homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting sau nu?-12

#210 2009-02-10 08:59:18

allix
New member
Inregistrat: 2008-05-30

Re: spotting sau nu?

Am si eu o problema: de ceva timp m-am chinuit cu o infectie urinara, am tot luat antibiotice... pana la urma se pare ca a trecut, si mai continui doar cu Urovaxom 3 luni. Intre timp mi-a dat d-na doctor niste capsule vaginale cu lactobacilus ca a zis ca dupa atatea antibiotice e cazul. Am folosit cate una dimineata si una seara 7 zile; deja se termina saptamana si am inceput sa am spotting, la inceput f usor apoi ceva mai mult; am pus atunci doar o capsula seara dar tot imi apare dimineata! acum am oprit de tot si astept sa vad ce-o fi.
SI inca ceva, nu iau AC, deloc, am luat acum 1 an si m-am oprti pt ca ma simteam f rau.
Ce poate sa fie? poate sa fie de la stres? am avut f multe pe cap in ultimul timp ..... oricum mai astept putin si merg la doc.

Ultima oara a fost editat de allix (2009-02-10 09:00:37)

#211 2009-02-10 09:10:05

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

allix spune-mi si mie te rog ca sunt interesata , ai e coli in secretie? sau doar in urina , am vazut ca ziceai ceva de ovule , ,,mie mi-a aparut in secretie si eram interesata cum ai scapat si ce tratament ai incercat  mersi , cat despre sangerari nu stiu ce sa iti zic

#212 2009-02-13 12:05:31

allix
New member

ttttt, nu stiu ce sa-ti spun, mi-a gasit si mie coli in secretie dar in numar mic si mi-a spus ca e normal; sper sa fie asa.

Cat despre problema mea, acum mi-a venit ciclul, cu dureri si sangerari cu tot. Dar totusi e f ciudat ca au trecut doar 3 saptamani de la ultimul.
Am fost la ginecolog chiar ieri si m-a trimis la ecografie. La eco nu mi-a iesit nimic anormal, doar cativa mici chisti.
Mi-a dat sa fac un test de sarcina si eu ca uituca ce sunt am uitat sa il cumpar... o sa il fac maine.... daca o mai fi valabil, atata timp cat eu zic ca mi-a venit ciclul. Dar oricum stie cineva cum ar putea sa fie vorba de o sarcina cand am avut contact in a 7-a zi dupa ciclu? (dupa inceperea lui evident, nu dupa terminare)

Sa fie de la stres sau de la astenia de primavara? am alte motive sa ma ingrijorez?
A mai avut vreuna dintre voi problema asta? mie nu mi s-a intamplat niciodata!

#213 2009-02-13 14:12:39

tttttt
Hero member

eu stiu ca de la antibiotice vine mai repede menstra , poate e de la ele
altceva nu imi vine in cap
mai tii minte ce ovule ti-a dat cu lactobacili? sunt interesata si eu

#214 2009-02-14 14:28:07

cisa
Membru
Inregistrat: 2009-02-14

buna ziua,
am si eu o intrebare pt dna doctor daca se poate. Am suferit o interventie chirurgicala pt o sarcina extrauterina in urma careia mi s-a extras o trompa si un ovar. Mi-au fost prescrise anticonceptionale Yasmin. Am luat prima pilula in prima zi de menstruatie 19.01.2009 si de atunci sangerez dar destul de abundent. Nu stiu daca e spotting tinand cont ca sangerarea este aproape ca o menstra normala.acum sunt in perioada de pauza urmand ca luni15.02.09 sa incep a doua folie. sunt derutata nu stiu daca e normal sa sangerez atat fara pauza.
Astept un raspuns,Multumesc anticipat!

Publicitate

loading...

#215 2009-02-14 14:34:15

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

cisa, e de la anticonceptionale. acum fiind in pauza e normal sa sangerezi mai mult
daca si dupa ce incepi urmatoare folie sagerarea e tot asa abundenta mergi si vorbeste cu medicul care ti le-a prescris

#216 2009-02-14 22:54:34

cisa
Membru

multumesc lady in black. Intrasem oarecum in panica ,nu am mai sangerat aproape  o luna niciodata si tinand cont ca am pierdut ceva sange si cu cealalta problema a mea eram destul de incordata.

#217 2009-02-14 22:57:30

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

cisa e de la anticonceptionale, nu te speria , e normal..... te poate tine pana la 3 luni..... asa am patit si eu in prima luna.... mai pot aparea dureri ca la menstra , ia un calmant daca acestea apar, si nu iti fa griji, va trece wink

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#218 2009-02-15 22:36:19

cisa
Membru

multumesc alinuutza pt raspuns.maine incep a doua folie si sper sa sa opreasca. e neplacut...deranjant as spune.Nu stiu daca as rezista 3 luni. multumesc pt incurajari tummenupp

#219 2009-02-18 08:56:52

allix
New member

tttttt, ce ovule mi-a dat mie se cheama GynoPhilus, le gasesti in farmacii destul de greu ca am inteles ca sunt noi. Intreaba medicul tau daca iti sunt bune, nu pot sa iti recomenad eu.

Cat despre problema mea, acum sunt in a 6-a zi de ciclu si sangerarea tot nu se opreste; e f slaba dar e sange curat, nu secretie maronie, si am niste dureri slabe intr-o parte. Am mai facut niste analiza, si test de sarcina care a iesit negativ..... sa vedem maine merg la consultatie din nou.

Stie cineva de e ar putea sa imi vina mai devreme? am inteles ca de la stres poate sa imi vina mai tarziu dar nu mai devreme!

