|
Nu esti logat.
Spotting sau nu?-10#172 2008-08-29 12:58:16
Re: spotting sau nu?am si eu o problema...aseara am avut un contact sexual, iar de dimineata dupa ce am urinat am observat pe hartie ceva roz...am verificat cu un tampon si am vazut ca era din vagin...o usoara secretie roz....sunt disperata...ce ar putea fi...sunt in a 26 zi a ciclului si de obicei imi vine menstruatia la 26-27 zile....dar acum nu am nici un simptom....n-am dureri...si nici n-a mai continuat sa curga ceva de azi dimineata...ce ar putea sa fie asta...ca deja simt ca o iau razna.... Offline #173 2008-08-29 13:38:07
Re: spotting sau nu?ne raspunde si noua cineva? Offline #174 2008-08-29 14:19:12
Re: spotting sau nu?
spotting-ul apare in primele 3 luni de folosire a ac, pana se obisnuieste organismul cu ele. daca persista mai mult, mergi la medic Offline #175 2008-08-29 14:22:45
Re: spotting sau nu?
Stai calma! Poate luna aceasta nu se anunta menstruatia cu simptomele stiute de tine. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #176 2008-08-29 18:11:02
Re: spotting sau nu?N-am stat deloc calma si am mers la ginecolog.....care nu m-a lamurit deloc....mi-a facut un examen cu valvele pt a examina colul...a zis ca e totul ok...colul e intact fara vreo leziune sau inflamatie....sangerarea vine din interior....nu mi-a dat nimic....mi-a zis sa fac vreo cateva teste de sarcina....desi putin probabil sa fie ceva...(atunci de ce sa le mai fac....in sfarsit, probabil ca sa-mi dea totusi ceva sa fac)....ma intreb de unde totusi aceasta sangerare...sa fie ciclul care trebuie sa-mi vina zilele astea?.....si daca e de ce nu vine....de ce nu am simptome?......offffffffffffffff Offline Publicitateloading...
#177 2008-09-03 13:47:58
Re: spotting sau nu?Hello!Evident,am o problema.Iau anticonceptionale de 2 ani,dar acum mi s-a intamplat sa am o scurgere maronie,care s-a transformat in menstruatie, exact la jumatatea foliei.Daca nu as fi luat pastile,as putea spune ca sunt semne de sarcina.Nu stiu ce sa fac : sa intrerup pastilele sau sa continui?Pastilele le-am luat cu regularitate,deci e exclus sa fie din cauza ca am omis vreuna.Va multumesc frumos! There are nine million bicycles in Beijing/That's a fact,/It's a thing we can't deny/Like the fact that I will love you till I die./There are six Billion people in the world/More or less/and it makes me feel quite small/But you're the one I love the most of all. Offline #178 2008-09-03 13:48:25
Re: spotting sau nu?Ia-le si mergi la medic cat mai repede. E posibil sa fie nevoie sa le schimbi. #179 2008-09-03 13:58:10
Re: spotting sau nu?Multumesc pentru sfat.O sa imi fac o programare cat de repede posibil,caci m-am cam speriat,sincera sa fiu. There are nine million bicycles in Beijing/That's a fact,/It's a thing we can't deny/Like the fact that I will love you till I die./There are six Billion people in the world/More or less/and it makes me feel quite small/But you're the one I love the most of all. Offline #180 2008-09-20 17:05:47
Re: spotting sau nu?Buna fetelor...Am si eu o mare problema...O sa incep cu faptul ca abia akum am auzit de termenul "spotting"..sincer..habar n-aveam ce inseamna..In fine..Sa revin...Am inceput sa iau Novinette acum vreo 2 ani jumate.Dupa un an si ceva am facut pauza..Cam un AN!Motivul:incepusem sa nu ma mai simt bine(de la ficat pleca totul..am avut niste probleme in copilarie..).Buun..Am facut pauza cam un an de zile..Acum fix 10 zile am inceput iar sa iau..Pentru ca am crezut ca mi-a venit menstruatia..Aveam o scurgere maronie..si stiu ca la mine asa isi face "debutul"...Problema este ca astazi o sa iau a-11-a pastila si scurgerea nu s-a terminat...Nu o pot numi menstruatie..pentru ca nu cred ca este...Culoarea maronie se mentine..Nu este foarte abundenta..Deajuns cat sa folosesc cam un tampon pe zi...Ce se intampla???Poate imi poate spune si mie cineva ce se intampla cu mine...pentru ca este pentru