|
Nu esti logat.
Aventuri de prin liceu/facultate-3#39 2008-01-21 17:55:38
Re: aventuri de prin liceu/facultatesi eu am multe nazdravanii si prin generalaaaaa uffa cate....de ex 1 eram in cl a 8....si aveam ora de engleza nu imi scrisesem nu ma pricepeam la eng cum nici acum nu ma pricep...si am hotarat eu cu inca cativa colegi(baieti)sa plekam de la ora.Si ne-am dus pe un deal si tot am urcat si am urcat.....numai la un moment dat ma vad numai eu cu inca un coleg.restul:| se intorsesera.Ce sa facem........ce credeti=))....am stat si am admirat ce frumos era ceryl.....pe un hahorac de al lui il impartzeam amandoi......si am stat asa vreo 2 ore...pana s-au intors colegii cu gheozdanele noastre;))) ce frumos...pacat ca a doua zii am avut parte de o morala din partea profesorilorrr mai ales ca am lipsit de la ora matusei mele=))) Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P Offline #40 2008-01-21 19:06:42
Re: aventuri de prin liceu/facultate
Ultima oara a fost editat de taisha (2008-01-21 19:07:45) Offline #41 2008-01-21 19:25:04
Re: aventuri de prin liceu/facultatein clasa a 7a nea zis profu de chimie sa ii batem un cui in perete sa isi agate sistemu periodic. noi l-am batut in priza doar doar de s-o curenta nu s=a curentat, in schimb dirugu (era tinerel ) ne-a certat si ne-a avertizat: "v-am zis sa nu mai bagati degetele in pizdddddddddddddd......... priza" http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #42 2008-01-21 19:59:04
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu in liceu am avut o clasa destul de activa ..imi aduc aminte odata cum inainte orei de franceza le-a venit colegilor ideea de a lua dulapul clasei si de a-l pune in dreptul usii clasei...el la randul lui cu usile deschise..doar doar o intra profa in graba direct in dulap....totusi nu prea ne-a iesit..dar a fost hazliu cum urla de dupa dulap.."mai sunteti aici? ce-i cu asta..luati-l imediat ca sa vedeti ce va fac" What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #43 2008-01-21 21:13:48
Re: aventuri de prin liceu/facultatenumai faze beton.am ras mult si bine.si noi am facut multe nazbatii in liceu(si inca mai facem,sunt clasa a12a)am un dement de coleg care intr-o ora de romana s-a descalatat,si-a luat ciorapul si l-a bagat in caiet.a plimbat caietul pe la toti colegii pana era sa ajunga la profa.cred k lesina la cat de naspa mirosea imi mai aduc aminte de o faza prin clasa a8a.era dupa Paste si asteptam sa vina dirigu,era de mate.s-a facut si10,15,20 si am decis cu fetele sa mergem la o plimbare prin liceu.ne-am intors noi frumos pe la fara un sfert,si dam peste diriginte in clasa.el zice''pe unde ati umblat"dar eu am inteles''hristos a-nviat'',la care eu mai cu mot,vorbareata grupului ma bag la inaintare si i raspund''adevarat a inviat'',la care toata clasa a ras de mine.in acelasi timp,ne pofteste la locuri dar eu nu ma puteam misca din usa,k imi prinsesem tocul.crezand k fac misto si nu vreau sa ies,m-a poftit afara.vazand k tot nu ma misc imi da un3 k sunt obraznik(oricum nu era primul) asta e mai mult o intamplare nefericita Ultima oara a fost editat de rrammonna (2008-01-21 21:14:05) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#44 2008-01-21 21:35:45
Re: aventuri de prin liceu/facultatevai tin minte ca eram in cls a 7a si aveam o harta pusa pe rama de la usa si pe tabla ...deci era sprijinita asa ...si cand a intrat profa in cls a cazut direct la ea in cap. ... vai ce circ a fost atunci ... normal ca in ziua aia a dat numai 2 si 3 ...da nu o sa uit moaca ei veci mai ca nu scotea fum pe urechi it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #45 2008-01-21 21:37:41
Re: aventuri de prin liceu/facultatesau profa de civik,s-a batait pe scaun la catedra pana a cazut.toti vroiau sa rada dar nu stiau cum sa faca.pana la urma a zambit si ea,dar cred k murea de durere Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #46 2008-01-21 21:41:30
Re: aventuri de prin liceu/facultate ce imi plac fazele astea nasolae cu profi weeei noi ne scriem pe caiet la final perle deale lor ... la romana pfuai avem gramada ... ca profa mi se pare un pic cam ...dusa it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #47 2008-01-21 21:58:02
Re: aventuri de prin liceu/facultatesi noi scriem perle de profi la sfarsitul unui carnetel.stai sa gasesc una ''vlad tepes a avut-o lunga''profa de istorie se referea la domnia lui tepes Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #48 2008-01-21 22:01:57
Re: aventuri de prin liceu/facultatevaaai it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #49 2008-01-25 18:15:39