#220 2009-02-18 09:05:22

tttttt
Hero member

mersi allix ,imi pare rau ca nu prea stiu ce se intampla si nu am cum sa te ajut

sanatate , si sa ne tii la curent ,

daca te duci maine la doctor poate se uita si la col un pic ,sau dupa ce se opreste sangerarea , sa nu fie o rana ceva , asta mi-a venit in minte dar e f posibil sa ma insel si  nu vreau sa te sperii

#221 2009-04-22 15:13:28

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Am si eu o problema...e prima luna knd iau marvelon28(la recomandarea medicului de planning),iar azi sunt in a 12-a zi a menstruatie si o data pe zi,f putin timp,am o scurgere rosie-rozalie,dar apare imediat dupa ce ies de la dush si apoi trece,in rest imi curge ceva galbui,rareori spre maro si ma deranjeaza k nu mi se mai curata de tot:( mai treb sa spun k din a 8-a zi am avut contacte sexuale....din ce cauza e acea scurgere,sa fie pt k sunt la prima folie de anticonceptionale si organismul meu treb sa se obisnuiasca sau sa fie din cauza apei mai fierbinti a dusului? sad va rog sa-mi raspundeti k deja e stresanta scurgerea sad

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#222 2009-05-28 17:08:20

dianapaula
Membru
Inregistrat: 2009-02-18

am si eu o mica problema pana anul trecut am luat marvelon,am facut pauza 3 luni si dupa ai am luat din nou(acele pastile le-am primit gratuit de la planning)am luat 6 luni si mi-a fost rau intruna de la ele,nici manca nu puteam acum i-au tri-regol,de cand am inceput ultimul rand de pe folie mi-a fost tot asa rau.......maine ma voi duce iar la planning nu stiu ce sa ma fac .....de care sa iau am auzit ca sunt bune karissa,yasmin....habar nu am....mentionez ca am lipsa de calciu..poate sa cauzeze si lucrul asta ametelile care le am?

#223 2009-05-28 17:24:31

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

normal k poate avea legatura cu lipsa de calciu...
sunt bune karissa si yasmin...pentru cele carora li se potrivesc.
degeaba iei una din astea dak tie nu ti-s bune...asa ca doctorita de planning trebuie sa stabileasca anticonceptionalele cu care sa le schimbi

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#224 2009-07-20 17:55:01

Meesha
New member
Inregistrat: 2009-07-16

Mno, mai stresez lumea si aici. sad

Deci, cum spuneam tot undeva pe aici, sunt in prima luna de folosit anticonceptionale. Doamna doctor mi-a recomandat Jeanine, si pe acelea l-am luat. De miercurea ce-a trecut le-am inceput. Miercurea, inainte sa incep sa le iau, am avut o scurgere ce-mi indica de obicei venirea menstruatiei. Asa ca seara am luat prima pastiluta. Am avut crampe, cum am in fiecare luna, dar sange mai putin. In genere ma tinea cam o saptamana, acum e luni, si-am crezut ca deja se retrage caci deja incepea sa arate secretia a 'sfarsit'. Da' de unde, am fost mai inainte la baie si vad ca iar sange amestecat cu secretie. Cat de normal este? Da, am citit despre spotting.. Dar nu stiu ce sa mai zic. Stau extrem de stresata. Acum stau si ma gandesc ca poate mai bine nu incepeam sa iau AC si stateam bine mersi pe fundu' meu cu prezervativele. Dar le-am vrut ca sa nu mai stau cu stres cu prezervativele. Ce credeti? sad

#225 2009-07-20 17:58:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

e spotting, eu zic sa te calmezi.
e ceva normal sa apara la inceput

#226 2009-07-20 18:07:06

Meesha
New member
Inregistrat: 2009-07-16

Pai si cat este normal (sau in principiu) cat o sa ma tina? Ok, stiu ca-n primele 3 luni e prezent (spottingu') dar.. chiar zilnic? sad

Si-o intrebare cam idioata, dar no.. poti avea spotting si sa fii insarcinata? (nu am avut contact sexual neprotejat, dar ating cote maxime la paranoia si cred c-am inventat si termenul de "sperma zburatoare" mai nou)

Multumesc ca mi-ai raspuns. smile

#227 2009-07-21 10:03:18

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Meesha a scris:

Pai si cat este normal (sau in principiu) cat o sa ma tina? Ok, stiu ca-n primele 3 luni e prezent (spottingu') dar.. chiar zilnic? sad

Si-o intrebare cam idioata, dar no.. poti avea spotting si sa fii insarcinata? (nu am avut contact sexual neprotejat, dar ating cote maxime la paranoia si cred c-am inventat si termenul de "sperma zburatoare" mai nou)

Multumesc ca mi-ai raspuns. smile

pai poate sa tina si o luna... depinde de persoana... pe mine m-a tinut cam 2 sapt
stiu ca e groaznic dar o sa treaca si asta

nu poti fi insarcinata daca ai spotting si totul e luat corect
chiar daca ar exista sperma zburatoare nu te-ar nimeri fix la tzac  rotfl   rotfl   chicot

#228 2009-07-27 23:15:31

mombonyk
Membru
Inregistrat: 2009-04-25

buna...folosesc anticonceptionalele logest cam de 3 luni...la sfatul medicului...am mai avut asha scurgeri maronii...asta in prima luna de folosire....luna asta in schimb....am avut ciclu normal..exact cand trebuia....dar de doua zile de cand s-a terminat mesntruatia ...am scurgeri...nu abundente...oare de la ce?....e posibil sa fi racit putin la burta pt ca am tot facut dush cu apa rece ....oare de la asta?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.