prima oara cand patesc asa ceva...AHH..Si inca ceva...Cam in a treia zi de cand am inceput sa iau pastilele,scurgerea mi se oprise...Cel putin asa am crezut eu..Atunci,in acea zi am facut sex neprotejat cu iubitul meu..Si,in ideea ca iau anticonceptionale..a terminat..stiti voi unde...Dupa asta,in aceeasi seara am inceput iar sa am scurgeri(sangerari..nici nu stiu cum sa le spun..ca nu au culoarea sangelui)..si de atunci tot curge..si curge...si ma doare si burtica in fiecare dimineata(nu rau..dar simt disconfort).... m-am plictisit..In acelasi timp sunt ingrijorata...In ideea si speranta ca nu v-ati plictisit citind ce am acris eu aici..Astept pareri....si,de ce nu,incurajari!!!Multumesc Ultima oara a fost editat de sabyna26 (2008-09-20 17:12:22) Spune-mi daca te-as prinde intr-o zi, Si ti-as saruta talpa piciorului, Nu-i asa c-ai schiopata putin De teama sa nu-mi strivesti sarutul? Offline #181 2008-09-20 17:24:47
Re: spotting sau nu?sabina ce ai tu e spotting si din cate spui le ai inceput din prima zi deci erai protejata cand a avut loc contactul...asa ca stai linistita...stiu ca e neplacut dar va trece happy with him...inlove with him... Offline #182 2008-09-20 17:50:46
Re: spotting sau nu?Multumesc pentru raspunsul prompt...V-am spus:este pentru prima oara cand aud de termenul asta..si prima oara cand mi se intampla...Cand am luat prima oara anticonceptionale nu am patit asa ceva..Oricum multumesc din nou...O sa revin cu noutati..Si vesti bune..sper.. Spune-mi daca te-as prinde intr-o zi, Si ti-as saruta talpa piciorului, Nu-i asa c-ai schiopata putin De teama sa nu-mi strivesti sarutul? Offline #183 2008-09-20 18:57:32
Re: spotting sau nu?bine ai venit pe forum si te asteptam happy with him...inlove with him... Offline #184 2008-09-25 11:43:37
Re: spotting sau nu?Dupa cum am promis..am revenit cu vesti...Foarte bune de altfel..Gata cu spotting-ul!!!Uraaaaa!!Am scapat! Multumesc mult pentru raspunsul prompt pe care l-am priimit si promit(din nou)sa revin cu alte vesti!!Multumesc din nou!!! Spune-mi daca te-as prinde intr-o zi, Si ti-as saruta talpa piciorului, Nu-i asa c-ai schiopata putin De teama sa nu-mi strivesti sarutul? Offline #186 2008-09-25 18:49:06
Re: spotting sau nu?Hai ca m-a furat entuziasmul de tot... Deci am terminat cu spottingul...Alta intrebare ar fi...Dupa cele 7 zile in care tre sa-mi vina menstra,cand o sa incep o noua folie..oare o sa am spotting din nou?Adica se poate intampla asa ceva?Nu stiu ...Intreb si eu..sa stiu ce ma poate astepta....Multumesc! Spune-mi daca te-as prinde intr-o zi, Si ti-as saruta talpa piciorului, Nu-i asa c-ai schiopata putin De teama sa nu-mi strivesti sarutul? Offline #187 2008-09-25 18:50:34
Re: spotting sau nu?Sa speram ca nu, in mod normal se opreste de tot cel putin la mine asa a fost Offline #188 2008-10-05 11:03:14
Re: spotting sau nu?Buna din nou...Am revenit cu o alta intrebare:daca eu am inceput sa iau anticonceptionale in prima zi de spotting(eu crezand ca mi-a venit menstra...) si am continuat sa iau pana cand am terminat folia...in cele 7 zile de pauza,oare,o sa imi vina ciclul asa cum ar fi normal???Multumesc...Astept raspuns. Spune-mi daca te-as prinde intr-o zi, Si ti-as saruta talpa piciorului, Nu-i asa c-ai schiopata putin De teama sa nu-mi strivesti sarutul? Offline #189 2008-10-05 11:08:58
Re: spotting sau nu?pai daca nu luai anticonceptionale ala nu era spotting...in ideea ca te aiprotejat oricum primele 7 pastilute eu zic sa stai linistita ca va aparea menstra in pauza... happy with him...inlove with him... Offline #190 2008-10-05 15:52:27
Re: spotting sau nu?tocmai am aflat singura raspunsul la intrebarea pe care am adresat-o mai devreme......merci oricum ptr promptitudine... Spune-mi daca te-as prinde intr-o zi, Si ti-as saruta talpa piciorului, Nu-i asa c-ai schiopata putin De teama sa nu-mi strivesti sarutul? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|