homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Religia corupe omul-3

#39 2008-07-26 14:37:20

skumpi
Vizitator

Re: religia corupe omul

nu mai merg la Biserica decat din an in Paste roll cat eram mai mica mergeam da acuma nu...sunt credincioasa...cred in D`zeu..ma rog aproape in fiecare seara sau cel putzin imi fac o cruce !
Credinta nu sta in mersu la Biserica...parerea mea
Aveam o colega in liceu care era d la tzara...tzinea post negru si toate cele si cand colo o facea doar d ochii lumi, sa vada lumea cat d credincioasa e..da d injurat si barfit pe toata lumea`...
la oras ca la oras dar la tzara...pai aia merg la Biserica numa sa`si etaleze tzinutele...sa vada ce si`a mai luat unu altu...sa barfeasca neutral
acu cateva saptamani a fost hramu Bisericii d la mine d la tzara...vreau sa zic ca verisorii mei au dat cateva sute d milioane Bisericii ( bine nu doar ei ) dar credeti k au facut`o doar in scopulk de a ajuta Biserica ? neah...au facut`o k sa vada toata lumea din sat cat au ei si cati bani dau...adika pt lauda neutral
off si sunt cate si mai cate cazuri !
cred k m`am cam abtut d la subiect lol

#40 2008-07-26 14:42:09

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

skumpi, teoretic sunt de acord cu tine ca nu tine credinta omului de mers la biserica. dar ce faci daca nu esti destul de puternic? iubi si cu mine mergem uneori in biserici dupa slujba, pur si simplu pt a ne impregna cu starea de acolo si a ne ruga mai USOR. nu spune nimeni ca nu te poti ruga acasa... dar sunt unioi pt care e mai/prea greu. si alora le e buna si cate-o biserica din cand in cand wink ca sa-si mai "aminteasca" starea si sa se poate interioriza la fel si acasa (pt ca nu ma refer la "a te ruga" ca la "a recita rugaciuni/cereri") smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#41 2008-07-26 17:28:13

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

cei care dau bani bisericii nu trebuie criticati nu credeti? Stiti voi dak ei in interiorul lor chiar se mandresc? Poate ca asa pare, sau poate ca vorbesc despre ceea ce au facut doar din prostie. Va spun eu sigur k pt a restaura O BISERICA TB BANI MULTI ,iar dak dai bisericii asta nu`nseamna k esti cin` shtie ce Jiji Bacali.Recunosc k si ai mei parinti au restaurat o biserica [si nu ma laud cu asta,am spus`o pt a scoate`n evidenta ceea ce va urma] si cand ii ajutam pe acolo erau fel de fel de fete care le auzeam zicand "I-a uite`o ce mandta merge ca a reparat biserica ta`su cu ma`sa" Asa ca....avand in vedere acest subiect, cu mandria, din partea mea no comment neutral

#42 2008-07-26 17:31:53

skumpi
Vizitator

da Lasy sunt unii care chiar nu se mandresc cu asa ceva...dar iti spun sigur ca verisorii mei erau in al noulea cer cand le`a multumit parintele wink

#43 2008-07-26 17:32:25

LadyInRed
Hero member

................. no comment again neutral ...........

Publicitate

loading...

#44 2008-07-26 17:33:22

skumpi
Vizitator

ia cum am scris Lasy lol in loc d Lady tongue

#45 2008-07-26 18:40:08

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

eu as adauga si...omul corupe religia tongue

My Tears Dry On Their Own

#46 2008-07-26 18:54:34

LadyInRed
Hero member

delishor a scris:

eu as adauga si...omul corupe religia tongue

si io aveam asta in cap dar am zis k pun paie pe foc degeaba

#47 2008-07-26 21:11:31

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

mei fetelor, ma bag si eu ca musca in lapte aici:
pe bune acum, ati vrea ca la biserici sa se puna inca ferestre de lemn? In primul rand cele de lemn nici nu cred ca se mai fabrica iar cele care exista (pe cadran de aluminiu sau ceva asemator termopanelor doar ca cu lemn) sunt mai scumpe decat cele termopanele clasice, albe....
Apoi in ceea ce priveste aerul conditionat...sa fim seriosi....gasesti la 10 milioane unul...chiar nu cred ca banii aia fac o diferenta majora...parerea mea!
Daca o sa mergem mereu pe principiul ieftin (si prost) decat scump dar de calitate si rezistent in timp nu o sa evoluam niciodata:(

Ultima oara a fost editat de danny (2008-07-26 21:23:13)

