|
Nu esti logat.
De ce ne moare iubirea (in general)?-5#77 2011-08-24 23:49:37
Re: De ce ne moare iubirea (in general)? tare sleeping. da..de bou vine si iti f**e toate gandurile si numai te enerveaza. in loc ca zica ceva, hop se baga pe o melodie... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #78 2011-08-25 11:02:24
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #79 2011-08-25 11:08:18
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Si voi sunteti la fel de multe ori Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #80 2011-09-06 18:58:55
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Iubirea adevarata dintre 2 persoane nu moare... Atunci cand "iubirea" unuia dintre parteneri moare, o omoara si pe a celuilat... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #81 2011-09-06 19:00:59
Probabil ca in acesti 2 ani a dat de "lumea mare si rea" si a vazut la ce a dat cu piciorul... Dar asa cum a facut gresala asta atunci, posibil sa o repete si mai tarziu... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#82 2011-09-07 01:25:41
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Asta cu "iubirea nu moare" e o abureala. Viata unui sentiment - explicatie din materia de la psihologie: apare (iubirea sub forma unei infatuari), 'creste' , persevereaza un timp si ... dispare. Pur si simplu. Fara un motiv anume. Si fara sa faci nimic gresit dispare. De aici exista doua optiuni: fie raman in urma obisnuinta si comoditatea, fie se naste alt sentiment - pentru ca fiecare sentiment poate reaparea sub o alta forma ; iubirea de la 15 ani si iubirea de la 45 sunt doua sentimente cu totul diferite. Pe parcursul vietii ne tot 'mor' sentimente si forme mai mature ale lor apar in loc, sau pur si simplu apar alte sentimente in locul celor vechi, dar un sentiment - acelasi sentiment - care sa dureze la nesfarsit nu exista, nu pentru psihicul uman. Offline #83 2011-09-07 10:37:03
subscriu intotalitate ai pus punctul pe i Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #84 2011-09-07 13:12:04
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Si cum se face ca nu mai vrei un om langa tine, ii gasesti n defecte iar dupa ce o termini cu el, se ia cu alta si parca l-ai cam vrea inapoi ? E doar orgoliu ranit sau ? Offline #85 2011-09-07 13:15:32
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?da, summer....eu cred ca e doar orgoliu ranit...am trecut si eu prin asta si mi-am dat seama ca nu era vorba despre iubire in momentul in care a renuntat la respectiva si s-a intors la mine si tot nu a mers... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #86 2011-09-07 14:45:40
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Nu e iubire, e orgoliul ranit... "Cum poate sa treaca asa repede dupa, sa fie fericit atata timp cat eu nu reusesc sa imi revin?" Parerea mea... Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #87 2011-09-07 16:24:15
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Eh nu e vorba aici de repede ci de o perioada destul de lunga de timp...plus ca eu mi-am revenit de mult si am viata mea, pe altcineva langa mine...dar uneori ma gandesc ca poate Oricum imi va ramane drag mereu si vreau doar sa fie fericit pentru ca merita... Offline #88 2011-09-07 18:25:12Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Sum, cred ca unii oameni ne raman mereu in cap. De unii nu ne mai pasa, dar oameni alaturi de care am trait cu adevarat ceva special (sub orice forma), ne vor ramane mereu in cap si in inima. Normal ca se estompeaza sentimentul, mai ales daca ne refacem viata alaturi de altcineva, dar oricum...un om care pentru tine a fost special n-are cum sa fie brusc ignorat sau dat uitarii Offline #89 2011-09-07 19:25:03
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Probabil, Lady. Oricum e asa aiurea sentimentul de a fi cu cineva, sa imparti atatea lucruri frumoase impreuna si apoi sa nu mai ai nicio treaba cu persoana respectiva...sa ajungi sa fii ca si cu un vecin cu care te saluti pe scara Bine, asta in general cu toate relatiile...nush cine o fi inventat viata asta asa Eu nu mai vreau sa ma despart de nimeni Offline #90 2011-09-07 19:36:57Re: De ce ne moare iubirea (in general)? Sum, am un deja-vu cu schimbul asta de replici intre noi Offline #91 2011-09-07 20:05:03
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Eu vorbeam din punctul meu de vedere. M-am despartit de prietenul meu de 6 luni, nu dragostea a murit, ci intelegerea. Am trait 4 ani frumosi alaturi de el. ...Si ieri mi-a zis k a avut o intalnire cu cineva si am simtit foarte multe lucruri, de la furie la neputinta. Nici acum nu stiu daca inca il mai iubesc sau doar sunt geloasa, e doar orgoliu ranit... Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #92 2011-09-07 23:13:51
Re: De ce ne moare iubirea (in general)?Cred ca cel mai mult conteaza ce vrei de fapt. Fiecare iubeste in felul lui, si probabil 2 persoane care sunt impreuna se iubesc, chiar daca o fac in moduri diferite, sau o arata diferit... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|