homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Religia corupe omul-6

#96 2008-08-03 08:43:54

lvm
New member
Inregistrat: 2008-07-25

Re: religia corupe omul

Depinde de fiecare ce intelege prin a face dragoste si a face sex. Ca pana la urma sexul pe toate partile , oricat de mult ti-ai iubi barbatul/femeia nu mai este dragoste, se transforma in ceva ce tine mai degraba de instince animalice. Daca stam si ne gandim si animalele o fac doar intr-un anume fel. Acu' omu' fiinta mai evoluata a inceput sa faca permutari de n luate cate k. Este normal ca biserica sa condamne tot ce tine de anormalitate. Pe pamant a  ramas femeia si barbatul ca sa procreeze. De altfel, poate cunoasteti, nu este bine ca in toate zile saptamanii sa se faca amor. daca nu ma insel decat martea si joia. Dupa Sf. Biserica se respecta zilele de post( care le stiti cu totii), sambata  este de regula ziua pentru cei dusi in lumea cealalta si daca vrei sa participi la Sf. Biserica a 2-a zi cu atat mai mult etc. Tot ce tine de normal este permis intre sot si sotie . Iar anormalitatile sunt foarte grav pedepsite canonic.

#97 2008-08-03 12:14:38

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Katalyna2311 a scris:

kdeea a scris:

Katalyna, o sa fiu un pic offtopic dar nu are rost sa deschid topic nou, pana la urma tine tot de religie. Si te intreb pe tine pentru ca parca ziceai intr-un post ca tatal tau e preot. Care e treaba cu intratul sau nu in biserica in timpul menstruatiei ? M-am tot " confruntat " cu ale mele prietene pe treaba asta - nu ai voie sa intri deloc in biserica in timpul asta sau pur si simplu nu ai voie sa mergi la icoane, la Altar ? Scuzati ... semi ... offtopicul. Merci

ai voie sa intri in biserica, dar nu pana la altar, ci pana la jumatatea ei practic. poti merge sa saruti icone, iar la sfarsit poti merge sa te mirui. niciodata nu am inteles asta si nici nu ma mai complic.ca pana la urma Dumnezeu ne-a dat "pedeapsa" asta.
daca vrei ma interesez mai mult si iti spun.

Merci Katalyna smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#98 2008-08-03 14:39:30

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ce-i prea mult e prea mult deja p aici
rotfl
jur
rotfl
nici fanatismul nu e un lucru bun... tongue

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#99 2008-08-03 16:27:44

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

lvm a scris:

Depinde de fiecare ce intelege prin a face dragoste si a face sex. Ca pana la urma sexul pe toate partile , oricat de mult ti-ai iubi barbatul/femeia nu mai este dragoste, se transforma in ceva ce tine mai degraba de instince animalice. Daca stam si ne gandim si animalele o fac doar intr-un anume fel. Acu' omu' fiinta mai evoluata a inceput sa faca permutari de n luate cate k. Este normal ca biserica sa condamne tot ce tine de anormalitate. Pe pamant a  ramas femeia si barbatul ca sa procreeze. De altfel, poate cunoasteti, nu este bine ca in toate zile saptamanii sa se faca amor. daca nu ma insel decat martea si joia. Dupa Sf. Biserica se respecta zilele de post( care le stiti cu totii), sambata  este de regula ziua pentru cei dusi in lumea cealalta si daca vrei sa participi la Sf. Biserica a 2-a zi cu atat mai mult etc. Tot ce tine de normal este permis intre sot si sotie . Iar anormalitatile sunt foarte grav pedepsite canonic.

pai in stilul asta eu zic sa nu mai facem dragoste deloc... ce rost mai are? rotfl rotfl rotfl

Ultima oara a fost editat de al1na (2008-08-03 16:28:02)

#100 2008-08-03 16:46:22

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

al1na a scris:

lvm a scris:

pai in stilul asta eu zic sa nu mai facem dragoste deloc... ce rost mai are? rotfl rotfl rotfl

tongue eu ce ziceam...? o viata ai...dak in aia nu experimentezi cu pers iubita....mori frustrat tongue

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-08-03 16:46:48)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#101 2008-08-04 09:34:09

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

feeteelor!!!! eu chiar nu inteleg, d c toata lumea il vede pe D-zeu stand acolo sus si scriind in cartea lui cine ce pacate a mai facut si pedepsind de zor. Ideea mea despre D-zeu este alta, cred in el cu toata fiinta mea, ma rog Lui zilnic, chiar daca nu in biserica, pt ca prin asta ma simt mai aproape de El, mi-a dovedit de atatea ori ca exista, si m-a ajutat.

