homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aventuri de prin liceu/facultate-2

#20 2008-01-20 18:38:18

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Re: aventuri de prin liceu/facultate

pe aici se zice am"inghetat"anul smile faci totul pt ca sa-i fie bine bebelui,nu?oricum nu pierzi prea mult,in sensul ca uite eu dupa 9 ani de studii,6 de faculta plus 3 de rezi....nu stiu ce voi face,posturi nu sunt!si eu am stat acasa 2 ani cu coplilul,1 an din stagiatura(pe vremea mea se mai facea si asa ceva)si un an din rezidentiat>MULTA SANATATE tie si lui bebe mic,si sa ai mare grija de voi!PS desi iti prindea bine un pic de pediatrie de anul 5....wink

Ultima oara a fost editat de claudia78 (2008-01-20 18:39:22)

#21 2008-01-20 18:41:37

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

lasa ca am facut puiericultura in anul 4 lol nu e inghetat...e amanat medical wink

mami de minuni hjarta

#22 2008-01-20 18:46:55

claudia78
Insomniac member

puericultura...da...si voi ati facut la stagii cum se alcatuieste un meniu la bebe de 4 luni,5 luni si asa mai departe????:)ce vremuri...ca sa nu fiu prea off topic...mi-e tare dor de anii aceia....

#23 2008-01-20 18:55:48

o'hara
Platinum member

dar din cate am inteles e singura facultate din tara care mai face materia asta...

mami de minuni hjarta

#24 2008-01-20 19:08:14

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

eu_vreau a scris:

dar din cate am inteles e singura facultate din tara care mai face materia asta...

si la timisoara se face. eu am facut semestrul asta, dar nu ma pot uita la bebelusii aia. is asa de urati ...  mad

anii de liceu au fost groaznici. nu vreau sa imi amintesc nimic. incercam sa ma bag si eu printre colegi dar nu ma acceptau. pana la urma sa aflu ca din cauza prietenei din liceu. colegii de clasa nu o suportau ca cica avea prea multe fitze. acuma parca nu o mai suport nici eu sad
anii de facultate sper sa nu se termine niciodata. mai am un an si pe urma gata grater dar am si eu multe amintiri si iubesc stresul ala dinaintea examenelor.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#25 2008-01-20 19:30:35

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

liceu nu a fost cine stie ce, dar in shcimb in generala a fost super.
dupa ce am "modernizat" o usa normala de lemn de se deschidea in ambele parti, pacat k statea sa cada, se gandise diriga sa ne puna usa de metal. zis si facut. am inaugurat noua usa in prima zi din clasa a7a. in a 2a zi au faramat clanta lol dupa a devenit obisnuita, imediat dupa ce era reparata clanta, noi o stricam iar wink
intr-o pauza am reusit urmatoarele: am rupt o banca pe din doua, au doborat perdeaua cu tot cu chestia aia de sus, clanta stricata si ea iar si un geam spart (si asta era la ordinea zilei wink)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#26 2008-01-20 19:49:44

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

si noi in generala faceam multe porcarii ...stiu cand se certau 2 colegii si au aruncat ghiozdanele pe geam si jos era directoru tongue si dupa 10 min apare in cls ... care aveti ghiozdane pe jos haideti dupa ele la directiune tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#27 2008-01-20 19:52:39

claudia78
Insomniac member

fetele ma bucur sa vad ca sunt atatea-ma rog 2 pana acum....-studente la medicina.bafta fetele!!!!!!!!!!si bucurati-va de anii de faculta....si invatati,invatati si iar invatati pt ca am vazut pe pielea mea ca a fi in garda si a avea in mana viata unui om nu se compara cu nici cel mai greu examen din faculatte!acela e adevaratul examen al unui medic,cand vine la tine un om simplu si-ti pune viata lui in mana ta.....si inatai de toate SA NU FACI RAU!va pup

#28 2008-01-20 19:54:02

deadrose
Banat

dida a scris:

si noi in generala faceam multe porcarii ...stiu cand se certau 2 colegii si au aruncat ghiozdanele pe geam si jos era directoru tongue si dupa 10 min apare in cls ... care aveti ghiozdane pe jos haideti dupa ele la directiune tongue

asta a fost alt episod lol si pana la urma au aruncat si cu scaune lol
ce vremuri grater

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#29 2008-01-20 19:55:18

dida
Insomniac member

da si mie mi dor big_smile

acuma asa ca offtopic: deadrose tu unde mergi la faculta? te-ai decis?

