2008-01-21 21:58:02

rrammonna
Diamond member

si noi scriem perle de profi la sfarsitul unui carnetel.stai sa gasesc una ''vlad tepes a avut-o lunga''profa de istorie se referea la domnia lui tepes

#48 2008-01-21 22:01:57

dida
Insomniac member

lol lol lol vaaai

#49 2008-01-25 18:15:39

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

si eu sunt tot in clasa a 12 a....ce sa va zic,mai am momente(nu foarte dese) cand ma gandesc cu regret ca mai am putin si termin liceul.pot sa zic ca am avut parte de niste ani de liceu destul de frumosi,cu amintiri placute si mai putin placute.clasa a 9 a pentru mine a fost cea mai grea...si asta pentru ca am gresit foarte mult,inca din prima zi de scoala.am vrut sa ma imprietenesc cu toata clasa,arca prea repede.Am cerut prea mult,inca din prima zi de scoala.Am fost prea prietenoasa cu toata lumea,si am gresit...pentru ca comportamentul meu a facut ca cei din jur sa ma priveasca ca o persoana prea bagacioasa.Pe atunci nu stiam ca nu este bine sa te arati in fata unor necunoscuti asa cum esti...plangem foarte usor de fata cu ei,cand ma supara ceva,ma enervam foarte repede si faceam pe a draq,tipam,radeam din orice,ce sa mai...ma dadeam in spectacol.acum imi amintesc cu jena de cum eram...m-am schimbat foarte mult,si schimbarea mea in mare parte i s-a datorat iubitului meu,care a aparut in viata mea chiar la inceputul clasei a 10 a.alaturi de el,incetul cu incetul m-am schimbat intr-un om mult mai linistit,care stie sa se stapaneasca cand e cazul,care nu isi mai etaleaza defectele in fata oricui...sunt un om mai puternic.desi eu m-am schimbat,comportamentul meu din clasa a 9a m-a urmarit aprope de fiecare data.Colegii cu greu si-au schimbat pararea despre mine,acum pot zice ca sunt respectata,colegii mi-au si zis ca m-am schimbat radical.Si cu profesorii am avut probleme,ma certam cu ei,daca ceva nu imi convenea,reactionam destul de urat,dar cu toate astea,in ciuda comportamentului meu,am avut parte de niste ani frumosi,cu chiuluri,ma trezeam dimineata si imi era sila sa ma duc la prima ora si ii dadeam mesaj iubitului meu si ma intalneam cu el si stateam la un suc intr-un bar,apoi el ma corupea sa mai stau inca o ora,ajungeam la scoala,stateam vreo 2 ore si apoi iar chiuleam.Pana si orele erau amuzante,se mai gasea cineva care sa faca o gluma,tot timpul era o atmosfera placuta in clasa.Nu pot sa zic ca m-am inteles bine cu toata lumea,am avut destule conflicte cu multi din clasa,dar cu toate astea nu am tinut dusmanie(cel putin nu eu).Nu cred ca am de ce sa regret perioada in care am fost la liceu,pentru ca aceasta perioada m-a facut sa fiu un om mai bun,perioada asta m-a maturizat.A fost frumos....si nu regret acesti ani.

Ultima oara a fost editat de AdA_Ad9 (2008-01-25 18:16:30)

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#50 2008-01-25 18:26:44

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

tot in generala eram la franceza lol si profa citea dintr-o carte si la un momendat nush de ce naibii s-a impiedicat si a cazut pe spate si cu picioarele in sus rotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#51 2008-01-25 19:04:10

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

aa mi'am adus aminte...asteptam sa inceapa ora de fizica.....si aveam o colega p'atunci de care multi faceau misto...si s'au gandit astia din clasa sa ii puna lu aia un scaun rupt , sa cada cand se pune pe el....toate bine si frumoase..... vine profa de fizica ( care de altfel era a drq) si vedem ca se duce acea colega la ea sa se invoiasca....noi cand am vz am inlemnit...mai ales ca stiam ca profa avea obiceiu sa se puna in banca, nu sa stea la catedra...si bineinteles a invoit'o p'aia si profa s'a pus in locu ei....in secunda urmatoare profa era cu cracii in jos si noi inlemnisem totiiiiiii..... de frik a ce putea sa ne faca...a avut o reactie de admirat...a inceput sa rada de ea(si toata clasa alaturi de ea) si ne'a zis ca nu ne invinovateste cu nik pt k nu aveam de unde sa stim ca urma sa se aseze acolo...dar a fost o faza memorabila...femeie la 55 de ani aprox...cu cracii pe sus...  ce vremuri big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#52 2008-01-26 00:15:07

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

eu tin minte in liceu eram de serviciu pe etajul 1...si intr-o pauza, vad din capatul opus al holului o fata cum era alergata de unu'. la un moment dat se deschide o usa de la o clasa si saraca nu a mai avut timp sa se opreasca si s-a dus cu tot cu usa, pe burta

am ras de am facut pe mine cat de tare a fost faza

pana la urma am inteles ca a si platit usa aia hahahahah ce naspa!