Citesc printre randurile scrise de voi... iar unele lucruri chiar nu mi se par pacate, sa zic asa. Eu consider pacat sa omori, sa inseli, sa ranesti lumea, ma rog sa injuri, desi in ziu de azi, unii vad ca o necesitate chestia asta, sa doresti rau cuiva etc, dar a face sex ce poate fi rau in asta?
Adica nu stiu, iti faci rau tie? cu siguranta , nu, faci rau altora? nu prea cred. Dar avand o relatie stabila, sau ma rog fiind casatorita, poti oare trai facand sex DOAR marti, sau doar joi? Nu stiu , ma rog, poate voi fi judecata de unii pt ce spun, dar atata timp cat ai o relatie stabila, cu un om pe care il iubesti, ce pacat faci , totusi?

Ma uit la tv, nu de putine ori vad preoti facand lucruri nu prea ortodoxe, mai ales in biserici , ALA DA PACAT.. ce ex poate da el enoriasilor facand lucru asta, ma rog fiecare din noi greseste, nu judec pe nimeni.

Dragostea este cel mai curat sentiment, a iubi pe cineva este un lucru inaltator, facand dragoste te contopesti practic cu persoana pe care o iubesti.... ce e rau in asta?

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#102 2008-08-04 09:43:25

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

conform bisericii este rau... sexul intre parteneri necununati este pacat si punct. Biserica are o perspectiva asupra vietii pe care tinerii o considera depasita si nu o inteleg. ea spune ca daca doi oameni se iubesc, atunci asteapta pana la casatorie si nu fac sex inainte. De ce spun ei ca e bine asa? pentru ca in felul asta barbatul respecta femeia si apoi si casnicia merge mai bine,.. o fi asa, nu o fi... in fine, important e ca biserica are dogme de credinta si cine vrea, le respecta. Unele dintre ele nu pot fi explicate logic si nici intelese pe o cale rationala, ele sunt acceptate prin credinta. Asta e ce spune Biserica, nu ce spun eu, asa ca nu sariti cu pietre tongue

#103 2008-08-04 09:49:02

alinuutza_81_23_11
Hero member

ioana_4 nu sar sa dau cu pietre, Doamne fereste, imi spuneam o parere si atat. Chiar nu te supara, nu vreau sa supar pe nimeni cu vb mele, ma rog cred ca nu trebuia sa ma bag.... eu asa vad lucrurile si stiu foarte bine legile bisericesti, era pur si simplu un comentariu...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

#104 2008-08-04 09:53:18

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

glumeam la faza cu pietrele smile nu ma supar deloc, nu am de ce puss fiecare avem cate un punct de vedere, eu l-am expus pe cel al Bisericii, nu pe al meu smile eu ma abtin sa scriu pe topicurile legate de biserica pt ca se isca foarte usor conflicte fiind un subiect delicat

#105 2008-08-04 10:01:54

alinuutza_81_23_11
Hero member

puss

#106 2008-08-04 13:34:25

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

kdeea a scris:

Katalyna2311 a scris:

kdeea a scris:

Katalyna, o sa fiu un pic offtopic dar nu are rost sa deschid topic nou, pana la urma tine tot de religie. Si te intreb pe tine pentru ca parca ziceai intr-un post ca tatal tau e preot. Care e treaba cu intratul sau nu in biserica in timpul menstruatiei ? M-am tot " confruntat " cu ale mele prietene pe treaba asta - nu ai voie sa intri deloc in biserica in timpul asta sau pur si simplu nu ai voie sa mergi la icoane, la Altar ? Scuzati ... semi ... offtopicul. Merci

ai voie sa intri in biserica, dar nu pana la altar, ci pana la jumatatea ei practic. poti merge sa saruti icone, iar la sfarsit poti merge sa te mirui. niciodata nu am inteles asta si nici nu ma mai complic.ca pana la urma Dumnezeu ne-a dat "pedeapsa" asta.
daca vrei ma interesez mai mult si iti spun.

