homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Religia corupe omul-5

#77 2008-08-02 15:24:07

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Re: religia corupe omul

deea nu ai voie sa saruti icoane si crucea din mana preotului

#78 2008-08-02 15:24:34

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Merci Lady smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#79 2008-08-02 15:25:25

LadyInRed
Hero member

pt nimik puss oricand
kram

#80 2008-08-02 15:38:17

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

lvm a scris:

Ma bucur ca dince am citit( si sunteeti multi tineri), aveti incredere in Biserica , in preot. Bravo, astfel lumea este mai buna si mai in siguranta.

nu ma fa sa rad....

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#81 2008-08-02 18:18:09

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

kdeea a scris:

Katalyna, o sa fiu un pic offtopic dar nu are rost sa deschid topic nou, pana la urma tine tot de religie. Si te intreb pe tine pentru ca parca ziceai intr-un post ca tatal tau e preot. Care e treaba cu intratul sau nu in biserica in timpul menstruatiei ? M-am tot " confruntat " cu ale mele prietene pe treaba asta - nu ai voie sa intri deloc in biserica in timpul asta sau pur si simplu nu ai voie sa mergi la icoane, la Altar ? Scuzati ... semi ... offtopicul. Merci

eu nu stiam de o asemenea regula.. oricum mi se pare deplasata.
cat despre biserici, mi se pare manipulare in masa, in mare parte. nu sunt atee, sunt botezata romano-catolica, trecuta la greco-catolici. cred intr-un dumnezeu, dar nu cred intr-un preot care are puterea sa-ti ierte pacatele sau o biserica.. cunosc preoti care poate sunt mai pacatosi decat mine si nu vad cum un OM poate avea o astfel de putere. da, stiu ca acum o sa vina raspunsul cum ca a fost investit de dumnezeu cu puterea asta, bla bla.. am avut discutii mari pe tema asta.. in clasa a5a profesoara de religie m-a injurat fiindca nu am vrut sa ma spovedesc. mi-a spus cum o sa imi crape pielea de pe fata si cum o sa ma manance viermii, daca nu ma spovedesc. foarte etic, bineinteles lol timp de 4 ani nu am mai facut religie la scoala, fiindca mi se parea absurd ce ni se cerea sa facem. sa spunem rugaciunea in fata clasei cu voce tare ptr un 10, sa ne spovedim in turma ptr acelasi 10.. mi se pare absurd ce se cere in ziua de azi drept dovada a credintei in dumnezeu. o biserica mai mare, plina de icoane pe care trebuie sa le pupi.. cat mai multe donatii care nu se stie niciodata unde ajung, bani ca sa iti botezi copilul, bani ca sa te casatoresti, bani ca sa iti inmormantezi [doamne fereste] rudele.. AIUREA. smile ideea e ca, asa cum am vazut mai devreme ca au zis unele fete, oamenii au nevoie de ceva in ce sa creada.. acum fiecare alege, daca crede intr-un dumnezeu, daca nu crede in nimic, sau daca crede intr-o biserica IMPOPOTONATA wink si intr-o haina aurita wink
sper ca nu am fost prea dura si ca nu am ofensat pe nimeni, nu asta a fost intentia mea.

Publicitate

loading...

#82 2008-08-02 18:21:42

GreenBubbles
Insomniac member

leeah a scris:

kdeea a scris:

Katalyna, o sa fiu un pic offtopic dar nu are rost sa deschid topic nou, pana la urma tine tot de religie. Si te intreb pe tine pentru ca parca ziceai intr-un post ca tatal tau e preot. Care e treaba cu intratul sau nu in biserica in timpul menstruatiei ? M-am tot " confruntat " cu ale mele prietene pe treaba asta - nu ai voie sa intri deloc in biserica in timpul asta sau pur si simplu nu ai voie sa mergi la icoane, la Altar ? Scuzati ... semi ... offtopicul. Merci

