homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aventuri de prin liceu/facultate-4

#58 2008-01-26 10:25:51

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: aventuri de prin liceu/facultate

eu nu prea am nazbatii din astea de care sa imi aduc aminte...am fost taaaare cumintica si fricoasa angelangelangel

o chestie tin si eu minte de prin clasa a 9-a, aveam vinerea dimineata ora de latina..boooooooooooring...si ne-am hotarat cu toata calasa sa chiulim. zis si facut, am plecat toti, am pus lacatul pe usa rotfl si dusi am fost....bine, ca de castigat n-am avut cine stie ce castiga, era iarna afara si ne-am invartit rebegiti prin jurul scolii o ora intreaga...Scandalul...a fost maret...cand a venit profa si a gasit lacatul pe usa.....rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#59 2008-01-26 10:39:27

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

eu cred k in curand am sa  fac o nazbatie... voi omori un profesor ~X(

#60 2008-01-26 10:54:00

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

LadyInRed a scris:

eu cred k in curand am sa  fac o nazbatie... voi omori un profesor ~X(

dc  nu  l'am  omorat  in  anul  2  pe  ala  de  mecanisme...slabe  sanse  sa  mai  am ocazia  sa  omor  vreunu lol...doar  k  la  examenul  de  luni  vine  un  prof  care  seamana  cu  o  soparla  si  e  si  tare nesuferit...e  fix  k  musca  in  lapte...si  i'as  frange  gatul  oleak big_smile

#61 2008-01-26 11:10:20

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

venind vorba de omorat profesori, in decembrie m-am reintalnit cu colegii de liceu si cu profesorii..., iar profesoara de spaniola fara sa ma salute, m-a luat direct..."andreea, mai vrei sa ma arunci pe fereastra?"big_smile, si sa tinem cont ca faceam ore la etajul 2!pur si simplu intr-o ora asa m-am enervat pe ea, am mers, am deschis geamul si ma indreptam catre ea...moama ce s-a speriat tanti:))), am marcat-otongue, pt ca stia ca sunt mai bolunduca de felul meu, mai ales cum a vazut ca ma certam cu baietii:D

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#62 2008-01-26 12:40:40

Soricica
Full member
Inregistrat: 2006-08-05

ce vremuri frumoase..liceul 8->...as mai face de 3 ori liceul si de 2 ori facultatea! pe care nici nu am terminat-o inca big_smilebig_smile. nu conteaza prin ce am trecut , teze, invatat, examene..merita sa le mai fac! as da timpul inapoi pt ele!
si ca nebuni...nici nu stiu la care sa ma gandesc din ele! in liceu, eram 4 fete in clasa brunete cu parul luuung..si d-na diriginta era foarte mandra cu noi! si fiica d-nei dirig era colega mea, adik..ne permiteam sa facem unele lucruri. eram la ora d-nei dirig, adik mate, si ca de obicei am gasit un motiv sa radem...si radeam...si radeam cu lacrimi...si nu puteam sa ne mai oprim si d-na diriginta ne-a trimis pe toate 4 fete la baie sa ne spalam pe fata! sa venim ude pe fata ! si asa am facut! curgea apa de pe fata si noi tot radeam! smile
cateodata, cand nu aveam chef de ore cu d-na diriginta o invitam la o cafea big_smilebig_smile, adik apelam la fiica ei care o ruga si mergeam toti la un bar si serveam cate ceva! si stateam de vorba! asta mi-a placut mult, am fost foarte uniti!
mi-e dor de toata lumea! mai ales k sunt singura care e in buc, si restul sunt in Iasi :smile(. asta e...

In dragoste si in razboi totul e permis!

Publicitate

loading...

#63 2008-01-26 13:38:12

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu am furat in casa a 9a un caiet in care se treceau note si absente pana aparea catalogul ca aveam acolo absente lol nici pana azi nu se stie ca eu am fost pt ca in ziua respectiva ii trecuse un 2 profu de romana unui coleg lol
in clasa a 7 a parca un coleg a aruncat cu o cutie cu lapte pe masina inspectorului.intr-a 8a am pus guma pe scaunul inspectoarei.
absente ne motivam de fiecare data cand prindem catalogul lol  si cu profii in clasa uneori big_smile
deocamdata atat imi amintesc

expect the worst , hope for the best!

