homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fostul si noua sa prietena :)-3

#39 2011-09-12 22:39:28

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Fostul si noua sa prietena :)

dar nu traiesc in minciuna, din punctul meu de vedere, pt ca n-as sti tongue e clar ca gandim diferit din acest punct de vedere, deci nu spun mai mult. stiu doar ca acum asa as prefera. da, daca stai sa te gandesti, suna ca naiba. mai ales daca ar fi vorba de o aventura. e clar ca omul ar avea o problema, dar nu m-ar afecta cu nimic daca n-as sti, el purtandu-se in continuare frumos cu mine

bebe V., soarele si luna

#40 2011-09-12 23:10:50

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

da, normal ca daca nu stii nu te afecteaza, dar problema se pune ce ai prefera daca ai afla ca te-a inselat (o data sau de mai multe ori). Te-ai gandi: "mai bine nu aflam niciodata si traiam fericica cu ideea/iluzia ca e un sot iubitor si un tata bun" SAU "bine ca am aflat cu ce magar traiesc".

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#41 2011-09-12 23:15:31

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Chestia e ca de un inselat premeditat as vrea sa aflu, de unul nepremeditat si singular as prefera sa nu stiu niciodata. In cazul asta e premeditat si cu fosta asa ca evident as vrea sa stiu.

Nu vad totul in alb negru, chiar am descris o nuanta de gri, dar eu spun lucrurile pe nume si oamenilor care vor sa le auda si celor care nu vor. Ca sa am eu constiinta impacata. Ca dupa pic de proasta sau de fraiera putin ma intereseaza. Cei care cred asta oricum nu imi sunt prieteni deci nu prea conteaza.

Cat despre parerea fostului prieten care e un fustangiu despre mine = 0

#42 2011-09-12 23:40:08

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

monica, eu inteleg si ce zici tu, dar:

1. deliria nu are o parere neutra despre fostul ei prieten, cred ca e clar pentru toata lumea.
2. constiinta ta nu are nimic de suferit. e ca si cum eu, medic, vad o femeie foarte grasa pe strada, pe care nu o cunosc si ma duc din senin la ea si ii zic nu mai manca, pentru ca ma indeamna constiinta...
3. eu nu il consider un fustangiu, si exact la asta ma refeream cand ziceam ca exista nuante de gri. dar am mai explicat asta si nu e frumos sa ma repet chiar de atatea ori.
4. de ce spui ca cine crede ca pici de fraiera nu iti e prieten? eu cred ca tocmai, un prieten adevarat trebuie sa stie sa spuna adevarul, asa cum de altfel spui ca iti place si tie sa o faci...si daca zici ca oricum nu iti e prieten, deci nu conteaza, care mai e rostul cu constiinta? te contrazici un pic.

in fine, eu nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, nici sa intru in discutii inutile, asa ca ma opresc aici smile

#43 2011-09-13 10:03:53

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

kathrynn a scris:

ce ai prefera daca ai afla ca te-a inselat (o data sau de mai multe ori). Te-ai gandi: "mai bine nu aflam niciodata si traiam fericica cu ideea/iluzia ca e un sot iubitor si un tata bun" SAU "bine ca am aflat cu ce magar traiesc".

as gandi: "nesimtitul! cum a putut sa-mi faca asa ceva? se purta atata de frumos si eram fericiti...dar daca e asa, de ce a simtit nevoia sa ma insele?". deci nu as plange dupa fericirea pierduta, ci mi-as pune sute de intrebari de ce a facut asa ceva, daca eram fericiti?

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.