homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent,va rog-2

#20 2011-02-16 08:35:58

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: Urgent,va rog

Pai cora, dc suntem vazuti rau? Iaca ce face romanu' wink

#21 2011-02-16 09:31:47

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ah bine jac, no comment aici lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#22 2011-02-16 09:38:20

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

luisjota a scris:

....adica, matusa ta fura bani de la baba... big_smile
oricum ai prezenta problema, matusa ta e la fel ca un hotz de buzunare...si mai ai pretentia sa te ajutam...sa ce? s-o scapi pe matusa-ta???
am trait s-o vad si p'asta!!!
"dulce...Roumanie"...rotfl

tummenupp  applause si eu sunt plecata din tara si credeti-ma ca e adevarat ca straini au o parerea urata despre noi , dar e normal atata timp cat atatia romani le dau cu adevarat motive , iar noi cei care ne vedem de treaba noastra suntem putini

eu zic cu banii care i-a furat sa isi platesca acum un avocat bun

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-02-16 09:39:10)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#23 2011-02-16 11:44:36

Jacqui
Platinum member

Si eu angel, si cateodata se uita urat, pt ca romanii fac tam-tam mare pe aici.

#24 2011-02-16 12:36:36

angel_sweety
Platinum member

offtopic exista vreun topic gen romani prin tari straine ? as fi curioasa sa ne impartasim experientele de straini in tara altora

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

Publicitate

loading...

#25 2011-02-16 12:41:41

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

angel_sweety a scris:

offtopic exista vreun topic gen romani prin tari straine ? as fi curioasa sa ne impartasim experientele de straini in tara altora

http://forum.anticonceptionale.ro/t8821 … te....html

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#26 2011-02-16 12:45:52

angel_sweety
Platinum member

pink mersi :puss ce vechi e topicul , oricum o sa il citesc

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-02-16 12:46:10)

#27 2011-02-16 13:14:17

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

angel_sweety a scris:

luisjota a scris:

oricum ai prezenta problema, matusa ta e la fel ca un hotz de buzunare...si mai ai pretentia sa te ajutam...sa ce? s-o scapi pe matusa-ta???

tummenupp  applause si eu sunt plecata din tara si credeti-ma ca e adevarat ca straini au o parerea urata despre noi , dar e normal atata timp cat atatia romani le dau cu adevarat motive , iar noi cei care ne vedem de treaba noastra suntem putini

tummenupp Bine spus! Din cauza unor specimene de genu' suntem toti vazuti prost in afara.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#28 2011-02-16 14:44:54

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

angel_sweety a scris:

luisjota a scris:

in primul rand, banii pe care i-a furat, sa-i dea inapoi, apoi sa-si caute un avocat bun...

fucking perfect...

#29 2011-02-16 17:11:57

angel_sweety
Platinum member

luis sa crezi tu ca mai are banii aia sunt papati de mult , instanta va hotara cat si cum va da inapoi , fara suparare dar chiar merita sa ajunga la proces , asa ceva nu se face

#30 2011-02-16 18:21:37

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

eu ma intreb cum de cineva deschide cu atata nonsalanta un astfel de topic?

Azi mi-am omorat mama, credeti ca daca ascund toporul in congelator o sa ma bage la puscarie? Zic si eu.

#31 2011-02-16 20:48:44

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

pana la urma sa nu il judecam...nu a facut el nimic, doar a pus o intrebare. nu iau apararea nimanui, dar eu zic sa ii dam un sfat la ''rece'' daca se poate, daca nu mai bine sa ne abtinem.

#32 2011-02-16 21:39:52

angel_sweety
Platinum member

ionela scuza-ma ca iti zic dar mie chiar si un sfat la rece tot ilegal mi s-ar parea , te faci complice , singurul sfat ce i l-as putea da e sa isi recunoasca vina , pentru 3000 de euro nu va face puscarie , o sa fie obligata sa ramburseze banii plus desbagubiri

#33 2011-02-16 21:53:29

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

angel_sweety a scris:

ionela scuza-ma ca iti zic dar mie chiar si un sfat la rece tot ilegal mi s-ar parea , te faci complice , singurul sfat ce i l-as putea da e sa isi recunoasca vina , pentru 3000 de euro nu va face puscarie , o sa fie obligata sa ramburseze banii plus desbagubiri

de unde stii tu ca nu va face puscarie ? in romania se face pt suma asta ... iar prejudiciul adus cu siguranta se sanctioneaza si de legea penala din grecia , singurul lucru pe care-l poate obtine in felul acesta este doar o judecata mai blanda (instanta sa ii dea minimul de pedepsa , sau cu suspendare , nu cunosc sistemul grecesc de justitie) sau poate ar putea ca cea pagubita sa nu depuna plangere.
Iar in ceea ce priveste complicitatea un sfat dat cu eventualele pedepse si urmarii ale faptei nu reprezinta deloc favorizarea infractorului in ascunderea unei fapte penale . Complicitatea era daca  cineva incerca sa-l ajute sa incerce sa o sustraga pe matusa lui de la urmariea penala,  (in mod personal, sau indirect prin punerea in contact cu persoane care ar putea sa ajute)  sau sa-l invete cum sa ascunda dovezile incriminatorii

#34 2011-02-17 09:00:35

angel_sweety
Platinum member

daca va face puscarie sau nu , nu avem de unde sa stim , asta doar daca tu nu traiesti in grecia si le cunosti legile

Faptul ca a fost invatata sa fuga de acolo nu tot complicitate e ?