#64 2008-01-26 13:53:59

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

imi adusai aminte lol prin clasa a 7a sau a 8a am facut-o pe o colega sa planga lol ea zicea k e fata serioasa k invata k e rusina sa te ridice profu in picioare si sa nu sti nimic. si s-a nimerit tocmai in ziua aia sa o asculte la romana si saraca fata nu stia turuia cuvant cu cuvant, mai facea si pauze. eu stateam pe randu de langa tot in a4a banca ca ea si in timp ce ea incerca sa se gandeasca ce sa zica eu ii ziceam k mi-ar fi rusine sa fiu in locu ei, k s-a facut de ras k nu a invatat, k o sa-si schimbe profa parerea despre ea o sa o considere o chiulangioaica lol si s-a pus aia pe un plans rotfl si nu putea sa se mai opreasca lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#65 2008-01-26 19:57:28

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

in clasa I aveam inspectie, se nimerise tocmai cand invatam litera X. D-na invatatoare ne spusese sa nu stam ca mobilierul, cand intreaba ceva noi sa ridicam mana sa raspundem. Zis si facut, intreaba ea cum se numeste masinaria aia mare care face gropi....noi, toti, 30 de copii binevoitori ridicam mana si ne agitam de parca ne bateam care sa raspunda primul. Si pica nenorocirea pe mine: ia zi tu diana, cum se numeste? eu..aaa...a...pai sa vedeti....invatatoarea se prinde ca habar-n-am..intreaba pe altu..ala, la fel...nici o idee. si tot asa, intreaba vreo 4-5. Si inspectorul ma intreaba: ia zi-mi si mie, cine te-a invatat sa ridici mana sa raspunzi daca nu stii? si eu..plina de mandrie si curaj ca de data asta stiu raspunsul: D-NA INVATATOARE! lol am crezut ca o sa ma strnaga de gat in acel moment. A, si am aflat si noi ca se numeste EXCAVATOR smile

#66 2008-01-26 22:16:38

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

in clasa a 9 a,la ora de franceza,m-a pus profa sa ies la tabla si sa fac un exercitiu la gramatica.am scris eu acolo,si se pomenteste profa sa zica ca nu e bine sa sterg.sterg,scriu altfel,ea zice iar ca  nu e bine,sterg,scriu altfel,si iar zice ca nu e bine.si imi zice ea cum trebuia sa scriu,care defapt era cum scrisesem de prima oara.cand am vazut ca am facut bine de prima oara,m-am enervat atat de tare incat i-am zis foarte raspicat ASA AM SCRIS SI EU DE PRIMA DATA!si am aruncat creta spre ea si m-am dus in banca smile) toata clasa a incremenit,inclusiv profa.bineinteles ca a aflat diriginta a trebuit sa imi cer scuze,bla bla.si dupa faza asta,profa cand imi punea o nota imi zicea,e bine?ca nu vreau sa ma arunci pe geam! lol apoi in ani a uitat,adica nu a mai adus vorba.si acum am ajuns preferata ei,pot sa zic. lol

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#67 2008-02-08 12:52:38

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

eu eram anul trecut de servici pe scoala shi trebuia sa stau la intrare la profi sa iau datele celor kre intra...shi la un mom dat vine un barbat kre duhnea a tutun shi il opresc k sa-mi zica numele + seria shi nr de buletin... shi urmeaza..
Eu : Numele va rog...
El: Domnul inspector...
Eu: poftim???
El: Domnul inspector..
Eu: numele va rog ( cu o fatza de aia f serioasa)

ala facuse o fatza de nu-i venea sa creada ..imi da datele shi se duce la directoare shi aia imediat tzipa dupa femeia de serviici sa faca cafeaua... shi dupa aia imi spunea coleg-mea: Fata ala e inspectorul..  shi eu : a da?? shi acuma imi zici? rotfl

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#68 2008-02-08 13:17:21

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

intr-o zi la ora de contabilitate ,dirigu ne-a dat o problema.stam noi ce stam,liniste totala cand deodata se aude din clasa "nici tu nu stii" zise un coleg,l-a chemat pe ala si s-a luat de el,mare tam-tam.lol

expect the worst , hope for the best!

