homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent,va rog

#1 2011-02-15 20:10:02

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

Urgent,va rog

.

Ultima oara a fost editat de morow (2011-02-17 14:57:33)

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#2 2011-02-15 20:12:45

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: Urgent,va rog

Pai cine altcineva  avea acces in casa si la banii babei ? Eu cred ca are cum sa o invinovateasca daca ea era singura care manevra totul pe acolo .

..be the best ...fuck the rest smile))

#3 2011-02-15 20:13:00

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

morow a scris:

O matusa de a mea e in gr. Sta cu o batrana , baba cam zurlie de cap.....cu bani ce-i drept .matusa mea a vazut ca baba tot are bani si tot lua de la ea si trimitea in tara, acuma cineva sa sesizat ca ii lipsesc batranei bani si vrea sa mearga la politie.Ar avea cum sa dovedeasca ca matusa mea care are grija de dansa...e cumva vinovata?

Daca e singura persoana care are contact cu batranica,bineinteles ca vina va fii aruncata in spatele matusii tale.  Dar poate va avea noroc si va iesi "nesifonata"  goodluck

Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-02-15 20:15:14)

#4 2011-02-15 20:17:11

morow
Sr. member

poi mai vin si rudele , dansa mai iese pe afara, baba e nebuna de cap, ii cad banii din buzunare si altele, cum se poate dovedi ca dansa a luat banii ?

#5 2011-02-15 20:25:45

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Eu nu incurajez chestia asta...da in fine,nu ma abat de la topic.
Daca mai vin si rude pe la dansa,e posibil sa fie mai multi suspecti. Nu vad cum s-ar putea dovedi ca matusa ta a luat banii. Poate doar daca a avut baba camere montate prin casa smile

Publicitate

loading...

#6 2011-02-15 20:32:21

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

decat daca are baba camere poate dovedi sau daca se preleveaza amprete din locul in care ii tine (presupunand ca locul unde isi tine banii nu este unul atat de accesibil )

#7 2011-02-15 20:32:34

You_and_Me
Diamond member

Imi vine sa rad naibii  big_smile

Nu stiu ce sa zic , pt ca totusi sunt rudele babei , au mai multa crezare in fata politiei decat matusa ta zic eu ...nu poate dovedi decat daca are camere puse si asa e totul inregistrat , dar nu prea cred.
Si daca baba e dusa , e posibil sa nu o creada autoritatile .

#8 2011-02-15 20:35:39

morow
Sr. member

e casa batraneasca , si baba tine banii in geanta,deci....

#9 2011-02-15 20:36:03

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

vor trebui sa dovedeasca ca baba e dusa.. nu ajunge sa spuna ca e putin cam lunateca, impiedicata si uituca. trebuie expertiza. si poate baba nu este asa nebuna incat sa pice expertiza..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#10 2011-02-15 20:37:59

You_and_Me
Diamond member

De cati bani e vorba morow ? Daca e o suma mare atunci se poate face si o expertiza cum zice cora plus altele ...daca-s mai putini nu stiu daca se incurca atat de mult  cesafac

#11 2011-02-15 20:47:19

coraline
Addicted member

la fel de bine sa nu urmareasca transferurile bancare ale matusii tale catre rude, sa o ia la intrebari de unde avea atatia bani, mai ales daca suma disparuta va corespunde cu cea trimisa in tara.
daca a trimis prin metode bancare, nu direct in mana, se poate usor descoperi ca a trimis. si asta e o proba greu de combatut

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#12 2011-02-15 20:50:40

morow
Sr. member

e vb cam de 3000 de e, dar sumele nu-s trimise toate odata in decurs la mai multe luni cate 3 4 , 2 3 si cam asa intelegeti? iar faza cu sist bancaru nu sunt date cu caracter personal ?si nu are nimeni acces la ele

#13 2011-02-15 20:51:22

morow
Sr. member

eu am mers la wstern si iam rugat sa-mi arate cu toate ca ii stiam pe cei de acolo de cate ori a trimis prietena mea bani cuieva si au zis ca nu au voie....

#14 2011-02-15 20:54:03

coraline
Addicted member

nu, sunt extrasele bancare la care are acces politia daca persoana este cercetata. in cazul cercetarii penale cum este si furtul, politia are acces la tot, si la telefoane, plati..
si daca se uita in ultimele 6 luni sa zicem si vad sumele trimise, fiind sume sa zicem maricele si fara o dovada (salariul ei era prea mic de exemplu ca sa poata trimite acele sume) si mai ales daca per total sumele sunt egale cu cea disparuta.. nu stiu ce va face
ca dovada ca a lucrat in alta parte nu are... doar la negru, si asta nu prea se pune

#15 2011-02-15 20:55:05

coraline
Addicted member

pai nu ai tu voie, dar politia e peste tine tongue
si la telefonie eu nu am voie sa aflu date despre un om, dar politia poate forta operatorul de telefonie sa ofere datele.
uita-te la parlamentari care sunt judecati pentru transferuri de sume mari fara acoperire.

#16 2011-02-15 21:14:07

morow
Sr. member

sa zicem ca in caz de fereasca Dumnezeu ceva , ar putea sa plece din tara si sa vina acasa ?

#17 2011-02-15 21:23:07

coraline
Addicted member

in ce tara se afla? ca romanii si asa nu sunt priviti bine pe nicaieri, poate si asta sa fie motiv sa fie cercetata.
asta nu stiu, daca poate sa fuga inapoi in tara... daca ajunge sa fie cercetata nu cred ca are voie sa paraseasca tara, sau cel putin asa e in romania. si cetatean roman daca e in alta tara, nu cred ca poate sa plece pur si simplu.
daca are probleme poate apela la ambasada, poate reusesc sa o ajute, daca isi va sustine nevinovatia desigur

#18 2011-02-15 21:42:37

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

morow a scris:

sa zicem ca in caz de fereasca Dumnezeu ceva , ar putea sa plece din tara si sa vina acasa ?

poate sa plece din tara respectiva in conditiile in care judecata din aceea tara ar putea sa fie una incorecta, sau daca pedepsa aplicata pentru furt (in cazul asta calificat dupa legislatia din Ro) ar fi detentia pe viata, pedepsa capitala,  daca pedepsa aplicata implica o atingere grava integritatii corporale a omului (spre exemplu mutilarea, taieri de membre) sau daca nu se poate judeca in tara respectiva si sa ceara sa fie extradata in romania pentru a-si urma pedepsa ... dar asta cu extradarea este valabila decat daca statul in care a comis infractiunea are acord cu romania in ceea ce priveste extradarea . Iar daca pleca mai inainte de inceperea anchetei si se descopera ca ea este vinovata statul grec poate cere statului roman extradarea pt ca faptuitorul sa isi execute pedepsa conform reglementarilor statului grec.

#19 2011-02-16 00:26:09

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

morow a scris:

O matusa de a mea e in gr. Sta cu o batrana , baba cam zurlie de cap.....cu bani ce-i drept .matusa mea a vazut ca baba tot are bani si tot lua de la ea si trimitea in tara, acuma cineva sa sesizat ca ii lipsesc batranei bani si vrea sa mearga la politie.Ar avea cum sa dovedeasca ca matusa mea care are grija de dansa...e cumva vinovata?

....adica, matusa ta fura bani de la baba... big_smile
oricum ai prezenta problema, matusa ta e la fel ca un hotz de buzunare...si mai ai pretentia sa te ajutam...sa ce? s-o scapi pe matusa-ta???
am trait s-o vad si p'asta!!!
"dulce...Roumanie"...rotfl

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.