|
Nu esti logat.
Urgent,va rog-3#39 2011-02-17 10:53:26
Re: Urgent,va rog
nu cred ca am fost acida , doar ti-am explicat ce insemna din punct de vedere penal complicitatea
in ceea ce priveste comentariul meu :
a fost postat ca un raspuns la afirmatia ta :
pentru ca dupa parerea mea nu trebuie sa locuiesti intr-un stat sa te informezi (indiferent de motive) de legile acelui stat.
daca cel care a deschis subiectul vroia un asemenea sfat nu mai punea intrebari de genul
Offline #40 2011-02-17 11:00:38
Re: Urgent,va rogAlbastrea o intrebare te-ai sculat cu fata la cearceaf ? Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-02-17 11:03:47) un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #41 2011-02-17 11:13:58
Re: Urgent,va rog1 nu, nu m-a trezit cu fata la cearceaf ... si 2 nu te-am citat ca sa imi arat superioritatea , ci nu suport persoanele care vorbesc de ceva fara sa fie in cunostinta de cauza, si pe cele care folosesc termeni fara sa le cunoasca sensul in contextul subiectului discutat (postul #32) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|