#69 2010-12-28 12:55:58

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

fallen_angel a scris:

liceu pt mine=cosmar,nu vreu sa imi mai amintesc

Iţi ?mpartasesc sentimentele.
Dumnezeule, abia aştept sa scap de clasa mea!
Totuşi, am şi eu o singură amintire frumoasă: prima dragoste.  angel

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#70 2010-12-28 13:06:51

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

viata de liceean, cea mai frumoasa, fara griji, fara adevarate probleme ale vietii  grater  toti in liceu ne doream sa terminam mai repede, sa avem banii nostrii, sa nu mai stam la mana la parinti  chicot  dar cand colo ce sa vezi surpriza...in cazul meu majoritatea prieteniilor nu s-au pastrat ca ma luat-o pe cai diferite, majoritatea am inceput serviciul si nu ne-a mai ars de petrecut ca in liceu..acum mi-as dorii sa mai fiu in liceu, sa nu ma mai trezesc zilnic la 6.30 sa vin la munca, sa nu mai am atatea de platit si atatea responsabilitati  chicot stiu poate sunt egoista, dar am impresia ca timpul trece din ce in ce mai repede si se comprima...iar viata trece pe nesimtite. Asa ca pentru cei care mai sunt in liceu/faculta (eu am facut la ID, deci nu am simtit, ca lucram oricum) sa profite cat mai multe de anii respectivi, nu te intalnesti cu ei decat o data in viata  goodluck

Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2010-12-28 13:07:46)

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#71 2010-12-28 13:20:02

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu am detestat liceul din tot sufletul! ma trezeam la 6 ca sa ajung la 7 la ore, si la munca ma trezeam la 7-7:30. Colegii de liceu nu au fost mari prieteni, cei mai cruzi si mai nemilosi oameni mi s-au parut liceenii. Eu eram fata care invata mereu, cuminte, la locul meu si eram bataia de joc a intregului liceu pentru ca eram urata. Ce prietene aveam erau cam la fel, dar cum gaseau alte prietene lasau balta "grupul".

Daca ar fi sa repet liceul, as prefera sa raman inculta decat sa o iau de la capat. Am iesit cu note mari, mult prea mari, toba de carte dar cu o lectie de viata dureroasa, trista. M-a marcat licul, am trecut prin depresii.

Iubesc viata de adult, ii multumesc lui D-zeu ca am crescut, ca sunt matura acum si am scapat de blestematia de viata de scolar.

Vorba lui Bacovia "Liceu, cimitir al tineretii mele". asa il vad eu, ca un loc al groazei, trist, lugubru, unde mi-am inmormantat nervii, tristetile si plansetele. Daca nu dadeam de al meu sa ma scoata la lumina,  nu stiu ce m-as fi facut.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#72 2010-12-28 14:49:45

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

of, Coraline!  puss
Nici mie nu mi-a placut in mod special in liceu, datorita colegilor. Dar am avut si prietene bune cu care ma distram, mai pastrez si acum legatura cu ele. Dar nu pot sa nu ma gandesc ca eram oarecum marginalizate, de parca am fi avut vreo boala. In schimb, la facultate a fost mult mai frumos, am avut multi prieteni si ne intelegeam toti. S-a creat o legatura frumoasa intre noi care m-a facut sa mai uit de singuratatea din generala si liceu.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#73 2010-12-28 20:36:15

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Vai cora neutral dar ce liceu ai facut?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#74 2010-12-28 20:41:13

coraline
Addicted member

Toriana, te inteleg sad la fel as putea spune si eu, la facultate a fost foarte bine smile ieseam la biliard, la un suc cu toti colegii, era tare placut smile

Carmen, am facut dante alighieri, un liceu profil italian din bucuresti. ghinionul meu tongue e urat sa fii in grupul persoanelor complet nepopulare de care se rade tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#75 2010-12-28 20:49:42

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

offtopic  Dante Alighieri e pe la mine prin zona, au invatat acolo si niste colegi de clasa din generala. Ce mica e lumea!
Cora, bine ca a trecut!

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#76 2010-12-28 21:08:49

coraline
Addicted member

lol chiar ca ce mica e! eu locuiesc in zona liceului asa ca probabil suntem si vecine tongue
ohoo multumesc cerului ca s-a terminat big_smile acum nu mai pastrez nici o legatura cu nimeni si sunt foarte happy big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.