cat despre biserici, mi se pare manipulare in masa, in mare parte. nu sunt atee, sunt botezata romano-catolica, trecuta la greco-catolici. cred intr-un dumnezeu, dar nu cred intr-un preot care are puterea sa-ti ierte pacatele sau o biserica.. cunosc preoti care poate sunt mai pacatosi decat mine si nu vad cum un OM poate avea o astfel de putere. da, stiu ca acum o sa vina raspunsul cum ca a fost investit de dumnezeu cu puterea asta, bla bla.. am avut discutii mari pe tema asta.. in clasa a5a profesoara de religie m-a injurat fiindca nu am vrut sa ma spovedesc. mi-a spus cum o sa imi crape pielea de pe fata si cum o sa ma manance viermii, daca nu ma spovedesc. foarte etic, bineinteles lol timp de 4 ani nu am mai facut religie la scoala, fiindca mi se parea absurd ce ni se cerea sa facem. sa spunem rugaciunea in fata clasei cu voce tare ptr un 10, sa ne spovedim in turma ptr acelasi 10.. mi se pare absurd ce se cere in ziua de azi drept dovada a credintei in dumnezeu. o biserica mai mare, plina de icoane pe care trebuie sa le pupi.. cat mai multe donatii care nu se stie niciodata unde ajung, bani ca sa iti botezi copilul, bani ca sa te casatoresti, bani ca sa iti inmormantezi [doamne fereste] rudele.. AIUREA. smile ideea e ca, asa cum am vazut mai devreme ca au zis unele fete, oamenii au nevoie de ceva in ce sa creada.. acum fiecare alege, daca crede intr-un dumnezeu, daca nu crede in nimic, sau daca crede intr-o biserica IMPOPOTONATA wink si intr-o haina aurita wink
sper ca nu am fost prea dura si ca nu am ofensat pe nimeni, nu asta a fost intentia mea.

de acord!
una e sa crezi in biserica
si alta e sa crezi in Dumnezeu.
si la noi se dadeau note de 10 pt rugaciuni,ceea ce era ok,mai ales in clasa a 12a fiind stresati d bac nu ne chinuiam sa invatzam lectiile...

chiar e un fel de manipulare in masa,si cat despre preoti,nu mai zic nik,mi-am zis parerea mai sus.

#83 2008-08-02 18:39:38

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Stiam de la niste prietene chestia asta, care au ramas oripilate cand au auzit ca eu, cand aveam menstra, am intrat in biserica. Da, asa e, parerile sunt impartite, nu poti sa judeci pe nimeni pentru ca ( nu ) crede smile .

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#84 2008-08-02 19:12:28

lvm
New member
Inregistrat: 2008-07-25

GreenBubbles a scris:

lvm a scris:

Ma bucur ca dince am citit( si sunteeti multi tineri), aveti incredere in Biserica , in preot. Bravo, astfel lumea este mai buna si mai in siguranta.

nu ma fa sa rad....

Poti sa razi ..........rasul nu este oprit de nimeni.popa

#85 2008-08-02 19:14:10

GreenBubbles
Insomniac member

lvm a scris:

GreenBubbles a scris:

lvm a scris:

nu ma fa sa rad....

pai rad,inca mult si bine rotfl

#86 2008-08-02 19:18:42

lvm
New member

leeah a scris:

kdeea a scris:

Fiecare isi ia pedeapsa sa. Preotul in fond este om, prin har lucreaza puterea Sf. Duh.Trebuie te gandesti ca este o investitie pe care preotul a primit-o la hirotonire. icoanele le pupi din credinta, nu ca trebuie. Simti ceva, ceva din interiorul tau este in comuniune cu ceea ce se petrece in biserica. Putini stiu ca preotii sunt paltiti printr-un sistem nemaiintalnit pana acum la bugetari.Platesc impozitul la trezoreie din mana  , nu i se retine pe statul de plata etc. Preotul ca tot omul are si el credite, daca nu percepe bani la aia , la ailalta din ce sa traiasca. Si apoi preotul taie chitante pentru ceea ce face. la o inmormanrae , familia nu ridica ajutorul de inmormantare daca preotul nu i-a dat chitanta. Eu am vb acum de preotii ortodocsi, cei catolici au alt sistem de plata si ca atare ..........mult mai multi bani.

#87 2008-08-02 19:20:46

lvm
New member

GreenBubbles a scris:

lvm a scris:

GreenBubbles a scris:

nu ma fa sa rad....

Sper ca te si opresti:sova:

#88 2008-08-02 19:22:38

GreenBubbles
Insomniac member

lvm a scris:

GreenBubbles a scris:

lvm a scris:

Sper ca te si opresti:sova:

da da big_smile stai linistita k o sa ma opresc...someday big_smile

#89 2008-08-02 19:36:36

LadyInRed
Hero member

cezady a scris:

cand esti la menstruatie femeia nu e considerata demna de aintra in locurile sfinte
vb cu un preot,si o sa va spuna lafel
eu stiu de cand eram mica pt ca am cantat in cor bisericesc pana la 14 ani,si atunci am aflat de asta
ai voie sa te inchini in curtea bisericii,dar nu ai voie sa intri
la noi fetele care le veneau lipseau de la repetitii,ca le tineam in biserica,pt acustica

ai voie sa intri in biserica dar nu sa saruti icoanele wink

#90 2008-08-02 19:49:50

LadyInRed
Hero member

am sa va scriu si eu ceva...dar va rog fara preamulte comentarii.Daca vreti sa cititi sa luati aminte de bine, dak nu va rog respectati`mi dorinta
SA NU JUDECAM PREOTII !

