|
Nu esti logat.
Aventuri de prin liceu/facultate-4#58 2008-01-26 10:25:51
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu nu prea am nazbatii din astea de care sa imi aduc aminte...am fost taaaare cumintica si fricoasa "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #59 2008-01-26 10:39:27
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu cred k in curand am sa fac o nazbatie... voi omori un profesor ~X( http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #60 2008-01-26 10:54:00
Re: aventuri de prin liceu/facultate
dc nu l'am omorat in anul 2 pe ala de mecanisme...slabe sanse sa mai am ocazia sa omor vreunu ...doar k la examenul de luni vine un prof care seamana cu o soparla si e si tare nesuferit...e fix k musca in lapte...si i'as frange gatul oleak Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #61 2008-01-26 11:10:20
Re: aventuri de prin liceu/facultatevenind vorba de omorat profesori, in decembrie m-am reintalnit cu colegii de liceu si cu profesorii..., iar profesoara de spaniola fara sa ma salute, m-a luat direct..."andreea, mai vrei sa ma arunci pe fereastra?", si sa tinem cont ca faceam ore la etajul 2!pur si simplu intr-o ora asa m-am enervat pe ea, am mers, am deschis geamul si ma indreptam catre ea...moama ce s-a speriat tanti:))), am marcat-o, pt ca stia ca sunt mai bolunduca de felul meu, mai ales cum a vazut ca ma certam cu baietii:D Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #62 2008-01-26 12:40:40
Re: aventuri de prin liceu/facultatece vremuri frumoase..liceul 8->...as mai face de 3 ori liceul si de 2 ori facultatea! pe care nici nu am terminat-o inca . nu conteaza prin ce am trecut , teze, invatat, examene..merita sa le mai fac! as da timpul inapoi pt ele! In dragoste si in razboi totul e permis! Offline Publicitateloading...
#63 2008-01-26 13:38:12
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu am furat in casa a 9a un caiet in care se treceau note si absente pana aparea catalogul ca aveam acolo absente nici pana azi nu se stie ca eu am fost pt ca in ziua respectiva ii trecuse un 2 profu de romana unui coleg expect the worst , hope for the best! Offline #64 2008-01-26 13:53:59
Re: aventuri de prin liceu/facultateimi adusai aminte prin clasa a 7a sau a 8a am facut-o pe o colega sa planga ea zicea k e fata serioasa k invata k e rusina sa te ridice profu in picioare si sa nu sti nimic. si s-a nimerit tocmai in ziua aia sa o asculte la romana si saraca fata nu stia turuia cuvant cu cuvant, mai facea si pauze. eu stateam pe randu de langa tot in a4a banca ca ea si in timp ce ea incerca sa se gandeasca ce sa zica eu ii ziceam k mi-ar fi rusine sa fiu in locu ei, k s-a facut de ras k nu a invatat, k o sa-si schimbe profa parerea despre ea o sa o considere o chiulangioaica si s-a pus aia pe un plans si nu putea sa se mai opreasca http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #65 2008-01-26 19:57:28
Re: aventuri de prin liceu/facultatein clasa I aveam inspectie, se nimerise tocmai cand invatam litera X. D-na invatatoare ne spusese sa nu stam ca mobilierul, cand intreaba ceva noi sa ridicam mana sa raspundem. Zis si facut, intreaba ea cum se numeste masinaria aia mare care face gropi....noi, toti, 30 de copii binevoitori ridicam mana si ne agitam de parca ne bateam care sa raspunda primul. Si pica nenorocirea pe mine: ia zi tu diana, cum se numeste? eu..aaa...a...pai sa vedeti....invatatoarea se prinde ca habar-n-am..intreaba pe altu..ala, la fel...nici o idee. si tot asa, intreaba vreo 4-5. Si inspectorul ma intreaba: ia zi-mi si mie, cine te-a invatat sa ridici mana sa raspunzi daca nu stii? si eu..plina de mandrie si curaj ca de data asta stiu raspunsul: D-NA INVATATOARE! am crezut ca o sa ma strnaga de gat in acel moment. A, si am aflat si noi ca se numeste EXCAVATOR Offline #66 2008-01-26 22:16:38
