homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Insarcinata la 14 ani-17

#305 2011-10-09 14:37:33

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: Insarcinata la 14 ani

aia cu prostul care moare de grija altuia o am de luni bune la semnatura wink

si daca tu ai impresia ca dai pe afara de maturitate cu apelative din astea gen imbecila, proasta si altele e fix problema ta

da, sunt foarte inversunata la faza cu avortul, la fel de inversunata cum sunteti voi contra parerii mele..dar wait!..eu n-am voie d`oh...numai voi aveti voie!

#306 2011-10-09 14:44:08

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

usurel fetelor

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#307 2011-10-09 14:47:44

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

offtopic

mda. si uite ca nu sunt out.

1. nu am spus ca eu sunt matura, am spus ca tu esti imatura.
2. nu am spus ca tu nu ai voie sa fii inversunata cu ceva, am spus doar ca eu cred altceva, ti-am adus argumente si te-ai inflamat fix degeaba. sa reactionezi asa nu e un argument, sa fi raspuns macar la o tema ridicata in postul meu ar fi fost.
3. pentru ca nu ti-ai dat seama singura, iti explic. nu stau sa iti citesc semnatura, am si asa destule lucruri de facut. ti-am citit-o acum si am scris o ironie la adresa ei. in sensul in care poate mi se aplica mie si mor de grija ta, acum ai inteles?

repet, te porti ca un copil si am sa incerc sa nu ma port si eu ca tine.

si sa stii ca sunt o singura persoana, nu trebuie sa spui voi. repet, iti versi niste frustrari care chiar nu au legatura cu mine.

te-am contrazis, nu te-am omorat.

incerc sa iti explic anumite lucruri si de fapt chiar am facut-o. poate intr-o zi cand nu o sa fii ca acum, nervoasa doar pentru ca ai fost contrazisa, o sa le citesti si o sa capete sens.

de data asta chiar incerc sa fiu over and out.

later edit: emylia, nu mi se pare ca am incalcat vreo norma sau vreo regula. daca am facut-o, imi cer scuze.

Ultima oara a fost editat de moksha (2011-10-09 14:49:28)

#308 2011-10-09 15:00:38

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu nu ai incalcat nicio regula doar va rugasem sa va linistiti pentru ca lucrurile pareau sa degenereze in ceva nu tocmai placut

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#309 2011-10-09 15:24:16

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Acum pe bune, cum ar trebui sa reactioneaza parintii ei ? Sa se poarte rece cu ea, si se uite la ea nu stiu cum ? Sa tipe tot timpul la ea ? Mie mi se pare normal ca parintii ei sa ii fie alaturi si sa o ajute sa treaca peste, sa nu intre in depresie.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Publicitate

loading...

#310 2011-10-09 15:33:14

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu una consider ca au actionat foarte corect nustiu cum d-zeu sa stea sa mai creaza un plod? adica aia mare la 18 ani nu l-a tinut, il va tine aia de 14? de unde stim noi ce parinti are, poate sunt batrani, poate sunt bolnavi? sa se mai ocupe de unu, doar pt ca unii din noi ar face-o?

nu conteaza ce am face noi, oricare din noi! conteaza ce viata vor sa aiba ei in continuare.

fiti voi anti avort pe pielea voastra, nu pe a altora, ca nu se face din placere, unii chiar nu pot sustine sarcina si copilul in viitor din varii probleme, acum hai sa dam cu pietre ca parintii trebuiau sa ii tina copilul facut din betie si prostie. cine e anti avort n-are decat sa nu faca, dar sa nu vina sa blameze pe cei care fac, caci nu au absolut nici un drept.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-10-09 15:34:34)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#311 2011-10-09 15:36:32

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Ma mananca limba maxim, dar ma abtin wink

Normal ca parintii trebuie sa sprijine un copil care are o problema, nu am zis contrariul! De regula, prima reactie a unor parinti pusi intr-o asemenea situatie e de nervi, mirare ( multor parinti le e greu sa accepte ca ai lor copii isi incep viata sexuala la varste atat de mici).Adica eu rar imi imaginez parinti care nu sunt socati de o asemenea veste.. Apoi se ajunge la sprijin, evident, ca de aia e copilul lor. De asta am zis ca fata asta are niste parinti deosebiti! wink

#312 2011-10-09 15:38:14

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

asa e queen, parintii de aia sunt parinti, pt a fi langa copiii lor atunci cand au nevoie si mai ales asa CUM au nevoie copiii. Degeaba iti iubesti copilul daca urli la el si il terorizezi sau santajezi sentimental. Normal e sa il sustii, sa ii oferi o vorba buna, incurajari, imbratisari

cum as putea oare sa imi jignesc si sa imi lovesc copilul cu atat mai mult cand el deja traieste o drama...pai ce fel de om as fi?