Merci Katalyna smile

eu stiu ca atunci femeia se afla in perioada necuratiei...dc ne-a dat "pedeapsa "....cred ca toti stim povestea cu Adam si Eva.Eva a fost cea care a picat prima in pacat.
in perioada menstrei nu e bine sa intrii ....doar in cazuri de inmormantare,nunta,botez ....altfel nu.
si pana la urma menstra dureaza o saptamana in restu saptamanilor din luna pori merge zilnic la biserica daca vrei

#107 2008-08-04 13:51:30

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Melany1 a scris:

....si pana la urma menstra dureaza o saptamana

offtopic 0 sapt???  yikesyikesyikes la mine 3 zile hmm

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#108 2008-08-04 13:52:30

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Melany1 a scris:

eu stiu ca atunci femeia se afla in perioada necuratiei...dc ne-a dat "pedeapsa "....cred ca toti stim povestea cu Adam si Eva.Eva a fost cea care a picat prima in pacat.
in perioada menstrei nu e bine sa intrii ....doar in cazuri de inmormantare,nunta,botez ....altfel nu.
si pana la urma menstra dureaza o saptamana in restu saptamanilor din luna pori merge zilnic la biserica daca vrei

depinde de duhovnic. unii preoti interzic femeilor sa intre in biserica in perioada aia, mai ales in manastiri, dar altii nu. mie mi-a explicat parintele ca nu este pacat, deoarece nu este vina mea ca am ciclu. intru in biserica cand sunt la menstruatie, m-am si impartasit in perioada aia. nu este un pacat.

#109 2008-08-04 15:19:04

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

pai atunci dc se numeste perioada necurata a femeii???

#110 2008-08-10 11:33:03

oana_g78
New member
Inregistrat: 2008-08-09

e deranjant cam tot ce am citit aici referitot la religie.
religia ortodoxa...preoti...biserici...cine suntem NOI  sa judecam?(mai ales cand nu stim prea multe...)
va dau un singur exemplu...pt ca suntem pe un forum despre femei ..si copii si pastile
ati auzit de Sf Nectarie?aveti idee cate mame s`au rugat la el si cati copii s`au nascut datorita credintei in el?
sa ne fereasca Dumnezeu sa alergam la el cu forta.
am sa va dau un link despre un caz real unde Sf.Nectarie a ajutat enorm.
http://www.formula-as.ro/2008/818/spiri … tarie-9580
NU sunt habotnica...nici nu merg frecvent in biserica spre rusinea mea.dar prezenta LUI in viata mea e zilnica
incerc sa`mi incep ziua cu o rugaciune si multumesc cat pot atunci cand termin ziua cu bine, caci fara EL nu se poate.TOTUL este cu voia LUI

#111 2008-08-10 11:45:17

oana_g78
New member
Inregistrat: 2008-08-09

si atunci?nu inseamna un dar divin?
aproape toate doamnele care au raspuns sunt atee...juca pana si straiele preotilor.mi se pare anormal ...m`am intristat rau citind acest topic.
de ce trebuie sa blamam religia?e singurul lucru care a mai ramas curat.
exceptiile cu preotii dati la tv...sunt exceptii nefericite..
sunt multe de zis..si e pacat..
ar trebui sa postam aici doar intamplari fericite, asa cum ai facut tu.
Doamne ajuta!

#112 2011-07-18 10:42:56

ingerul
Banat
De la: mine pentru voi
Inregistrat: 2011-04-18

Daca  vrem sa fim sanatosi la  minte si la  trup   trebuie sa luam aminte  de scrierile din  biblie , sa incercam pe cat posibil sa nu fim desfranati .

#113 2011-07-18 11:10:15

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

sau sa facem sport big_smile stii zicala aia: mens sana in corpore sano big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#114 2011-07-18 11:11:15

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

De ce trebuie sa reinvii topicuri de ani de zile? astea noi nu-ti ajung?

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.