#48 2008-07-29 19:56:31

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

danny a scris:

mei fetelor, ma bag si eu ca musca in lapte aici:
pe bune acum, ati vrea ca la biserici sa se puna inca ferestre de lemn? In primul rand cele de lemn nici nu cred ca se mai fabrica iar cele care exista (pe cadran de aluminiu sau ceva asemator termopanelor doar ca cu lemn) sunt mai scumpe decat cele termopanele clasice, albe....
Apoi in ceea ce priveste aerul conditionat...sa fim seriosi....gasesti la 10 milioane unul...chiar nu cred ca banii aia fac o diferenta majora...parerea mea!
Daca o sa mergem mereu pe principiul ieftin (si prost) decat scump dar de calitate si rezistent in timp nu o sa evoluam niciodata:(

sunt de acord cu tine tummenupp

#49 2008-07-29 20:09:53

little_bunny
Hero member

Katalyna2311 a scris:

cele de lemn inca se mai fabrica

se fabrica dar nu sunt asa bune ca ca cele din termopan

#50 2008-07-29 20:10:28

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

religia...pff...ce mai e asta in zilele noastre? numa babe vezi la biserica. sincer,eu nu merg. eu ma rog acasa. sunt de parere k dak vrei sa il gasesti pe Dumnezeu,poti sa o faci oriunde,te poti ruga oriunde,nu doar la biserica. e ok sa mai auzi o slujba din cand in cand...da.
preotii sunt de kkt. uite-asa. de ce? pt k dak vin la ei niste oameni saraci krora le-a murit de curand un om si nu au bani sa-i faca slujba etc,preotu nu il inmormanteaza! pai ce e asta dom'le? eu inteleg k si ei trebuie sa traiasca din ceva dar cand vezi k vine omu necajit si sarac lipit pamantului si vrea sa-si ingroape ruda...ii faci gratis!faci o fapta buna,k doar de asta pretinzi k esti credincios si bla bla.
dar nu,preotii nu mai sunt ce au fost. au devenit curvari si poponari mai nou,k ma si ingrozesc de ce aud la tv.
maicutzele la fel.
asa k ma abtin in ceea ce mai priveste treaba cu biserica. oricum,sa fim sinceri,majoritatea din noi merg la biserica cand vor ceva special de la Dumnezeu. cand suntem bolnavi sau cineva drag ne e bolnav,cand suferim sau altele. dak totul e perfect in viata noastra,mergem la biserica sa multumim fara sa cerem nimic? nu. well,asta e

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#51 2008-07-29 20:17:21

little_bunny
Hero member

GreenBubbles a scris:

preotii sunt de kkt. uite-asa. de ce? pt k dak vin la ei niste oameni saraci krora le-a murit de curand un om si nu au bani sa-i faca slujba etc,preotu nu il inmormanteaza! pai ce e asta dom'le? eu inteleg k si ei trebuie sa traiasca din ceva dar cand vezi k vine omu necajit si sarac lipit pamantului si vrea sa-si ingroape ruda...ii faci gratis!faci o fapta buna,k doar de asta pretinzi k esti credincios si bla bla.
dar nu,preotii nu mai sunt ce au fost. au devenit curvari si poponari mai nou,k ma si ingrozesc de ce aud la tv.
maicutzele la fel.

nu trebuie bagati toti in aceeasi oala. mai sunt si preoti de treaba care isi ajuta enoriasii la nevoie. e aiurea sa credem ca toti sunt la fel doar pentru ca mai apare cate unul la tv facandu-si de rusine pozitia pe care o are.

#52 2008-07-30 00:11:38

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

topicu asta incepe sa semene q cel de la totul despre sex -sexul si biserica....
nimeni nu o sa-si scimbe parerea....orice s-ar zice...
uite...yo de ex nu mi se pare k ma corupe... daca vreau ma duc la biserica, daca nu nu ma duc...
si mi se pare frumos sa vad o Biserica renovada...e placut ochiului...qm e cunoscuta mansiterea de la Voronet asa ar putea fi si altele..cum sunt cunoscute multe catredale ale lumii asa am putea avea si noi..

am avt la scola un profesor de religie extraordinar....abia asteptam sa vina ora a ne vorbeasca....am invatat multe de la dansul...
da am si un preot in oras care e betiv nu spovedeste k-lumea s.a.m.d.....
cei care intradevar merita sa fie proti sunt putini..asta e...da ce sa facem aqm....

orqam ai lua-o tot tr sa crezi in ceva sau in cineva...

