homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne moare iubirea (in general)?-5

#77 2011-08-24 23:49:37

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: De ce ne moare iubirea (in general)?

lol tare sleeping. da..de bou vine si iti f**e toate gandurile si numai te enerveaza. in loc ca zica ceva, hop se baga pe o melodie...
barbatii astia...parca erau mai curajosi lol

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#78 2011-08-25 11:02:24

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Chamomile a scris:

sleeping_beauty a scris:

de bou wink mai stiu eu unul lol

tummenupp  Si eu stiu unul lol Tot asa dupa vreo 2 ani a avut o revelatie..

tummenupp  lol

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#79 2011-08-25 11:08:18

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Si voi sunteti la fel de multe ori  lol  kapitulation

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#80 2011-09-06 18:58:55

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Iubirea adevarata dintre 2 persoane nu moare... Atunci cand "iubirea" unuia dintre parteneri moare, o omoara si pe a celuilat...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#81 2011-09-06 19:00:59

my_aa
Insomniac member

hai_faiv a scris:

hmmm.. ce chestie... de ce "el", una dintre iubirile care te-a facut sa suferi zicand ca i-a murit iubirea ce ti-o purta, alege sa te caute tocmai dupa 2 ani jumatate de la despartire?
si atunci nici nu vroia sa auda de tine. de ce? de ce mai trimite mesaje cu melodiile noastre? de ce mai trimite pareri de rau? de ce mai face aluzii?

de ce? smile

Probabil ca in acesti 2 ani a dat de "lumea mare si rea" si a vazut la ce a dat cu piciorul... Dar asa cum a facut gresala asta atunci, posibil sa o repete si mai tarziu...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#82 2011-09-07 01:25:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Asta cu "iubirea nu moare" e o abureala. Viata unui sentiment - explicatie din materia de la psihologie: apare (iubirea sub forma unei infatuari), 'creste' , persevereaza un timp si ... dispare. Pur si simplu. Fara un motiv anume. smile Si fara sa faci nimic gresit dispare. De aici exista doua optiuni: fie raman in urma obisnuinta si comoditatea, fie se naste alt sentiment - pentru ca fiecare sentiment poate reaparea sub o alta forma ; iubirea de la 15 ani si iubirea de la 45 sunt doua sentimente cu totul diferite. Pe parcursul vietii ne tot 'mor' sentimente si forme mai mature ale lor apar in loc, sau pur si simplu apar alte sentimente in locul celor vechi, dar un sentiment - acelasi sentiment - care sa dureze la nesfarsit nu exista, nu pentru psihicul uman. smile

#83 2011-09-07 10:37:03

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

OmniaVincitAmor a scris:

Asta cu "iubirea nu moare" e o abureala. Viata unui sentiment - explicatie din materia de la psihologie: apare (iubirea sub forma unei infatuari), 'creste' , persevereaza un timp si ... dispare. Pur si simplu. Fara un motiv anume. smile Si fara sa faci nimic gresit dispare. De aici exista doua optiuni: fie raman in urma obisnuinta si comoditatea, fie se naste alt sentiment - pentru ca fiecare sentiment poate reaparea sub o alta forma ; iubirea de la 15 ani si iubirea de la 45 sunt doua sentimente cu totul diferite. Pe parcursul vietii ne tot 'mor' sentimente si forme mai mature ale lor apar in loc, sau pur si simplu apar alte sentimente in locul celor vechi, dar un sentiment - acelasi sentiment - care sa dureze la nesfarsit nu exista, nu pentru psihicul uman. smile

subscriu intotalitate ai pus punctul pe i

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#84 2011-09-07 13:12:04

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Si cum se face ca nu mai vrei un om langa tine, ii gasesti n defecte iar dupa ce o termini cu el, se ia cu alta si parca l-ai cam vrea inapoi ? E doar orgoliu ranit sau ? nustiu

#85 2011-09-07 13:15:32

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

da, summer....eu cred ca e doar orgoliu ranit...am trecut si eu prin asta si mi-am dat seama ca nu era vorba despre iubire in momentul in care a renuntat la respectiva si s-a intors la mine si tot nu a mers...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#86 2011-09-07 14:45:40

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

Nu e iubire, e orgoliul ranit... "Cum poate sa treaca asa repede dupa, sa fie fericit atata timp cat eu nu reusesc sa imi revin?" Parerea mea...