Re: aventuri de prin liceu/facultatein clasa a 9 a,la ora de franceza,m-a pus profa sa ies la tabla si sa fac un exercitiu la gramatica.am scris eu acolo,si se pomenteste profa sa zica ca nu e bine sa sterg.sterg,scriu altfel,ea zice iar ca nu e bine,sterg,scriu altfel,si iar zice ca nu e bine.si imi zice ea cum trebuia sa scriu,care defapt era cum scrisesem de prima oara.cand am vazut ca am facut bine de prima oara,m-am enervat atat de tare incat i-am zis foarte raspicat ASA AM SCRIS SI EU DE PRIMA DATA!si am aruncat creta spre ea si m-am dus in banca ) toata clasa a incremenit,inclusiv profa.bineinteles ca a aflat diriginta a trebuit sa imi cer scuze,bla bla.si dupa faza asta,profa cand imi punea o nota imi zicea,e bine?ca nu vreau sa ma arunci pe geam! apoi in ani a uitat,adica nu a mai adus vorba.si acum am ajuns preferata ei,pot sa zic. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #67 2008-02-08 12:52:38
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu eram anul trecut de servici pe scoala shi trebuia sa stau la intrare la profi sa iau datele celor kre intra...shi la un mom dat vine un barbat kre duhnea a tutun shi il opresc k sa-mi zica numele + seria shi nr de buletin... shi urmeaza.. ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #68 2008-02-08 13:17:21
Re: aventuri de prin liceu/facultateintr-o zi la ora de contabilitate ,dirigu ne-a dat o problema.stam noi ce stam,liniste totala cand deodata se aude din clasa "nici tu nu stii" zise un coleg,l-a chemat pe ala si s-a luat de el,mare tam-tam. expect the worst , hope for the best! Offline #69 2010-12-28 12:55:58
Re: aventuri de prin liceu/facultate
Iţi ?mpartasesc sentimentele. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #70 2010-12-28 13:06:51
Re: aventuri de prin liceu/facultateviata de liceean, cea mai frumoasa, fara griji, fara adevarate probleme ale vietii toti in liceu ne doream sa terminam mai repede, sa avem banii nostrii, sa nu mai stam la mana la parinti dar cand colo ce sa vezi surpriza...in cazul meu majoritatea prieteniilor nu s-au pastrat ca ma luat-o pe cai diferite, majoritatea am inceput serviciul si nu ne-a mai ars de petrecut ca in liceu..acum mi-as dorii sa mai fiu in liceu, sa nu ma mai trezesc zilnic la 6.30 sa vin la munca, sa nu mai am atatea de platit si atatea responsabilitati stiu poate sunt egoista, dar am impresia ca timpul trece din ce in ce mai repede si se comprima...iar viata trece pe nesimtite. Asa ca pentru cei care mai sunt in liceu/faculta (eu am facut la ID, deci nu am simtit, ca lucram oricum) sa profite cat mai multe de anii respectivi, nu te intalnesti cu ei decat o data in viata Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2010-12-28 13:07:46) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #71 2010-12-28 13:20:02
Re: aventuri de prin liceu/facultateeu am detestat liceul din tot sufletul! ma trezeam la 6 ca sa ajung la 7 la ore, si la munca ma trezeam la 7-7:30. Colegii de liceu nu au fost mari prieteni, cei mai cruzi si mai nemilosi oameni mi s-au parut liceenii. Eu eram fata care invata mereu, cuminte, la locul meu si eram bataia de joc a intregului liceu pentru ca eram urata. Ce prietene aveam erau cam la fel, dar cum gaseau alte prietene lasau balta "grupul". Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #72 2010-12-28 14:49:45
Re: aventuri de prin liceu/facultateof, Coraline! Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #73 2010-12-28 20:36:15
Re: aventuri de prin liceu/facultateVai cora dar ce liceu ai facut? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #74 2010-12-28 20:41:13
Re: aventuri de prin liceu/facultateToriana, te inteleg la fel as putea spune si eu, la facultate a fost foarte bine ieseam la biliard, la un suc cu toti colegii, era tare placut Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #75 2010-12-28 20:49:42
Re: aventuri de prin liceu/facultate Dante Alighieri e pe la mine prin zona, au invatat acolo si niste colegi de clasa din generala. Ce mica e lumea! Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #76 2010-12-28 21:08:49
Re: aventuri de prin liceu/facultate chiar ca ce mica e! eu locuiesc in zona liceului asa ca probabil suntem si vecine Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|