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#30 2008-01-20 19:57:12

deadrose
Banat

la drept si automatica cel mai probabil (k poate renunt la vreo una) in craiova wink

#31 2008-01-20 19:59:10

o'hara
Platinum member

claudia78 a scris:

fetele ma bucur sa vad ca sunt atatea-ma rog 2 pana acum....-studente la medicina.bafta fetele!!!!!!!!!!si bucurati-va de anii de faculta....si invatati,invatati si iar invatati pt ca am vazut pe pielea mea ca a fi in garda si a avea in mana viata unui om nu se compara cu nici cel mai greu examen din faculatte!acela e adevaratul examen al unui medic,cand vine la tine un om simplu si-ti pune viata lui in mana ta.....si inatai de toate SA NU FACI RAU!va pup

mai sunt mediciniste pe forum smile

mami de minuni hjarta

#32 2008-01-20 19:59:19

dida
Insomniac member

oo fain fain big_smile

#33 2008-01-20 20:03:06

claudia78
Insomniac member

eu_vreau sunt forumista de vreo 2 saptamani!!!asa ca inca nu am reusit sa va cunosc pe toate,azi am vazut si pozele cu voi,esti tare draguta mai ales asa cu burtica!sa-ti traiasca!stiu de doctoressa ca e medic,dar nu stiu de altele...dar ma mai informez eu pe aici,oricum m-ati ajutata f mult cand am avut nevoie si in aceste 2 sapt nu a existat zi in care sa nu intru.mi-ati devenit adevraate prietene!!!!!!!!!!!!!!!va multumesc hjarta

#34 2008-01-20 20:05:34

o'hara
Platinum member

multumim frumos claudia puss si voua sa va traiasca piticul, sa va bucurati de el si el de voi.

mami de minuni hjarta

#35 2008-01-20 22:10:51

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu...a doua sesiune din primul an,examen oral fiziologie cu petrescu si serban...pt cei care cunosc...trag subiectul,pica infatigabilitatea relativa a nervului...!ma uit in stg, in dreapta...si imi amintesc ceva,ca muschiul oboseste la repetate stimulari,zic asta,la care serban se ridica , se uita la mine si ma intreaba ''domnisoara doctor,la o sg stimulare?'' si zic nu,la repetate stimulari,la care el'' repet domnisoara,la o sg stimulare''? am mutit,n-am mai zis nik,la care el...ne vedem in toamna! eu ziceam una,el alta...nu am fost pe aceeasi lungime de unda!

#36 2008-01-20 22:35:23

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

vai de mine apropo de fiziologie.,..anu doi  al 2 lea semesestru.intru la practik ma intreaba raspund, nu stiu nu stiu ce..valoare normala a numai stiu ce ,,,la care profa mi zice"donsoara ia ti caietu si du te si uite te la avizier,sa vezi valorile normale"in gand mi zic fuck ma pica...la care eu ii zic..si vin in toamna?:Dla care prfa zice..eu doar ti am zis sa te duci sa te uiti...la care eu".si mai vin inapoi"lol)interesant e ca dupa faza asta,anm si luat examenu:))

take me as i am or watch me as i go!

#37 2008-01-20 22:59:42

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

luna_amara a scris:

vai de mine apropo de fiziologie.,..anu doi  al 2 lea semesestru.intru la practik ma intreaba raspund, nu stiu nu stiu ce..valoare normala a numai stiu ce ,,,la care profa mi zice"donsoara ia ti caietu si du te si uite te la avizier,sa vezi valorile normale"in gand mi zic fuck ma pica...la care eu ii zic..si vin in toamna?:Dla care prfa zice..eu doar ti am zis sa te duci sa te uiti...la care eu".si mai vin inapoi"lol)interesant e ca dupa faza asta,anm si luat examenu:))

tare lol

Avem 1 an si 5 lunite

#38 2008-01-21 11:44:17

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu am facut multe tampenii prin liceu, de la bagat un schelet in dulap unde stiam ca va umbla diriga (a picat pe ea, a lesinat, a venit toata lumea, au vrut sa ne scada nota la purtare la toti) da si acum ne amintim toti cu mare drag smile) bine ca nu m-au dat in gat colegiid e atunci ca ma exmatriculau sigur

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.