Si tu ce sfat i-ai putea da ? eu nu cred ca exista decat acela de asi recunoaste vina si poate are noroc sa se inteleaga cu victima fara sa se ajunga la proces

#35 2011-02-17 09:15:02

Jacqui
Platinum member

ionela a scris:

pana la urma sa nu il judecam...nu a facut el nimic, doar a pus o intrebare. nu iau apararea nimanui, dar eu zic sa ii dam un sfat la ''rece'' daca se poate, daca nu mai bine sa ne abtinem.

DA' abtinete tu! Noi nu avem chef spranceana

#36 2011-02-17 09:29:01

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Persoana a intrat sa ceara un sfat si cred ca nu s-a gandit ca vor sari altii in capul ei.Nu cred ca are nevoie ca cineva sa judece asta,pentru ca nimeni nu are dreptul.Nu sunteti voi judecatorii de pe acest forum si nici in viata de zi cu zi.

Morow,intr-adevar,este un lucru extrem de urat ce a facut matusa ta insa cred ca daca totul planeaza asupra ei,poate rezolva pe cale amiabila,in sensul ca poate avea grija de batrana gratis vreo 4 luni,cat sa plateasca paguba si apoi sa fie constienta ca si-a pierdut locul de munca.
Si nici sanse sa se mai anjajeze acolo nu o sa mai aiba.Pacat ca a facut gestul acesta,insa e un rau deja facut.
Cat despre ce i se poate intampla...trebuia sa se gandeasca la inceput,nu acum.Eu si un euro,daca il gaseam pe jos in casa unde lucram..il luam si il puneam la vedere.
Iar cand am lucrat tot cu o baba sclerozata si am vazut ca are tot aurul la vedere..l-am luat pe nepotul ei si i-am spus sa il ia si sa il puna bine,ca sa nu fiu eu incriminata daca se intampla ceva...
Atata timp cat eram bine platita si cu cazarea si mancarea asigurata,in nici un caz nu mi-a trecut prin cap sa imi insusesc ceva..

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2011-02-17 09:29:27)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#37 2011-02-17 09:29:09

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

angel_sweety a scris:

daca va face puscarie sau nu , nu avem de unde sa stim , asta doar daca tu nu traiesti in grecia si le cunosti legile

Si tu ce sfat i-ai putea da ? eu nu cred ca exista decat acela de asi recunoaste vina si poate are noroc sa se inteleaga cu victima fara sa se ajunga la proces

complicitatea se refera la actiunea unei persoane de a inlesni sau a ajuta cu intentie  comiterea unei infractiuni, actiune ce se poate petrece in inaintea, in timpul, sau faptul ca o persoana promite ca va favoriza pe infractor sau il va ajuta sa ascunda bunurile (nu este necesar ca promisunea sa fie si indeplinita)
iar   

se incadreaza la favorizarea infractorului , dar si acesta favorizare trebuie sa fie concreta (nu doar vorbe spuse pe un  forum)
iar in ceea ce priveste faptul ca rudele apropiate au stiut ca banii trimisi sunt proveniti dintr-o infractiunea , fapta lor se incadreaza la tainuire/favorizarea infractorului  ... dar infractiunea de tainuire cat si cea de favorizare a infractorului nu se pedepseste in cazul sotului sau a rudelor apropiate
Eu nu i-as da nici un sfat, poate doar sa studieze legile penale ale statului grec sa stie la ce se astepta in caz ca persoana care a furat este descoperita.   
si inca ceva nu trebuie sa traiesc in grecia sa cunosc legile penale ale acelei tarii (pot sa ma informez cu privire la aceste legi, doar de asta s-a inventat internetul)

#38 2011-02-17 10:23:51

angel_sweety
Platinum member

albastrea nu inteleg de ce esti asa acida

Complicitate m-am referit la cea morala nu reala , nu inteleg cum un om cu bun simt ar putea sa ii dea un alt sfat in afara de cel de a isi recunoaste vina

Iar legile din grecia chiar nu inteleg de ce ar trebui sa ma informez eu , daca pe tine te intereseaza esti libera sa o faci , eu am crezut ca poate chiar locuiesti in grecia si sti mai multe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.