In anul 1954, am fost invitat la Bucuresti la un profesor universitar, Alexandru Mironescu, sa vorbesc intr-o sala, unde erau peste 50 de persoane, numai ministri, generali, colonei, profesori, doctori, ingineri , farmacisti, numai oameni din clasa de sus. Era si parintele Daniil Tudor. El a aranjat ca sa predic, impreuna cu parintele Benedict Ghius si parintele Petroniu Tanase.

Dupa ce-am intrat acolo, intalnirea religioasa a inceput, asa cum se cuvenea, cu rugaciune. La un moment dat, se ridica o doamna si spune :

- Prea Cuvioase parinte, eu nu pot pune in aceIasi cantar pe toti preotii !

- Dar cine esti dumneata de cantaresti preotii ? Ai stat pe scaunul lui Hristos ?

- Dar, Prea Cuvioase, parintele cutare-i sfant, parintele cutare, care a fost la inchisoare, a fost un sfant, dar ceilalti preoti care nu poarta uniforma, care se barbierese, care fumeaza, eu nu-i pot pune in acelasi cantar.

- Dar, cine ti-a dat voie sa-i pui in acelasi cantar dumneata si sa cantaresti preotii ? Ca n-ai voie sa cantaresti pe nimeni, ca zice asa Scriptura : Nu judecati, si nu veti fi judecati ( Matei 7, 1 ). Eu pe nimeni n-am voie sa judec, pentru ca judecatorul nostru este Hristos.

- Vreau sa va spun, ca eu mi-am pierdut evlavia la unii preoti si eu cred ca n-au toti acelasi har.

- Rau ai gandit ! Dumneata trebuie sa stii e daca ar fi asa cum zici, n-ar mai fi preoti pe fata pamantului, fiindca toti gresesc. Dar nu-i asa. Zic Sfantul Ioan Gura de Aur : " A preotului este numai a deschide gura, si harul lucreaza ".

De vei vedea preot beat, cazut in sant, du-te si-i saruta mana si indata te-ai umplut de harul lui Dumnezeu ! Ca nu se amesteca niciodata pacatele lui cu harul lui Dumnezeu, care l-a luat la hirotonie, ca atunci n-ar mai fi har. Preotul nu lucreaza in virtutea sa personala, ci in virtutea harului care l-a primit. Daca n-a fost vrednic, la judecata ia mai mare munca decat crestinii, ca cei tari, tare se vor cerca; caruia i s-a dat mult, mult se va cere; si mai mult va fi batuta sluga aceea care a stiut voia, decat cea care n-a stiut ( Luca 12,48 ).

Dar acest lucru este al lui Hristos, nu-i al tau. Noi ne plecam harului lui Dumnezeu, ca ai auzit ce a spus Mantuitorul la popor. El, ca Dumnezeu, ii mustra pe carturari si pe arhierei, dar poporului nu i-a dat voie sa-i mustre. Ai auzit ce-a spus ? Pe scaunul lui Moise si al lui Aaron au sezut carturarii si fariseii, arhiereii si preotii; tot ce va invata ei sa faceti, sa faceti, ca ei legea lui Dumnezeu invata, dar dupa faptele lor sa nu faceti, ca ei zic si nu fac (Matei 23, 2-3).

Evanghelia iti da voie sa faci ce zice preotul, cand te invata de bine, iar daca vezi la el ceva ca nu-i bun, nu face. Mantuitorul spune asta. Pentru ca el are sa dea seama inaintea lui Dumnezeu daca n-a facut, si eu am sa dau seama inaintea lui Dumnezeu, daca am auzit un cuvant bun si nu l-am facut.

Dar nu le-a dat voie sa judece, pentru ca harul lui Dumnezeu nu se duce de la preot, numai daca ai auzit ca l-a caterisit. Si cand este caterisit, inca darul nu se ia. Atunci este ca un soldat care are la dansul sabie, are pusca, are pistol, dar n-are voie sa le foloseasca, ca i se ia numai administrarea harului, nu harul lui Dumnezeu, numai lucrarea harului. El, in ziua judecatii, tot ca preot se va judeca.

