|
Nu esti logat.
Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?-5#77 2011-05-16 19:18:26
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?ET care? daca poti sa spui da asta asa este, salariile sunt cam la fel peste tot. ori conditiile efective de acolo lasa de dorit. intr-adevar poate exista loc de mai bine, insa nu am cum sa alerg la interviuri, sunt legata de glie. aici din pacate sunt salarii ff mici si sanse de marire la fel de mici. eh asta e, oricum de aici nu mai plec la alti angajatori. ori plec pe cont propriu (doamne ajuta) ori aici stau, m-am saturat sa pendulez. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #78 2011-05-16 20:46:58Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?coraline, mie una nu mi se pare o cariera foarte reusita daca cresc taskurile responsabilitatie si nu si salariul. Incearca sa mergi la o firma de head hunting. Trebuie sa existe asa ceva si in Romanica. Acolo iti pui frumusel CVul spui ce vrei si ei incearca sa iti gaseasca ceva ce sa ti se potriveasca. Daca ai ceva experienta si esti buna la ce faci atunci nu te multumi cu putin ca nu merita! Offline #79 2011-05-16 20:49:43Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?Si acum un mic update, ca eu am fost cea care a deschis subiectul. Aproape am terminat facultatea si am inceput sa am oferte dragute de la firme, am facut doua practici frumoase, si sunt din ce in ce mai incantata de informatica. Offline #80 2011-05-16 21:02:14
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?monica, din liceu erai pasionata de info? si eu tot la informatica o sa merg, dar in afara. sincer nu ma pasioneaza in mod deosebit, dar nu am gasit altceva sa mi se potriveasca sper sa invat cat mai mult si sa ma descurc. Offline Publicitateloading...
#82 2011-05-17 20:15:26
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?m-ai linistit. urmaream raspunsul tau... sincer mi-e teama ca nu o sa fac o pasiune din asta, ca o sa vreau altceva... dar banuiesc ca "pofta vine mancand" Offline #83 2011-05-17 20:57:10
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?cora..nu stiu ce sa zic..si noua ne-au pus multe in carca in ultimul timp..ca dovada cica a fost un test sa vada ce si cum si acum ne-a marit salariile.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #84 2011-05-17 21:06:04Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?deea, eu zic ca daca prinzi materia asta fara prea mult stres si prea multa toceala atunci o sa vina pofta, daca iti e greu, atunci s-ar putea sa nu vina pofta, si atunci o sa fii un programator mediocru. Evident nu e rau ca si programatorii mediocrii castiga destul de bine, dar nah. Offline #85 2011-05-17 21:11:34
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?myku la noi clar nu e problema salariilor nu se maresc, punct. decat o data pe an, in septembrie, intre 100-300 lei impozabili. atata. si aia daca meriti, daca nu pa. si da, ai mare dreptate azi am facut crize, am zis ca mai bine vand seminte in parc decat sa mai fac asa ceva. e munca din aia cretina, de indobitocire. iei 3 pagini de cifre si le compari intre ele sa vezi daca sunt diferente, 4 ore nu am facut decat asta, imi venea sa ma sinucid. pentru asta am facut eu scoala?? pentru asta m-am chinuit?? viata cretina. mai bine in scoala ar fi fost sa beau si sa agat baieti decat sa imi rup coatele invatand Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #86 2011-05-17 21:15:46
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?macar faci ce ai invata Sa nu te astepti sa te salut! Offline #87 2011-05-17 21:19:45
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?mai bine frecam parcurile decat sa fi invatat ca proasta asa ceva, sau orice altceva de altfel Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #88 2011-05-17 21:23:38
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?deocamdata nu Sa nu te astepti sa te salut! Offline #89 2011-05-17 21:41:05
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?Myku, ce ai terminat? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #90 2011-05-17 21:42:26
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?biochimie ... licenta in organisme modificate genetic.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #91 2011-05-17 21:50:23
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?
Esti total anapoda ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #92 2011-05-17 21:54:18
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?adica? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #93 2011-05-17 21:57:26
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?presupun ca se refera la domeniul in care muncesti, ca este anapoda fata de ce ai invatat.... zic eu Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #94 2011-05-17 22:04:34
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?
Da, la asta ma refeream. Ms cora ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #95 2011-05-17 22:12:56
Re: Cum v-ati ales cariera/viitoarea cariera?aaa Sa nu te astepti sa te salut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|