Re: aventuri de prin liceu/facultatesi eu sunt tot in clasa a 12 a....ce sa va zic,mai am momente(nu foarte dese) cand ma gandesc cu regret ca mai am putin si termin liceul.pot sa zic ca am avut parte de niste ani de liceu destul de frumosi,cu amintiri placute si mai putin placute.clasa a 9 a pentru mine a fost cea mai grea...si asta pentru ca am gresit foarte mult,inca din prima zi de scoala.am vrut sa ma imprietenesc cu toata clasa,arca prea repede.Am cerut prea mult,inca din prima zi de scoala.Am fost prea prietenoasa cu toata lumea,si am gresit...pentru ca comportamentul meu a facut ca cei din jur sa ma priveasca ca o persoana prea bagacioasa.Pe atunci nu stiam ca nu este bine sa te arati in fata unor necunoscuti asa cum esti...plangem foarte usor de fata cu ei,cand ma supara ceva,ma enervam foarte repede si faceam pe a draq,tipam,radeam din orice,ce sa mai...ma dadeam in spectacol.acum imi amintesc cu jena de cum eram...m-am schimbat foarte mult,si schimbarea mea in mare parte i s-a datorat iubitului meu,care a aparut in viata mea chiar la inceputul clasei a 10 a.alaturi de el,incetul cu incetul m-am schimbat intr-un om mult mai linistit,care stie sa se stapaneasca cand e cazul,care nu isi mai etaleaza defectele in fata oricui...sunt un om mai puternic.desi eu m-am schimbat,comportamentul meu din clasa a 9a m-a urmarit aprope de fiecare data.Colegii cu greu si-au schimbat pararea despre mine,acum pot zice ca sunt respectata,colegii mi-au si zis ca m-am schimbat radical.Si cu profesorii am avut probleme,ma certam cu ei,daca ceva nu imi convenea,reactionam destul de urat,dar cu toate astea,in ciuda comportamentului meu,am avut parte de niste ani frumosi,cu chiuluri,ma trezeam dimineata si imi era sila sa ma duc la prima ora si ii dadeam mesaj iubitului meu si ma intalneam cu el si stateam la un suc intr-un bar,apoi el ma corupea sa mai stau inca o ora,ajungeam la scoala,stateam vreo 2 ore si apoi iar chiuleam.Pana si orele erau amuzante,se mai gasea cineva care sa faca o gluma,tot timpul era o atmosfera placuta in clasa.Nu pot sa zic ca m-am inteles bine cu toata lumea,am avut destule conflicte cu multi din clasa,dar cu toate astea nu am tinut dusmanie(cel putin nu eu).Nu cred ca am de ce sa regret perioada in care am fost la liceu,pentru ca aceasta perioada m-a facut sa fiu un om mai bun,perioada asta m-a maturizat.A fost frumos....si nu regret acesti ani. Ultima oara a fost editat de AdA_Ad9 (2008-01-25 18:16:30) Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #50 2008-01-25 18:26:44
Re: aventuri de prin liceu/facultatetot in generala eram la franceza si profa citea dintr-o carte si la un momendat nush de ce naibii s-a impiedicat si a cazut pe spate si cu picioarele in sus http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #51 2008-01-25 19:04:10
Re: aventuri de prin liceu/facultateaa mi'am adus aminte...asteptam sa inceapa ora de fizica.....si aveam o colega p'atunci de care multi faceau misto...si s'au gandit astia din clasa sa ii puna lu aia un scaun rupt , sa cada cand se pune pe el....toate bine si frumoase..... vine profa de fizica ( care de altfel era a drq) si vedem ca se duce acea colega la ea sa se invoiasca....noi cand am vz am inlemnit...mai ales ca stiam ca profa avea obiceiu sa se puna in banca, nu sa stea la catedra...si bineinteles a invoit'o p'aia si profa s'a pus in locu ei....in secunda urmatoare profa era cu cracii in jos si noi inlemnisem totiiiiiii..... de frik a ce putea sa ne faca...a avut o reactie de admirat...a inceput sa rada de ea(si toata clasa alaturi de ea) si ne'a zis ca nu ne invinovateste cu nik pt k nu aveam de unde sa stim ca urma sa se aseze acolo...dar a fost o faza memorabila...femeie la 55 de ani aprox...cu cracii pe sus... ce vremuri Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #52 2008-01-26 00:15:07
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu tin minte in liceu eram de serviciu pe etajul 1...si intr-o pauza, vad din capatul opus al holului o fata cum era alergata de unu'. la un moment dat se deschide o usa de la o clasa si saraca nu a mai avut timp sa se opreasca si s-a dus cu tot cu usa, pe burta Offline #53 2008-01-26 01:27:57
Re: aventuri de prin liceu/facultatephwaa.. ce topic nu creca mi le amintesc acum pe toate.. creca o sa bag mai multe posturi, cum mi le amintesc.. Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2008-01-26 02:16:39) Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #54 2008-01-26 01:35:15
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu in generala, am iesit in oras cu niste colege ca sa sarbatorim ca intrasem in vacanta de vara, si una dintre ele s-a imbatat si a facut pipi pe ea pe drum spre casa, si au vazut-o niste baieti si si-au dat seama au inceput sa rada de ea, si ea le-a spus ca o udara unii cu suc „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #55 2008-01-26 06:31:20
Re: aventuri de prin liceu/facultatesuper faze am ras de nu am mai putut... What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #56 2008-01-26 09:40:19
Re: aventuri de prin liceu/facultatea trecut ceva vreme de cand am terminat liceul, dar tot imi amintesc de o faza de prin cls. a XII-a, cand, prin semestrul 2, satula deja de 4 ani de aceeasi sala de clasa, banca si profesori, incepusem sa gasesc motive sa chiulesc destul de des (ceea ce nu imi statuse in fire pana atunci); dar, chiuleam cu un motiv: sa ma pregatesc pentru Bac Offline #57 2008-01-26 09:54:06
Re: aventuri de prin liceu/facultatemoaaa.....ce m'am inveselit asa de dimineatza cu topicul asta...imi place Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|