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#87 2011-09-07 16:24:15

_Summer_
Platinum member

Eh nu e vorba aici de repede ci de o perioada destul de lunga de timp...plus ca eu mi-am revenit de mult si am viata mea, pe altcineva langa mine...dar uneori ma gandesc ca poate nustiu Oricum imi va ramane drag mereu si vreau doar sa fie fericit pentru ca merita...

#88 2011-09-07 18:25:12

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Sum, cred ca unii oameni ne raman mereu in cap. De unii nu ne mai pasa, dar oameni alaturi de care am trait cu adevarat ceva special (sub orice forma), ne vor ramane mereu in cap si in inima. Normal ca se estompeaza sentimentul, mai ales daca ne refacem viata alaturi de altcineva, dar oricum...un om care pentru tine a fost special n-are cum sa fie brusc ignorat sau dat uitarii

#89 2011-09-07 19:25:03

_Summer_
Platinum member

Probabil, Lady. Oricum e asa aiurea sentimentul de a fi cu cineva, sa imparti atatea lucruri frumoase impreuna si apoi sa nu mai ai nicio treaba cu persoana respectiva...sa ajungi sa fii ca si cu un vecin cu care te saluti pe scara  roll Bine, asta in general cu toate relatiile...nush cine o fi inventat viata asta asa  skitarg Eu nu mai vreau sa ma despart de nimeni  supa

#90 2011-09-07 19:36:57

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

offtopic Sum, am un deja-vu cu schimbul asta de replici intre noi smile
Stii si tu cum se spune ca fiecare om pe care-l cunoastem are un sens in viata noastra si ca fiecare dintre ei ramane in viata noastra atata timp cat trebuie sa ne invete ceva. Iar eu chiar cred in chestia asta. Cred ca daca el e "the one" cu care voi ramane la bine si la rau, apai el va fi... si nu va mai conta nimic din ce poate aparea intre noi pentru ca el trebuie sa-mi fie alaturi pana la adanci batraneti. Daca nu ... atunci nu pot decat sa sper ca poate urmatorul va fi cel potrivit smile

#91 2011-09-07 20:05:03

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

Eu vorbeam din punctul meu de vedere. M-am despartit  de prietenul meu de 6 luni, nu dragostea a murit, ci intelegerea. Am trait 4 ani frumosi alaturi de el. ...Si ieri mi-a zis k a avut o intalnire cu cineva si am simtit foarte multe lucruri, de la furie la neputinta. Nici acum nu stiu daca inca il mai iubesc sau doar sunt geloasa, e doar orgoliu ranit...

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#92 2011-09-07 23:13:51

my_aa
Insomniac member

Cred ca cel mai mult conteaza ce vrei de fapt. Fiecare iubeste in felul lui, si probabil 2 persoane care sunt impreuna se iubesc, chiar daca o fac in moduri diferite, sau o arata diferit...
Defect este ceva ce eu consider a fi defect, si poate altcineva are alta parere, pentru ca nu exista 2 persoane la fel.
Important este sa stii ce poti accepta, si ce nu.
In general, cand vrei sa te desparti de cineva incepi sa ii gaseste tot felul de motive, care probabil au existat si pana atunci, dar pe care nu le-ai considerat importante, poate pentru ca la momentul respectiv vroiai sa fi cu persoana aceea, sau poate ca te-ai schimbat si nu mai vezi lucrurile la fel ca la inceputul relatiei.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.