|
Nu esti logat.
Pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))-3#39 2008-06-19 14:04:00
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))pai mama e inaltuta si slaba.bunica era mai mica de statura dar tot slaba si surorile ei la fel slabe toate.mama mai are si ea 2 surori slabe si ele.deci e clar la mine silueta e mostenita genetic . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #40 2008-06-19 14:06:11
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))la mine lenea,de la bunicu-meu mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #41 2011-02-16 19:14:42
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))Doamne nici nu vreau sa mai citesc ce aberam aici ca acum dupa 9 luni de tratament cu duphaston de la 45 kg am ajuns la 60:))))) Offline #42 2011-03-17 18:27:12
Re: pentru ingrasat stiti vre-o dieta:)))
Eu ti-as recomanda o vizita la dr endocrinolog,sa nu fie vorba despre hipotiroidism... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|