|
Nu esti logat.
Probleme cu increderea in sine-4#58 2011-08-26 17:26:44
Re: probleme cu increderea in sineeu mi-am downloadat tutoriale de bachata si salsa, dar inca nu m-am apucat de ele Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-26 17:26:58) Offline #59 2011-08-26 17:34:31
Re: probleme cu increderea in sinecand mai mergeam eu prin club (acuma zici ca am imbatranit ), imi placea cel mai mult sa dansez pe din astea rap sau hip-hop ca sunt cele mai ritmate Offline #60 2011-08-26 18:16:08
Re: probleme cu increderea in sineasa m-as duce si eu un pic prin oras.n-am fost anu asta deloc.cum ziceam prietenele mele sunt plecate la studii in alte orase si colegele de faculta cu care ma inteleg sunt maritate sau logodite si nu ies fara soti.iar al meu nu ma duce.el merge prin prisma jobului care il are acum si zice k nu ma duce k m-as plictisi.dar macar de mi-ar propune o data dar nik.si a fost o vreme knd tot asa in fiecare vineri era in oras dar at din cauza unui prieten de al lui care il chema si eu nu aveam voie sa ma duc cu ei k era boys night out.in cele din urma distinsul domn s-a indragostit de mine si a incercat sa ne desparta mie zicandu-mi k el nu ma merita si lui la fel despre mine.cam pe scurt povestea k e f lunga. Offline #61 2011-08-26 20:09:53
Re: probleme cu increderea in sine
am incercat sa te lamuresc si in postul anterior ca daca faci asta cu aranjatul, trebuie sa o faci mai intai si mai intai pentru tine, pentru a-ti crea tie o stare de bine, indiferent ca el o sa observe sau nu. Chiar mi s-ar parea dubios sa aud un barbat spunand "vai ce bine iti sta cu rimelul asta". cel putin eu sunt de parere ca o femeie trebuie sa fie cocheta si aranjata pentru ea, nu pentru ceilalti si nu pentru barbati, pentru ca asta inseamna ca o face natural si iese bine. daca o face studiat, de ochii lumii, va rezulta un aspect general fortat, pentru ca nu va sti sa "poarte" cochetaria. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #62 2011-08-26 20:17:59
Re: probleme cu increderea in sinecum ar veni si asta: sa ma machez pt el Offline Publicitateloading...
#63 2011-08-26 20:25:17
Re: probleme cu increderea in sinescumpo, ti-am postat si la totul despre sex, inainte sa vad topicul deschis de tine aici Offline #64 2011-08-26 21:13:25
Re: probleme cu increderea in sine
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #65 2011-08-26 21:27:25
Re: probleme cu increderea in sinesa te dai cu dermatograf ia putin timp, ce te faci daca esti nevoita sa te faci cu fond de ten inainte de a iesi din casa? dureaza prea mult Offline #66 2011-08-26 21:30:12
Re: probleme cu increderea in sinejean mie imi ia fix 3 minute (5 daca mi-e lene) sa imi dau cu toate 3 (rimel, fdt si gloss) cred ca fdt mi-l intind in 30 de secunde Offline #67 2011-08-26 21:37:35
Re: probleme cu increderea in sinedaca ai acnee, iti ia mai mult sa intinzi fondul de ten si nici nu scap de ea Offline #68 2011-08-26 21:47:53
Re: probleme cu increderea in sinedaca ma duc sa cumpar paine, nu prea imi pasa ca am cateva cosuri sau puncte albe / negre / roz, astea-s chestii de finete care intr-adevar cer ceva timp sa fie acoperite dar eu le dau importanta cand e cazul (mers la serviciu, in oras etc). nu stiu la altle, dar la mine mi se pare o diferenta mare de aspect intre cu / fara dunga aia neagra de creion. si asta e varianta de urgenta. cand am timp ma "conturez" mai serios cu tus negru. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #69 2011-08-26 21:52:52
Re: probleme cu increderea in sinecred ca depinde si de fluiditatea fdt, al meu nu e din ala tapan, e mai fluid un pic, special pt ten sensibil Offline #70 2011-08-26 21:53:06
Re: probleme cu increderea in sineSunt de acord cu kath si sleep in privinta machiajului si a felului in care te imbraci chiar daca stati in casa. O femeie trebuie sa arate bine oricand, poate in drumul de la el la tine va intalniti cu niste prieteni,si de ce sa nu arati cat mai bine? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #71 2011-08-27 01:08:04
Re: probleme cu increderea in sineaveti dreptate.ar trebui sa incep sa ma machiez mai mult si sa ma imbrac in hainele frumoase care le tin in dulap de drage ce imi sunt.poate in acelea m-as simti mai bine.dar nu as putea sa ma machiez daca ma duc pana la magazinu de sub bloc.iau blugi si un tricou pe mine dar machiaj nu.la asta mai trebuie sa lucrez atunci.poate voi ati vazut asta la mamele sau surorile voastre mai mari dar mama mea nu se machiaza deloc si poate si asta m-a influentat.si pb e k nu neaparat ma face sa ma simt mai bine daca ma machiez.cel mai bine ma simt knd imi sta parul bine si atunci parca imi vine chef sa ma machiez si sa-mi pun sandale cu platforma sau toc in loc de papuci sau balerini.numai k si parul asta e atat de rebel,iar la coafor parca nu-s multumita niciodata.nu-mi place sa ma dea cu fixativ k ii lipicios sau uscat paru. Offline #72 2011-08-28 12:52:44
Re: probleme cu increderea in sinezaira tu scrii cam acelasi lucru si la topicul asta si la cel deschis la Totul despre sex Offline #73 2011-08-28 14:36:08
Re: probleme cu increderea in sinebine am sa-l inchid daca imi spune cineva si cum trebuie. Offline #75 2011-08-28 16:23:02
Re: probleme cu increderea in sineSleep, idem cu machiajul Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #76 2011-08-30 18:04:29
Re: probleme cu increderea in sineacesta.scz k nu am mai raspuns dar am avut ceva pb cu laptopul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|