#53 2008-01-26 01:27:57

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

phwaa.. ce topic big_smile nu creca mi le amintesc acum pe toate.. creca o sa bag mai multe posturi, cum mi le amintesc.. tongue
Sa o iau cu generala, faze tari:
Prin clasa a 7-a, de halloween avea o tipa din clasa un paianjen d-ala negru cu fir si cu pompitza care sarea dak apasai pe pompa. Si ce ne-am gandit noi.. sa i-l punem lu` diriga pe scaun. Am scos firu ala din el si l-am pus asa.. si scaunul era sub catedra. Cand a intrat diriga in clasa si a tras scaunul a scos un urlet de a avut ecou lol si noi am inceput toti sa radem k cretinii si s-a ofticat rau a inceput sa zbiere si ne-a dat lucrare. In prima banca statea un tocilar, baiat d-ala cuminte cuminte.. si cand si-a deschis pixul (era d-ala de 500 de lei) a sarit motzul ala direct in obrazul ei big_smile si a inceput iar sa zbiere k disperata si a iesit din clasa plangand rotfl

Cand mergeam in excursii noaptea ne incuia in camere k sa nu stam fete cu baieti (avea impresia k ne imbatam si facem nebunii big_smile ) si intr-o excursie la hanul bran ne-am prins noi k le auzim pe alea din camera de langa mult prea bine. Ne-am prins k se auzea prin priza, asa k am tras si am scos priza si am incepuit sa urlam prin gaura aia sa scoata si ele priza. Si toata noaptea aproape ne-am strambat unele la altele prin gaura de la priza lol

Intr-o tabara prin clasa a 5-a stateam la casutze d-alea mici cu 6 paturi in fiecare.. un gen de camping. in moldova cred ca eram.. si intr-o zi ne-am certat cu una din tipe si ne-am dus la rau. Dup-aia vrem sa intram in casutza si tragem de usa acolo, nimic.. era incuiata. Mergem noi, o cautam p-aia sa ne dea cheia si cand o gasim ne zice k a lasat cheia in casa hmm si ne-am prins noi dupa vreo 2 ore k aia iesise pe gemuletzul din spatele casei care era o chestie patrata de 40x40 maaxim. Si a intrat una sa ne descuie usa. Dupa ce a intrat aia p-acolo am inceput toate sa vrem sa intram pe gemuletz, asa k nu prea a mai folosit nimeni usa.. Inainte sa descoperim gemuletzu au iesit fetele intr-o noapte sa faca pee in fatza casutzei (wc-urile erau la mama dracu, trebuia sa traversam un teren de fotbal si era intuneric) si baietii, care stateau la casutza de vis-a-vis, au scos lanterna pe geam si sa le-o bage-n ochi si s-au speriat asa de tare incat una dintre tipe a cazut cu fundu-n urzici si a plans toata noaptea lollol Dupa ce ne-am prins k putem iesi p geam (in spate era un metru pana la gard, si dupa gard era raul) am inceput sa facem pee acolo in spatele casutzei si dupa cateva zile am observat ca se ingalbenise iarba rotflrotfl
Dupa cateva zile, defilam noi prin casutza "imbracate" doar in cearsafuri (erau cearsafuri d-alea cu palmieri pe ele tongue) Si nu mai stiu de ce am deschis putin usa si l-am vazut pe don` director k vine pe la usi cu o lada cu inghetzate, le-am zis si la fete si eu m-am imbracat. Alea au zis k n-are decat sa vina si au continuat sa defileze in cearsafuri. Exact cand s-au hotarat sa se imbrace, apare profu` la noi la usa, ma duc eu sa deschid si alea au sarit toate pe patul din spatele usii, una peste alta. Si aia care a sarit cel mai deasupra le-a acoperit pe celalalte cu cearsaful (avea colturile in pumni si mainile ridicate, peste celelalte fete) si ei i se vedea tot spatele, inclusiv fundul rotfl logic k profu s-a uitat dupa usa sa vada ce se intampla acolo rotfl2)))))) saracu om cand a vazut-o s-a tras repede inapoi dupa usa si mi-a dat mie inghetzatele. Cand a plecat profu si noi am inceput sa radem k istericele, mi-au zis fetele k am shlitzul desfacut la pantaloni rotfl2rotfl2

