|
Nu esti logat.
O casnicie fericita...sau o cariera reusita?-19#343 2011-09-18 12:54:42
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Normal ca se poate sa si lucrezi si sa ai o familie, nu asa foace toata lumea? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #344 2011-09-18 17:35:47
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Eu vreau sa imi cresc copilul decent, adica un pic peste medie daca se poate...vreau sa ii pot plati asigurare medicala facultativa de exemplu, vreau sa manance corect si sanatos, vreau sa aiba pe cat posibil tot ce isi doreste Offline #345 2011-09-18 18:05:43
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?fetele,va doresc sa reusiti sa aveti destui bani sa va cresteti copilul mai mult decat decent.si sunteti tinere,puteti sa mai asteptati.eu am asteptat dupa examene,dupa bani mai multi si in afara de invatat si stors creierii n-am reusit nimic.bani mai putini atat.si fara copil la in curand 31 de ani....trist..fff trist.... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #346 2011-09-18 18:18:14
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?nu e trist deloc, sonia, te rog nu mai gandi asa ca iti faci rau singura Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-09-18 18:19:33) Offline #347 2011-09-18 18:20:28
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?ioana iti multumesc.da sincer e cam tarziu acum.tot ce pot sa sper si sa ma rog e sa imi dea Dumnezeu si mie un copil.as fi cea mai fericita.asa,cu bani putini.om vedea noi ce facem.da,ceea ce fac imi aduce multe multumiri,copii care ma iubesc si pe care ii iubesc nefiind ai mei.acolo in mijlocul lor e locul meu.dar e timpul si pt copilul meu.si cred ca in curand o sa il am. Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-09-18 18:21:51) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online Publicitateloading...
#348 2011-09-18 18:26:37
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?o sa il ai sigur! si pe langa asta ai si multumirea profesionala care nu e de neglijat. Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-09-18 18:34:37) Offline #349 2011-09-18 18:47:40
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?ioana asa sa faci!da sa nu astepti prea mult "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #350 2011-09-18 18:54:39
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita? acum vreo 2-3 ani nu voiam sa aud de copil pana nu ma "implineam financiar". aveam destui banuti amandoi, insa a urmat si o perioada nefasta... in care firma unde lucra al meu a intarziat destul de mult timp cu salariile sau nu le mai dadea intregi si a trebuit sa mai taiem de unde am putut. nici acum nu e totul pe roze, eu de la anul nu voi mai avea contract (fetele mai vechi stiu cu ce ma ocup ), nu cred ca primesc vreun ajutor de la stat si nici nu am de gand sa stau dupa ajutorul de la stat la ce se intampla in tara . Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|