homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mi-a luat cadou de ziua mea...-4

#58 2011-09-13 02:33:35

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Nu mi-a luat cadou de ziua mea...

Gily a scris:

kathrynn a scris:

gily, el considera ca sunteti impreuna? iesiti impreuna in locuri publice? te-a prezentat vreunui amic?

Da, nu am nimic sa ii reprosez.
Am gasit niste discutii care dovedeau ca ei au facut sex cand noi eram pe la primele intalniri.
De cateva saptamani nu o mai cautase.
Dupa ce am facut eu o criza fara sa ii zic exact ce am (acum 2 zile)..a cautat-o, dar nu a putut ea sa se intalneasca.

M-am gandit la razbunare, parasire si la multe alte variante...insa am ajuns la concluzia ca merita sa il cuceresc, sa ma port eu ireprosabil ca sa pot sa cer mai multe de la el. Daca eu ma voi stradui sa fiu ok iar el continua sa o caute, atunci sigur ne vom desparti!...dar pana atunci ii mai dau o sansa.

Si acum on topic: la asta m-am referit cand am zis de cadou si dependenta de sex lol.

_Summer_ ...experienta ta imi dai sperante ca o sa reusim si noi! smile

mie mi se pare ca tu cam cauti dragoste cu sila. ceea ce din punctul meu de vedere e imposibil. de ce sa te schimbi TU pentru un om care nu merita nici 2 lei ?! wtf.. e atat de dificil si tii asa mult la el incat dupa numai o luna sa faci compromisuri?! hai inteleg (poate) dupa un an sa mai lasi de la tine, el de la el..dar asa..
faci cum consideri dar nu prea cred ca merita.. sincer

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#59 2011-09-13 08:19:21

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Gily, dar aveti peste 20 de ani?
eu una, chiar sper sa reusiti in relatia voastra... dar degeaba vrei doar tu, daca el nu vrea, ori vreti amandoi ori nu iese nimic cu relatia voastra...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#60 2011-09-13 13:47:22

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Atata timp cat el nu are o relatie serioasa cu cea pe care a cautat-o, eu nu vad nimic rau aici. Nu toate relatiile incep cu flori, cadouri, iubire, la fel cum nu toate care incep asa mai continua.
Noi primele luni am avut libertate totala (eu nici nu prea stiam cu ce se mananca o relatie serioasa lol ) si a fost foarte bine asa.

Insa ai grija sa nu te implici tu prea mult si el sa vrea altceva.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#61 2011-09-14 09:12:24

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Gily a scris:

....cand ma uit in jur prind curaj lol
Ionela..chiar ar trebui sa echilibrezi cat de cat situatia..totusi e vb de o relatie mai lunga.

Pana la urma am hotarat, la sfatul vostru, sa privesc cu mai multa relaxare situatia si de ziua lui nu ii voi face cadou material...ci o invitatie la un club exclusivist.

n-am nimic de echilibrat, chiar ma simt f bine asa, fara cadouri!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.