homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent,va rog-3

#39 2011-02-17 10:53:26

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Urgent,va rog

angel_sweety a scris:

albastrea nu inteleg de ce esti asa acida

Complicitate m-am referit la cea morala nu reala , nu inteleg cum un om cu bun simt ar putea sa ii dea un alt sfat in afara de cel de a isi recunoaste vina

Iar legile din grecia chiar nu inteleg de ce ar trebui sa ma informez eu , daca pe tine te intereseaza esti libera sa o faci , eu am crezut ca poate chiar locuiesti in grecia si sti mai multe

nu cred ca am fost acida , doar ti-am explicat ce insemna din punct de vedere penal complicitatea

iar in ceea ce priveste legile penale ale statului grec nu ti-am spus tie sa le studiezi ci doar am raspuns la intrebarea ta :

Si tu ce sfat i-ai putea da ? eu nu cred ca exista decat acela de asi recunoaste vina si poate are noroc sa se inteleaga cu victima fara sa se ajunga la proces

in ceea ce priveste comentariul meu :

si inca ceva nu trebuie sa traiesc in grecia sa cunosc legile penale ale acelei tarii (pot sa ma informez cu privire la aceste legi, doar de asta s-a inventat internetu

a fost postat ca un raspuns la afirmatia ta :

asta doar daca tu nu traiesti in grecia si le cunosti legile

pentru ca dupa parerea mea nu trebuie sa locuiesti intr-un stat sa te informezi (indiferent de motive) de legile acelui stat. 

si nu, nu locuiesc in grecia , dar arata-mi mie o tara in care furtul nu e incriminat ... eu nu cred ca exista asemena tara . 

nu inteleg cum un om cu bun simt ar putea sa ii dea un alt sfat in afara de cel de a isi recunoaste vina

daca cel care a deschis subiectul vroia un asemenea sfat nu mai punea intrebari de genul

cum se poate dovedi ca dansa a luat banii

sa zicem ca in caz de fereasca Dumnezeu ceva , ar putea sa plece din tara si sa vina acasa ?

#40 2011-02-17 11:00:38

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Albastrea o intrebare  offtopic te-ai sculat cu fata la cearceaf ?

si cu asta am incheiat aici ca nu fac decat sa imi stric ziua

te rog sa nu ma citezi , nu suport persoanele care citeaza alte persoane doar pentru a-si arata superioritatea

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-02-17 11:03:47)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#41 2011-02-17 11:13:58

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

offtopic  1 nu, nu m-a trezit cu fata la cearceaf ... si 2  nu te-am citat ca sa imi arat superioritatea , ci nu suport persoanele care vorbesc de ceva fara sa fie in cunostinta de cauza, si pe cele care folosesc termeni fara sa le cunoasca sensul in contextul subiectului discutat (postul #32)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.