Si alta faza.. in cls a 8-a, vara.. ne bateam cu apa, profa de romana intarzia la ora.. toata pauza ne batusem cu sticlele cu apa cu aia de la 8D care aveau clasa langa noi. Aia s-au dus jos la sport si noi am ramas aiurea pe acolo.. si intram (cateva fete si 4 baieti) la aia in clasa sa vedem dak e la fel de ud ca la noi.. si In spatele clasei era adunata o groaza de apa (ajungea aproape pana peste pragul usii big_smile) si le vine la beieti ideea sa faca pee acolo. Vine profa de romana care era si diriga la 8D si incepe sa urle k ce-am facut p-acolo (noi, fetele, aveam toate camashutze albe, ude, si ni se vedeau sutienele la mare fix rotfl si intra profa si la ea in clasa si incepe sa urle rau de tot k ce e acolo. Ne intreaba cu cine de la ea din clasa ne-am batut si ii dam vreo 3-4 nume de baieti pe care aveam noi boala. Unul dintre ei era cam golanasi si nici porfa nu-l suporta si a trimis un baiat sa-l aduca de la ora de sport. Vine ala si incepe profa sa se crizeze "uite ce-ati facut in clasa.. vaai uite si acolo in spate, a facut si spume!!! Ia buretele si sterge!!!!!" rotflrotflrotflrotfl

AA si inca una cu pee lol (app de postul anemonei): Intr-o tabara radeau 3 tipe de la mine din clasa de unu care ce kk pe el pt k farfuria in care erau laxativele pt una din profe ajunsese la bietu copil, care era prin cls a 4-a big_smile si radeau astea si faceau misto atat de tare incat una dintre ele s-a pee pe ea rotfl2) rotfl2 si dup-aia a iesit alta tipa pe geam si a inceput sa urle (de obicei toti stateam pe balcoane si comunicam asa): "baaaaaaaaaa roxana s-a pi*at pe eaaaaa" rotflrotflrotflrotfl

Mda.. ce-am ras de una singura.. pt altii poate nu e asa amuzant.. big_smile ..Cu liceul continui alt`data k acolo-s chiar multe tongue (vai am numai povesti cu pipi rodnar)

Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2008-01-26 02:16:39)

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#54 2008-01-26 01:35:15

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu in generala, am iesit in oras cu niste colege ca sa sarbatorim ca intrasem in vacanta de vara, si una dintre ele s-a imbatat si a facut pipi pe ea pe drum spre casa, si au vazut-o niste baieti si si-au dat seama au inceput sa rada de ea, si ea le-a spus ca o udara unii cu suc lol

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#55 2008-01-26 06:31:20

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

super faze am ras de nu am mai putut...

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#56 2008-01-26 09:40:19

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

a trecut ceva vreme de cand am terminat liceul, dar tot imi amintesc de o faza de prin cls. a XII-a, cand, prin semestrul 2, satula deja de 4 ani de aceeasi sala de clasa, banca si profesori, incepusem sa gasesc motive sa chiulesc destul de des (ceea ce nu imi statuse in fire pana atunci); dar, chiuleam cu un motiv: sa ma pregatesc pentru Bac  albert
si cum tot duceam eu motivari peste motivari, diriga' deja incepuse sa se enerveze si intr-o zi imi spune pe un ton foarte rastit ca daca mai lipsesc de la ore, ma arunca pe geam (eram la etajul 3) cu tot cu motivarile mele

#57 2008-01-26 09:54:06

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

moaaa.....ce  m'am  inveselit  asa  de  dimineatza  cu  topicul  asta...imi  place applause

in  generala...ink  din  clasa 1 am  avut  nota  7 la  purtare :  am  sarit  afara  pe  geam  in  gradina  scolii, trandafiri, copaci infloriti  o  nebunie  de  frumusete...invatatoarea  intra  pe  usa,  eu  eram  de  cealalta parte (in gradina) incercam  sa  ma  catar  pe  perete  k  sa  intru  in clasa lol a  ramas  uimita  k  nu  stia  dc  sunt  elevul  ei  sau  nu .....am  spart  geamuri  cu  mingea big_smile...am  spart  geamurile  de  la sera cu  pietre  de  la  etaj...am  mintit  profu  de  mate  k  vreau  sa  chiulesc  de  ora  lui, si  acum  ma  vad "Domnule profesor, stiti...io  n'am  chiulit   niciodata  si  as  vrea  sa  va  cer  permisiunea  sa  chiulesc  de  la  ora  dvs"...sa  nu  zic  k  respectivul  vroia  sa  ma  duca  la  director  sa  dau  declaratie lol  si  ce  moaca  avea lol  nu stia  omu  cum  sa  reactioneze ..k  eu  eram  unul  din  elevii  lui  buni big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.