|
Nu esti logat.
Religia corupe omul-6#96 2008-08-03 08:43:54
Re: religia corupe omulDepinde de fiecare ce intelege prin a face dragoste si a face sex. Ca pana la urma sexul pe toate partile , oricat de mult ti-ai iubi barbatul/femeia nu mai este dragoste, se transforma in ceva ce tine mai degraba de instince animalice. Daca stam si ne gandim si animalele o fac doar intr-un anume fel. Acu' omu' fiinta mai evoluata a inceput sa faca permutari de n luate cate k. Este normal ca biserica sa condamne tot ce tine de anormalitate. Pe pamant a ramas femeia si barbatul ca sa procreeze. De altfel, poate cunoasteti, nu este bine ca in toate zile saptamanii sa se faca amor. daca nu ma insel decat martea si joia. Dupa Sf. Biserica se respecta zilele de post( care le stiti cu totii), sambata este de regula ziua pentru cei dusi in lumea cealalta si daca vrei sa participi la Sf. Biserica a 2-a zi cu atat mai mult etc. Tot ce tine de normal este permis intre sot si sotie . Iar anormalitatile sunt foarte grav pedepsite canonic. Offline #97 2008-08-03 12:14:38
Re: religia corupe omul
Merci Katalyna Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #98 2008-08-03 14:39:30
Re: religia corupe omulce-i prea mult e prea mult deja p aici i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #99 2008-08-03 16:27:44
pai in stilul asta eu zic sa nu mai facem dragoste deloc... ce rost mai are? Ultima oara a fost editat de al1na (2008-08-03 16:28:02) Offline #100 2008-08-03 16:46:22
eu ce ziceam...? o viata ai...dak in aia nu experimentezi cu pers iubita....mori frustrat Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-08-03 16:46:48) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#101 2008-08-04 09:34:09
Re: religia corupe omulfeeteelor!!!! eu chiar nu inteleg, d c toata lumea il vede pe D-zeu stand acolo sus si scriind in cartea lui cine ce pacate a mai facut si pedepsind de zor. Ideea mea despre D-zeu este alta, cred in el cu toata fiinta mea, ma rog Lui zilnic, chiar daca nu in biserica, pt ca prin asta ma simt mai aproape de El, mi-a dovedit de atatea ori ca exista, si m-a ajutat. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #102 2008-08-04 09:43:25
Re: religia corupe omulconform bisericii este rau... sexul intre parteneri necununati este pacat si punct. Biserica are o perspectiva asupra vietii pe care tinerii o considera depasita si nu o inteleg. ea spune ca daca doi oameni se iubesc, atunci asteapta pana la casatorie si nu fac sex inainte. De ce spun ei ca e bine asa? pentru ca in felul asta barbatul respecta femeia si apoi si casnicia merge mai bine,.. o fi asa, nu o fi... in fine, important e ca biserica are dogme de credinta si cine vrea, le respecta. Unele dintre ele nu pot fi explicate logic si nici intelese pe o cale rationala, ele sunt acceptate prin credinta. Asta e ce spune Biserica, nu ce spun eu, asa ca nu sariti cu pietre Offline #103 2008-08-04 09:49:02
Re: religia corupe omulioana_4 nu sar sa dau cu pietre, Doamne fereste, imi spuneam o parere si atat. Chiar nu te supara, nu vreau sa supar pe nimeni cu vb mele, ma rog cred ca nu trebuia sa ma bag.... eu asa vad lucrurile si stiu foarte bine legile bisericesti, era pur si simplu un comentariu... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #104 2008-08-04 09:53:18
Re: religia corupe omulglumeam la faza cu pietrele nu ma supar deloc, nu am de ce fiecare avem cate un punct de vedere, eu l-am expus pe cel al Bisericii, nu pe al meu eu ma abtin sa scriu pe topicurile legate de biserica pt ca se isca foarte usor conflicte fiind un subiect delicat Offline #105 2008-08-04 10:01:54
Re: religia corupe omulEarth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #106 2008-08-04 13:34:25
eu stiu ca atunci femeia se afla in perioada necuratiei...dc ne-a dat "pedeapsa "....cred ca toti stim povestea cu Adam si Eva.Eva a fost cea care a picat prima in pacat. Offline #107 2008-08-04 13:51:30
0 sapt??? la mine 3 zile "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #108 2008-08-04 13:52:30
depinde de duhovnic. unii preoti interzic femeilor sa intre in biserica in perioada aia, mai ales in manastiri, dar altii nu. mie mi-a explicat parintele ca nu este pacat, deoarece nu este vina mea ca am ciclu. intru in biserica cand sunt la menstruatie, m-am si impartasit in perioada aia. nu este un pacat. Offline #109 2008-08-04 15:19:04
Re: religia corupe omulpai atunci dc se numeste perioada necurata a femeii??? Offline #110 2008-08-10 11:33:03
Re: religia corupe omule deranjant cam tot ce am citit aici referitot la religie. Offline #111 2008-08-10 11:45:17
Re: religia corupe omulsi atunci?nu inseamna un dar divin? Offline #112 2011-07-18 10:42:56
Re: religia corupe omulDaca vrem sa fim sanatosi la minte si la trup trebuie sa luam aminte de scrierile din biblie , sa incercam pe cat posibil sa nu fim desfranati . Offline #113 2011-07-18 11:10:15
Re: religia corupe omulsau sa facem sport stii zicala aia: mens sana in corpore sano Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #114 2011-07-18 11:11:15
Re: religia corupe omulDe ce trebuie sa reinvii topicuri de ani de zile? astea noi nu-ti ajung? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|