Ia sa va dau un exemplu : Pune dumneata intr-un castron de marmura un pumn de galbeni de aur si pune si cenusa. Ia o caldare de apa si toarna peste ei. Ce se intampla cu cenusa ? S-a amestecat aurul cu apa ? A intrat cenusa in aur ? N-a intrat. Aurul este alta fire si cenusa alta.

Dupa cum nu se amesteca aurul cu cenusa, asa nu se amesteca la preot pacatele lui cu harul care este dat de la Dumnezeu, macar de ar fi el cat de pacatos.

Parintele Cleopa

#91 2008-08-02 20:29:49

th3_curs3d_p3arl
Full member
Inregistrat: 2007-07-06

eu una cred in Dumnezeu iar mersul la Biserica desi ma duc km rar imi face bine la suflet smile pan acum Dumnezeu ma ajutata can am avut mai mare nevoie odata era sa mor eram cu un picior in groapa da am scapat smile totusi unele actiuni ale Bisercii mi se par deplasate de exemplu asta cum ca femeia nu are voie in Biserica in timpul menstruatiei sau ca anticonceptionalele sunt un pacat capital etc sunt cateva chestii care ar trebui regandite reanalizate in ceea ce priveste moralitatea..nu cred ca Dumnezeu doreste copii orfani abandonati sau fara un viitor sigur cat de cat...

music

#92 2008-08-02 20:45:40

GreenBubbles
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

si ar mai fi o regula: nu faceti nebunii cu iubitii vostri si apoi mergeti sa sarutati icoanele din biserica, mai ales sa va impartasiti(cam trebuie sa tineti post in sensul acesta cateva zile) tongue

ar face cineva asta?
m-as simti ff ciudat neutral
nici dak as fi casatorita si as face dragoste cu sotul meu nu m-as putea duce apoi la biserica neutral
nu stiam k anti conceptionalele sunt considerate pacat lol ci k masturbarea la baieti e considerata pacat... pff

#93 2008-08-02 20:55:34

GreenBubbles
Insomniac member

pai aia ziceam,k si dak as fi casatorita si m-as iubi cu sotu,tot mi-ar fi ciudat sa intru in biserica. m-as duce a doua zi sau nah.
si avortul si eu il vad k un pacat...ma rog,aici parerile sunt fff impartite...
masturbarea la fete dc e pacat? lol la baieti stiu dc,k ei cik "irosesc samantza"...dar la fete? lol

#94 2008-08-02 21:32:53

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Eu una am crezut in Dumnezeu cred si voi crede orice mi s-ar intampla...iar in legatura cu termopnele la fel sunt de acord ca acei bani bagati in termopane si altele mai bine ar fi donati la copiii bolnavi.

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#95 2008-08-02 21:58:47

GreenBubbles
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

GreenBubbles a scris:

pai aia ziceam,k si dak as fi casatorita si m-as iubi cu sotu,tot mi-ar fi ciudat sa intru in biserica. m-as duce a doua zi sau nah.
si avortul si eu il vad k un pacat...ma rog,aici parerile sunt fff impartite...
masturbarea la fete dc e pacat? lol la baieti stiu dc,k ei cik "irosesc samantza"...dar la fete? lol

nu e vb doar de"samanta", de fapt, din cate stiu, nu are nicio legatura cu ea. religia nu accepta masturbarea si o vad ca pe un pacat. pentru ca iti satisfaci poftele trupesti in mod nefiresc.nici sexul oral sau anal nu este acceptat de catre biserica.

asta iar e o idiotenie cat casa...sexu oral sau anal...kre e faza?dak iubesti omu d langa tine faci c vrei. dake sti femeie si faci din astea cu cine apuci,atunci poate e pacat...in fine
d aia ma enerveaza p mine biserica de multe ori
conform bisericii sau nush carei religii,sexu ar trebui sa aiba loc doar in scopul de a face copii,nicidecum de a oferi placere.
pai dak era numa in scopul de a face copii,nu cred k era asa placut,deci iar asta e o idiotenie.
in nush ce religie cretina,cand fetele se nasteau,clitorisul le era zdrobit cu 2 pietre(pt k ele sa nu simt placere ina ctul sexual,deci sa o faca doar pt a avea copii) iar la baieti li se baga o nuca in capul organului sexual,pt a sensibiliza zona si pt a ejacula f repede. (la fel k la fete,in fine)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.