nefeli, imi pare bine sa aud ca parintii tai au un comportament civilizat si ca te sustin, asa si trebuie. Multa sanatate iti doresc si mintea cea de pe urma sa nu mai ajungi vreodata in situatia de a ramane insarcinata inainte de a-ti dori tu acest lucru kram

#313 2011-10-09 15:48:30

be_happy
Platinum member

Mai, spuneti de fata asta ca traieste o drama ca si cum ar fi fost violata si ar fi ramas insarcinata! Fata asta, la 14 ani se imbata si si-o trage prin bai! Unde e drama?A fortat-o cineva? Cine te trimite in club la 14 ani daca nu ai control? Fata asta nu e bolnava, nu e intr-o situatie limita fara sa fie vinovata! Plateste pentru greseala ei si atat! Vai ce nemiloasa e viata cu ea!!! Pai ce astepti sa ti se intample daca te culci cu unu fara protectie??
Nu zic ca nu ar trebui sa fie sustinuta, doamne fereste, si eu mi-as sustine copilul daca s-ar afla intr-o situatie de genul si m-as simti chiar si vinovata ca nu am educat-o suficient! Dar nu i-as plange de mila!
Puteti sa dati cu pietre cat vreti

#314 2011-10-09 16:03:53

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eh, daca voi erati indragostite nebuneste de un tip... poate si voi ati fi facut aceeasi chestie din greseala... cate dintre noi nu au fost dispuse sa faca orice doar ca sa fie cu cineva? iar la nefeli a fost o chestie nefasta... poate aveti alte varste si sunteti deja realizate (iubit, familie etc) si nu mai intelegeti.
Oricum in viata roata se intoarce, asa ca sa nu facem pe sfintii si sa laudam soarta cruda a altora.  punish

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#315 2011-10-09 16:04:21

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Eu consider ca e o drama . Pentru ca stiu ce inseamna sa te urasti pe tine ca persoana si pe corpul tau. Si ea in momentull asta, asta simte. Si nu-i i-au apararea, da, a gresit, a facut sex pentru prima data in baie si a ramas insarcinata. Acum nu trebuie sa fie certata si santajata emotional 7 ani pentru greseala asta. Important e ca totul e bine acum, si are mare nevoie de afectiune,caldura si sprijin.

LE: Si cum a zis hai_faiv, cate dinttre noi cand eram mai mici, nu eram dispuse sa facem orice pentru a fi cu persoana respectiva, doar din disperare ? Si nu cred ca pe atunci intelegeam ce inseamna rabdare si timp.

Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2011-10-09 16:05:45)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#316 2011-10-09 16:18:53

be_happy
Platinum member

Eu nici nu zic ca o persoana care se poarta asa trebuie biciuita...Nu. Fiecare alege cat face ca sa fie cu cineva. Fiecare e responsabil de faptele sale. Ipotetic, ea a ales asta. Acum de ce e atat de trist ce i se intampla?
Toate am fost la un moment dat indragostie nebuneste! Si? Asta e o scuza ?
Sincer, nu cred ca ar trebui nici sa fie judecata ( chiar daca probabil asta am facut si eu) dar nici compatimita. Just my opinion

#317 2011-10-10 10:31:51

antonefeli
New member
Inregistrat: 2011-10-02

Buna. Nu merg la liceu azi.. Nici nu pot sa stau in picioare si ma enerveaza  doctora aia care ma ameninta ca ma baga pe perfuzii daca nu mananc  bang

#318 2011-10-10 10:58:41

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pe buna dreptate te "ameninta". trebuie sa incerci sa mananci cate ceva - oricat de putin.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#319 2011-10-10 11:01:51

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

mananca supa sau legume fierte (cartofi, orez), macar cate o lingura-doua; fii constienta macar acum.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#320 2011-10-10 11:08:01

antonefeli
New member
Inregistrat: 2011-10-02

Am rugat-o pe mama sa-mi faca o supa cu taitei hjarta

#321 2011-11-06 15:01:26

reka
New member
Inregistrat: 2011-11-06

buna!
   Acuma 2 sptamani si 5 zile am stimulat un act sexual cu prietenul meu,aman doi eram imbracatii iar el a ejaculat pe blugii mei mai exact pe picioarul stang dar dupa am ster acea sperma de pe panatalonii,pot fi insarcinata?

#322 2011-11-06 15:04:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ai warn pt postare multipla; ti s-a raspuns dincolo.
citeste regulamentul si respecta-l.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.