|
Nu esti logat.
Spotting sau nu?-14#248 2011-03-14 14:37:15
Re: spotting sau nu?...poate iti mai raspunde cineva...nu stiu daca e bine nici sa iei 2 pilule azi, avand in vedere ca nu stii exact cand a fost pilula uitata...(caci ea trebuia luata a doua zi, nu dupa cateva zile _ asa stiu eu) Offline #249 2011-03-14 14:39:50
Re: spotting sau nu?Ok. Multumesc mult de info. Asa stiam si eu... e Offline #250 2011-03-14 14:41:16
Re: spotting sau nu?ai grija de tine:* Offline #251 2011-03-15 15:42:51
Re: spotting sau nu?Astazi observ ca nu a trecut... Nu am luat pastila uitata, merg cu ele in continuare asa. E corect? Ma mai poate ajuta cineva cu o parere? Cred totusi ca am uitat-o saptamana trecuta, dupa contactele sexuale neprotejate. Inainte stiu ca le-am numarat si le-am verificat, iar in 3,4,5 le-am luat 100%. Offline #252 2011-03-19 13:49:57
Re: spotting sau nu?Revin cu aceeasi problema. Spottingul continua. A 6a zi! Ma poate lamuri cineva? Offline Publicitateloading...
#253 2011-04-29 23:58:02
Re: spotting sau nu?am fost la doctor si mi-a spus ca am un chist ovarian si mi-a dat duphaston ptr a-mi declansa menstruatia si apoi anti .am luat duphastonul si la ultima pastila am inceput s am o secertie maronie care e persistat cam 6 zile cu foarte putin sange timp in care am inceput s iau anti ptr ca am considerat-o ca fiind menstruatia desi nu a semanat deloc cu mentruatia mea obisnuita care era abundenta .dupa a 7a pastila de anti ,imediat dupa ce am crezut k mi s-a terminat asa zisa menstratie am avut contact sexual protejat si cu prez s am avut o sangerare in timpul contactului ptr k era sange pe prez ,a doua zi am avut contact fara prez dar nu a ejaculat in mine ( mentionez k am luat pastilele corect ) .s-a intamplat acelasi lucru ( sange pe penis ) si d atunci am secretii asa maronii sau cu putin sange .e spotting sau poate fi altceva mai grav ??sange pe prez am mai obs o data ,dar acum ceva timp ,eram dupa menstruatie si ma dezexcitasem pt putin timp in timpul actului si am considerat ca din cauza aceasta.inafara de chist doctorul nu mi-a spus k ar fi alta prb Ultima oara a fost editat de lovearth (2011-04-30 00:00:39) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|