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#53 2008-07-30 16:28:42

GreenBubbles
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

GreenBubbles.....faci pomana...dar nu cu tot satul/oarasul
daca eu te rog sa imi ridici o casa pentru ca sunt saraca...ai face asta?
eu cred ca nu wink
un preot trebuie sa isi intretina familia
iar daca spui de pomana....cand auzi un om ca nu are bani de pomana de ce nu il ajuti cu bani?

auleooo
n-ai priceput nimic yikes
ma refeream la chestii p kre preotii le pot face cu adevarat,nu chestii imposibile. ai dat un exemplu tare prost. un preot dak vede omul amarat si k nu are bani,poate sa ii faca slujba pe gratis. in schimb nu cred k are bani sa-i ridice o casa.
si da,sunt exceptii,dar in proportii ff mici,poate 5% din preoti isi mai fac datoria. vorba aia: exceptia intareste regula smile

#54 2008-07-30 16:34:59

GreenBubbles
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

tu nu ai inteles.....preotul ala canta pe bani ca sa aiba grija de familia lui...face o data, de doua...dar nu tuturor. asa toti am vrea sa mergem la preot si sa ne faca slujbe cat mai multe pe gratis, dar intelegeti si voi ca nu se poate

pfaaai chiar n-ai inteles nik,mai bine nu te-ai baga...serios...o faci numa de dragu de a ma contrazice,nu te inteleg,sa mor eu.
eu am bani si dak imi moare cineva drag,doamne fereste,platesc preotul. si majoritatea o fac dar cand iti vine un om vai de el kre nu are nici bani sa-si ia de mankre,dar mai sa plateasca slujba,fiind preot ii faci si pe gratis. k doar preotu e omu lui Dumnezeu nu? trebuie sa "ne iubim aproapele" si sa-l ajutam. dak el ii cere bani bietului om,e un gunoi.
a,si preotul nu canta... el tine slujba,vorbeste. altul e kre canta din cate stiu eu..

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-07-30 16:35:25)

#55 2008-07-30 16:42:33

GreenBubbles
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

ok....dar rar oameni care sa nu aibe bani..sincer iti spun
unde stau eu toti se vaita ca nu au bani cand vin la tata sa le faca nu stiu ce, dar mai tarziu ii vad cum trec cu sticle de bere si tuica.
treaba cu omul sarac o cred mai rar
chiar te-am inteles unde vrei sa bati.
eu ti-am spus:un preot face o slujba pe gratis unui om sarac, dar sa fie sarac, nu un om care munceste pentru tigari si alcool. nu cred ca exista preot care sa nu ajute un om sarac

ba da exista,toti sunt niste prefacuti...nah hai,aproape toti! nu ma rfeream la aia ce muncesc pt tuica si tigari. ma refeream la aia f f saraci,cu multi copii eventual kre abia au cu ce sa-si hraneasca familia. si sunt multi kre nu ar ajuta un om sarac. de aia si dak am necazuri nu ma duc sa vorbesc cu un preot sau cu o maicutza,toti sunt niste tampiti,rar mai gasesti un om de genu cu ff multa credinta.
o fi preotul un om,dar dak a ales aceasta meserie,stie la ce trebuie sa se abtina. dar nu,ca el tre sa violeze copii sau sa fie poponar. uite de aia nu-i respect eu...sunt prea putini kre sunt cum ar trebui sa fie!!!

#56 2008-07-30 16:44:05

GreenBubbles
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

cred ca nu mergi la biserici, dar nu te judec si nu ma intereseaza. preotul canta, predica.
"a,si preotul nu canta... el tine slujba,vorbeste. altul e kre canta din cate stiu eu.."  tu te referi la dascal. toti din clerul bisericesc canta

am si spus mai sus k nu merg,k dak vreau sa ma rog,nu tre sa ma duc la biserica pt asta...ma rog si acasa si p strada,si intr-un lagar dak vreau. pe Dumnezeu il poti gasi oriunde,dak esti credincios. da,probabil dascal ii zice. eu la inmormantari nu am vazut ca preotul sa cante.
invatza si tu sa editezi un mesaj...nu?

#57 2008-07-30 16:49:22

GreenBubbles
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

nu am intalnit inca preoti care sa nu ajute oamenii saraci si cunosc destul de multi.
nu stiu daca am mai spus dar nu mai credeti ce vedeti la tv, pe bune.

nici nu-ti doresc sa intalnesti...si inseamna k locuiesti intr-n loc frumos,unde oamenii mai stiu sa se ajute cand e nevoie.
din pacate nu peste tot sta treaba asa.
eu al vazut la tv destul de recent cum un preot a sedus o fata tanara si s-a culcat cu ea,ea nestiind k e preot. apoi individul a disparut si nimeni nu mai dadea de el. nah poftim,gunoi de om.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.