homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))-3

#39 2008-06-19 14:04:00

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))

pai mama e inaltuta si slaba.bunica era mai mica de statura dar tot slaba si surorile ei la fel slabe toate.mama mai are si ea 2 surori slabe si ele.deci e clar la mine silueta e mostenita genetic lol.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#40 2008-06-19 14:06:11

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

la mine lenea,de la bunicu-meu

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#41 2011-02-16 19:14:42

clauss2008
Full member
De la: Bratislava,SK
Inregistrat: 2008-05-05

Doamne nici nu vreau sa mai citesc ce aberam aici ca acum dupa 9 luni de tratament cu duphaston de la 45 kg am ajuns la 60:)))))

When ambition ends, happiness begins.!!!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chart_module.php

#42 2011-03-17 18:27:12

cinderella_m
Membru
Inregistrat: 2011-03-17

clauss2008 a scris:

Am 1.69cm si 47 kg dar as mai vrea vre-o 2-3 kg in plus si nu reusesc sa asimilez nimic.Problema e urmatoarea asimilez foarte foarte greu tinand cont ca mananc orice la orice ora si mananc si mult, 3 mese obligatorii ca altfel mi se face rau , ma doare capu , sau ma ia o moleseala dar toate astea imi trec dupa ce mananc si in schimb slabesc foarte foarte repede,daca sunt suparata sau stresata slabesc in fiecare zi  spre exemplu am slabit in 2 luni 4-5 kg fara sa fac nimic.In principiu nu ma deranjeaza ca sunt slaba dar ce ma fac daca Doamne fereste ma consum mai mult si scad de 45 (pana acum nu am scazut maxim 45kg),oricum ca aspect nu arat rau pt ca am contructia buna si bine proportionata acum nu stiu ce sa zic daca e rau sa bine cert e ca toata lumea ma invidiaza dar parca nu e chiar asa.Un medic mi-a spus ca am arderile foarte rapide....ce sa fac?astept sfaturile voastre.....
Apropo:am mai postat un subiect cu tinizol pe forum si tot primeam advertismeste am incercat sa sterg primul mesaj si cred ca l-am sters de tot din greseala ca nu il mai gasesc!

Eu ti-as recomanda o vizita la dr endocrinolog,sa nu fie vorba despre hipotiroidism...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.