|
Nu esti logat.
Aventuri de prin liceu/facultate-2#20 2008-01-20 18:38:18
Re: aventuri de prin liceu/facultatepe aici se zice am"inghetat"anul faci totul pt ca sa-i fie bine bebelui,nu?oricum nu pierzi prea mult,in sensul ca uite eu dupa 9 ani de studii,6 de faculta plus 3 de rezi....nu stiu ce voi face,posturi nu sunt!si eu am stat acasa 2 ani cu coplilul,1 an din stagiatura(pe vremea mea se mai facea si asa ceva)si un an din rezidentiat>MULTA SANATATE tie si lui bebe mic,si sa ai mare grija de voi!PS desi iti prindea bine un pic de pediatrie de anul 5.... Ultima oara a fost editat de claudia78 (2008-01-20 18:39:22) Offline #21 2008-01-20 18:41:37
Re: aventuri de prin liceu/facultatelasa ca am facut puiericultura in anul 4 nu e inghetat...e amanat medical mami de minuni Offline #22 2008-01-20 18:46:55
Re: aventuri de prin liceu/facultatepuericultura...da...si voi ati facut la stagii cum se alcatuieste un meniu la bebe de 4 luni,5 luni si asa mai departe????:)ce vremuri...ca sa nu fiu prea off topic...mi-e tare dor de anii aceia.... Offline #23 2008-01-20 18:55:48
Re: aventuri de prin liceu/facultatedar din cate am inteles e singura facultate din tara care mai face materia asta... mami de minuni Offline #24 2008-01-20 19:08:14
Re: aventuri de prin liceu/facultate
si la timisoara se face. eu am facut semestrul asta, dar nu ma pot uita la bebelusii aia. is asa de urati ... Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline Publicitateloading...
#25 2008-01-20 19:30:35
Re: aventuri de prin liceu/facultateliceu nu a fost cine stie ce, dar in shcimb in generala a fost super. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #26 2008-01-20 19:49:44
Re: aventuri de prin liceu/facultatesi noi in generala faceam multe porcarii ...stiu cand se certau 2 colegii si au aruncat ghiozdanele pe geam si jos era directoru si dupa 10 min apare in cls ... care aveti ghiozdane pe jos haideti dupa ele la directiune it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #27 2008-01-20 19:52:39
Re: aventuri de prin liceu/facultatefetele ma bucur sa vad ca sunt atatea-ma rog 2 pana acum....-studente la medicina.bafta fetele!!!!!!!!!!si bucurati-va de anii de faculta....si invatati,invatati si iar invatati pt ca am vazut pe pielea mea ca a fi in garda si a avea in mana viata unui om nu se compara cu nici cel mai greu examen din faculatte!acela e adevaratul examen al unui medic,cand vine la tine un om simplu si-ti pune viata lui in mana ta.....si inatai de toate SA NU FACI RAU!va pup Offline #28 2008-01-20 19:54:02
asta a fost alt episod si pana la urma au aruncat si cu scaune http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #29 2008-01-20 19:55:18
Re: aventuri de prin liceu/facultateda si mie mi dor it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #30 2008-01-20 19:57:12
Re: aventuri de prin liceu/facultatela drept si automatica cel mai probabil (k poate renunt la vreo una) in craiova http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #31 2008-01-20 19:59:10
mai sunt mediciniste pe forum mami de minuni Offline #32 2008-01-20 19:59:19
Re: aventuri de prin liceu/facultateoo fain fain it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #33 2008-01-20 20:03:06
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu_vreau sunt forumista de vreo 2 saptamani!!!asa ca inca nu am reusit sa va cunosc pe toate,azi am vazut si pozele cu voi,esti tare draguta mai ales asa cu burtica!sa-ti traiasca!stiu de doctoressa ca e medic,dar nu stiu de altele...dar ma mai informez eu pe aici,oricum m-ati ajutata f mult cand am avut nevoie si in aceste 2 sapt nu a existat zi in care sa nu intru.mi-ati devenit adevraate prietene!!!!!!!!!!!!!!!va multumesc Offline #34 2008-01-20 20:05:34
Re: aventuri de prin liceu/facultatemultumim frumos claudia si voua sa va traiasca piticul, sa va bucurati de el si el de voi. mami de minuni Offline #35 2008-01-20 22:10:51
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu...a doua sesiune din primul an,examen oral fiziologie cu petrescu si serban...pt cei care cunosc...trag subiectul,pica infatigabilitatea relativa a nervului...!ma uit in stg, in dreapta...si imi amintesc ceva,ca muschiul oboseste la repetate stimulari,zic asta,la care serban se ridica , se uita la mine si ma intreaba ''domnisoara doctor,la o sg stimulare?'' si zic nu,la repetate stimulari,la care el'' repet domnisoara,la o sg stimulare''? am mutit,n-am mai zis nik,la care el...ne vedem in toamna! eu ziceam una,el alta...nu am fost pe aceeasi lungime de unda! Offline #36 2008-01-20 22:35:23
Re: aventuri de prin liceu/facultatevai de mine apropo de fiziologie.,..anu doi al 2 lea semesestru.intru la practik ma intreaba raspund, nu stiu nu stiu ce..valoare normala a numai stiu ce ,,,la care profa mi zice"donsoara ia ti caietu si du te si uite te la avizier,sa vezi valorile normale"in gand mi zic fuck ma pica...la care eu ii zic..si vin in toamna?:Dla care prfa zice..eu doar ti am zis sa te duci sa te uiti...la care eu".si mai vin inapoi")interesant e ca dupa faza asta,anm si luat examenu:)) take me as i am or watch me as i go! Offline #37 2008-01-20 22:59:42
tare Avem 1 an si 5 lunite Offline #38 2008-01-21 11:44:17
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu am facut multe tampenii prin liceu, de la bagat un schelet in dulap unde stiam ca va umbla diriga (a picat pe ea, a lesinat, a venit toata lumea, au vrut sa ne scada nota la purtare la toti) da si acum ne amintim toti cu mare drag ) bine ca nu m-au dat in gat colegiid e atunci ca ma exmatriculau sigur "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|