|
Nu esti logat.
Pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))#1 2008-05-06 22:28:06
pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))Am 1.69cm si 47 kg dar as mai vrea vre-o 2-3 kg in plus si nu reusesc sa asimilez nimic.Problema e urmatoarea asimilez foarte foarte greu tinand cont ca mananc orice la orice ora si mananc si mult, 3 mese obligatorii ca altfel mi se face rau , ma doare capu , sau ma ia o moleseala dar toate astea imi trec dupa ce mananc si in schimb slabesc foarte foarte repede,daca sunt suparata sau stresata slabesc in fiecare zi spre exemplu am slabit in 2 luni 4-5 kg fara sa fac nimic.In principiu nu ma deranjeaza ca sunt slaba dar ce ma fac daca Doamne fereste ma consum mai mult si scad de 45 (pana acum nu am scazut maxim 45kg),oricum ca aspect nu arat rau pt ca am contructia buna si bine proportionata acum nu stiu ce sa zic daca e rau sa bine cert e ca toata lumea ma invidiaza dar parca nu e chiar asa.Un medic mi-a spus ca am arderile foarte rapide....ce sa fac?astept sfaturile voastre..... Offline #2 2008-05-06 22:29:47
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))aceeasi problema o am si eu..identica..doar k eu am 1.68m..nu cred ca avem ce sa facem...poate dupa bebe Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-05-06 22:32:05
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))niste analize la medic ti-ai facut? mami de minuni Offline #4 2008-05-06 22:32:35
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))am intalnit si eu un caz la viata mea in spital la Timisoara, eram internata la endocrinologie, si acolo am cunoscut o doamna care la fel ca tine manca in disperare dar degeaba , avea probleme cu glanda tiroida , hipertiroidism parca se cheama, la fel doctorul ia spus ca are arderile mari, asta ce imi amintesc si eu, nu ai incercat la un endocrinolog? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #5 2008-05-06 22:35:31
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))ba da am fost la medic acum un an pt analize generale si am ajuns si la endocrinolog ca ea mi-a spus ca am arderile rapide am facut si o serie de analize si nu mi-a iesit nimic rau nici macar la glande,mama era tot ca mine acum e cat tancul:)))) dar nici asa nu vreau ca dupa nastere sa ma transform...nu stiu e aiurea Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-06 22:38:55
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))clauss2008 sterge al doilea mesaj , nu e voie sa postezi 2 mesaje consecutive, numai la un interval de 15 minute, editeaza-l pe primul , e un buton in dreapta jos.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #7 2008-05-06 22:40:15
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))
21 Sa nu te astepti sa te salut! Offline #8 2008-05-06 22:40:24
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))ca sa va faceti o ideea asa eu una am ramas cam uimita:mananc seara de rup fac o burtica de luna a 4-a, nu am scaun dupa masa , adorm ca o balena cu burta in sus de nici nu mai am aer si dimineata surprise mi se vad si oasele de la bazin zici ca nu am mancat de 1 saptamana unde e burta ca nici nu am facut efort am dormit doar se evapora asa?ca eu una nu inteleg Offline #9 2008-05-06 22:45:45
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))mai fetelor asta e organismul vostru, daca si analizele au iesit ok, ai 2 posibilitati, ori le repeti, ca sa fii sigura ca intr-adevar cu glanda esti in regula , si probleme mari nu sunt, ori le lasi asa. Sincer nu stiu ce sa zic, doctorul ar trebui sa -ti dea un sfat , pt ca tu oricat ai manca , avand arderile mari , nu se prea pune , vb ta seara ai burta dimineata it's gone... la un medic nutritionist nu ai incercat, sa-ti faca o cura de ingrasare? Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #10 2008-05-06 23:14:25
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))nu nu am incercat dar imi e si frica,am inteles ca iti poate face un dereglaj de nu te mai salveaza nimeni Offline #11 2008-05-06 23:41:36
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))medicul nutritionist e cel mai in masura sa te ajute in acest caz... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-05-07 07:51:48
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))clauss cred ca nu stric asa faci niste anailze hormonale mai bine spus sa vb.cu un endocrinolog daca esti ok din acest punsct de vedere vb.cu un nutritionist. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-05-07 09:07:22
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))daca asa e organismul vostru,dc va faceti probleme?ce e asa grav sa fii slaba?si eu sunt slabanoaga rau si n`am probleme cu glanda,cu nimic..asa e tata si seman cu el.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #14 2008-05-07 09:17:14
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))si mama a avut probleme d'astea Offline #15 2008-05-07 10:46:43
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))Si eu am problema ... foarte slaba si toata lumea imi spunea ca sunt bolnava si sa pun sa mananc... cand eu mancam si 7 mese pe zi. E paguba sa mananci asa de mult si chiar nimic sa nu se asimileze. Offline #16 2008-05-07 10:52:36
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))eu zic sa ii ignori eu cel putin asta fac.multi mai bine spus multe sunt si invidioase atata timp cat esti sanatoasa iar faptul ca esti slaba nu se datoreaza unei dereglari hormonale eu zic sa stam relaxate si s apapam ce vrem cand vrem VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-05-07 15:20:08
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))pe mine ma omoara replica asta:pune mana sa mananci nu te uiti la tine in ce hal ai slabit sa oi fi bolnava....deci imi vine sa mor cand le aud in general femeile mai in varsta gen bunica, mama , matusa etc de parca am fost vre-o data mai grasa si acum vai ce durere,vreau sa zic ca imi stica toata buna dispozitie ma simt de parca sunt handicapata sau cu vre-o boala incurabila asa se exprima Offline #18 2008-05-07 15:24:34
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))decat sa se uite sa zica vai ce grasa esti...e mai bine...trust me Offline #19 2008-05-07 16:36:55Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))eu am 1.83 si 67 de kg... niciodata n-am avut mai mult. Poate daca m-as lasa de fumat. Toi imi izc sa mananc mai mult... dar eu mananc... asa e constitutia... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|