|
Nu esti logat.
Pt.doctoressa:mastoza chistica-14#248 2008-05-29 12:21:55
Re: pt.doctoressa:mastoza chistica
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #249 2008-05-29 12:48:48
Singura problema pe care am avut-o cu el a fost din cauza gustului. Are un gust foare rau. Nu il pot lua decat in combinatie cu ceva dulce. In rest nu am avut nici un alt efect secundar. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #250 2008-06-02 12:48:40
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #251 2008-06-02 12:55:03
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticanu, nu are nimic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #252 2008-06-02 12:55:50
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticams. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#253 2009-06-02 19:28:50
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticabuna ziua. am fost diagnosticata cu mastoza chistica la sani,iar doctorul mi-a interzis sa mai iau anticonceptionale. luam marvelon 21. chiar nu am voie sa iau? este in neregula marvelonul sau nu am voie sa iau nimic? Offline #254 2009-06-03 08:44:40
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaSi eu am mastoza si iau anticonceptionale. Mergi si discuta cu un medic de planning. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #255 2009-06-03 14:09:47
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticamultumesc de raspuns.am fost astazi la medicul de planning si mi-a schimbat marvelonul cu microginolul.presupun ca este mai bun in cazul meu,datorita numarului redus de hormoni. Offline #256 2009-06-03 15:41:13
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaDaca medicul ti l-a recomndat ia-l cu incredere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #257 2009-06-04 21:04:45
sincer microgynonul are fix aceeasi cantitate de estrogeni ca si marvelon... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #258 2009-07-13 12:01:35
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticain sfarsit am gasit subiectul la care ma incadrez si eu!! am avut un fibroadenom juvenil orerat la varsta de 18 ani, (acum am 23) dupa care mi-a revenit fix in acelasi loc. nu am mai facut niciun control pana in prezent cand am fost diagnosticata cu mastoza fobrochistica (nodul de 12 mm) si mi s-a interzis sa iau anticonceptionale. mi s-au dat analize, dar numai am cand sa le fac...peste 1 luna am nunta si trebuie sa iau Ac, chiar daca dr. a zis ca nu. ma bucur ca am gasit acest forum, unde observ ca parerile sunt impartite.. difera chiar de la un medic la altul. si uite asa am ajuns noi, pacientii sa hotaram singuri. m-ar interesa fetele care au asa ceva ce AC folosesc? credeam ca doar Karissa are cea mai mica concentratie.. Offline #259 2009-07-13 16:59:46
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticahasty4you ti s-a raspuns deja de aseara la un alt topic din cele 3-4 la care ai postat... Offline #260 2009-08-16 20:52:04
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaBuna seara, Offline #261 2009-08-16 21:03:21
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaam sa las link doctoressei Offline #262 2009-08-18 10:01:39
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaavind in vedere operatia, esti in menopauza chirurgicala...de unde simptomatologia tipica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #263 2009-10-06 19:43:41
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticabuna ziua:) Ultima oara a fost editat de rocssana (2009-10-06 19:46:51) Offline #264 2011-02-21 13:37:45
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaBuna Ziua.Am, 24 Ani si in urma cu 3 luni am fost diagnosticata cu "mastoza chistica".Mi s-a dat tratament de la medicul endocrinolog Mastodynon-30 picaturi pe zi,jodid- 1 pastila dimineatza de luni pana vineri ,sambata duminica pauza,dicoflenac gel,si osteocare 10 zile/luna tratamentul repetandu-se 3 luni dupa care vizita la doctor cu analiza de TSH in manutza. De asemenea sunt diagnosticata de vre-o 5 ani si cu "gusa difuza".Am luat tratamentul mai sus mentionat doua luni;zilele aceastea ma intrat in a trei-a luna de tratament dar tot acest timp am continuat sa iau si anticonceptzionale "mercilon" deoarece doctoritza cand mi s-a dat tratament nu a intrebat daca iau a.c iar eu am uitat daca va vine sa credetzi sa intreb.La o luna si jumatate de tratament cu Mastodinon... etc... am inceput sa simt gretzuri,ametzeli,dureri de cap,si avand si o fiere mai sensibila am dat vina pe efectul negativ al medicamenteleor asupra ei.Mai nou de vre-o saptamana incoace obosesc foarte repede si am palpitatzii ale inimii chiar si cand nu depun efort sau cand ma trezesc din somn dimineata de ma ridic din pat .De asemenea sunt si foarte nervoasa si in ultimul timp nici somnul nu imi mai e linistit dorm iepureste,ma trezesc il aud pe sotul meu sforaind (apropo nici cu treaba asta nu stiu ce sa mai fac) si apoi efectiv simt ca mi se ridica nervii in gat si nu mai pot adormi. Ce pot face?ceea ce ma ingrijoreaza f mult sunt palitatiile inimii fara motiv si imi e teama ca nu cumva sa interactioneze cumva negativ a.c cu tratamentul pt glanda si mastoza. Offline #265 2011-02-21 15:17:44
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaparerea mea e ca ai luat cam multe medicatii in astea 2 luni si probabil simptomele de acum sunt o urmare a acestui fapt. ar fi bine sa mergi la un doctor sa ii spui tot ce ai luat (cu tot cu AC) si sa decida el ce sa tai de pe lista. cat de grava era mastoza asta? ai chisturi sau dureri mari? Offline #266 2011-02-22 13:00:25
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticami s-a spus ca nu e ceva grav am facut chiar si markeri tumorali si au iesit ok.Am o "plaja" de chsituri chiar asa s-a exprimat doctorul de la ecograf iar in urma tratamentului dat de doctoritza endocrinolog chisturile s-au mai micsorat in dimensiuni (se simte la palpat) iar durerile au disparut.Nu este scris nicaieri dar din cate am inteles eu chisturiel nu erau mai mari de 2.5 cm iar durerile nu erau prea mari dar deranjante mai ales inaintea menstruatiei. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|