homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Insarcinata la 14 ani-15

#267 2011-10-07 14:00:10

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Re: Insarcinata la 14 ani

offtopic  nu mai fiti asa rele! nu aveti de unde sa stiti daca este adevarat sau nu. fata a venit cu o posibila problema, trebuie s-o tratati ca atare. asa cum mai spunea cineva pe aici si inventie daca ar fi, poate sa le ajute pe alte fete topicul.
sa presupunem ca este adevarat tot ce a zis si ca mama ei nu a reactionat urat, ce ar putea sa-i mai faca biata femeie? s-o ia la omor sau ce? asta e! a comis-o si gata! e normal sa caute solutii sa-i rezolve problema, o fi suparata pe ea, o fi certat-o, dar mai mult n-ar fi avut ce sa-i faca, mai ales, ca spune ea, ca si sora ei a patit la fel, deci femeia era trecuta deja printr-o experienta de genul.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#268 2011-10-07 15:52:39

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Mie mi se pare deplsata faza asta cu mama ... In opinia unora, trebuia sa o bata sau ce? Mi se pare normal sa o fi certat, insa mai sunt si oameni care constientizeaza ca bataia nu este o solutie. Pooate chiar a luat si ceva palme, nu cred ca o obliga cineva sa detalieze asta ...
Pana la urma, daca e un topic deschis la plictiseala, cu atat mai bine, nu mai este nevoie sa treaca prin avort & stuff. Insa sper ca este educativ pentru alti copii.

#269 2011-10-07 16:04:17

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

ar fi cea mai mare prostie pe care o mama ar putea sa o faca: sa isi bata fata gravida (batuta destul de socul situatiei in care se afla). Eu daca as fi fost in situatia fetei si mama ar /tata/catelu/purcelu ar da in mine as fugi de acasa...

de asemenea nu suport mamele care dau cate una doua la fund copiilor care au cazut si si-au murdarit hainele...dupa ce ca ii doare lovitura obtinuta din cadere mai primesc pe carca si de la asa zisele mame neutral ...cam asa vad eu lucrurile si in cazul de fata...un copil mai mare o "buba" mai mare

nefeli daca erai fata mea aveai tot sprijinul meu si crestea si bebe frumos, mergeai si tu la facultate ca doar esti copilul meu ...nu mi s-ar parea normal sa iti intorc spatele sau si mai rau sa iti impun avortul (bleah), nu toate bunicile (mamele) sunt satule de crescut copii, nu toate bunicile (mamele) au ramas gravide accidental ci au ramas gravide pt ca si-au dorit copiii...acel gen de mame vor face absolut totul pt copiii lor...si eu am de gand sa fiu una dintre ele (daca doamne doamne se va indura si imi va da sansa sa devin mama atunci cand ma voi hotari sa renunt la protectie)

#270 2011-10-07 16:49:17

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

faza cu mama...sa fi fost in locul ei si sincer si daca m-ar fi batut dar la sfarsit a iesit ok situatia cat de cat, nu as fi spus pe forum decat ca a iesit totul bine.
mi-ar fi fost rusine sa povestesc tot ce e rau in familie pe un forum unde poate mai tarziu voi pune poze cu familia sau cu mine si sa ma fac de cacao ca poate ma cunoaste x si y....

si mie mi-a fost greu sa ma adaptez forumului si sa nu ma mai simt ca si cum as fi recunoscuta de cineva si o sa rada de problemele mele...  roll

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#271 2011-10-07 17:18:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu e de datoria voastra sa stabiliti daca problema e reala sau nu. E pentru ultima oara cand spun si la urmatorul semn de "ancheta" inchid topicul: daca vreti sa credeti ca fata asta exista si problema ei la fel bine, daca nu, priviti-l ca pe un topic strict teoretic, daca nici asta nu puteti, ocoloti-l si gata. Iar afirmatii de genul "Sigur fata asta minte, nu se poate asa ceva" sunt de-a dreptul deplasate. Ati stat voi cu lumanarea la fundul ei de stiti ca minte?
Daca nu aveti dovezi clare negru pe alb ca acest topic e o inventie va rog sa va abtineti cu comentariile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#272 2011-10-07 20:21:39

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Emily te rog frumos (!) smile
...sa nu inchizi topicul, a devenit mai interesant acum...

Si din cate am inteles, forumul si topicurile sunt deschise pentru comentarii, e inutil si absurd sa inchizi un topic doar pentru ca unii dintre noi ne exprimam liber si respectuos opinia... mi se pare cel putin abuziv smile

si pe cat ne ameninti mai mult cu atat mai mult incingi spiritele, eu cred ca rolul tau e de MODERATOR...cu toata "insemnatatea" cuvantului
n-am nimic cu tine in mod personal...faptul ca noi doi nu suntem de acord, nu inseamna nimic rau, din contra...smile

fucking perfect...

#273 2011-10-07 20:41:10

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

spranceana iar?! De fapt...asa e! nu-i corect sa inchizi topicul. Ai dat un avertisment si cei care se abat de la el ar trebui sanctionati si gata. Poate Nefeli mai are nevoie de ajutor, de ce sa il inchizi? Sanctioneaza offtopicurile inutile ca cel al lui luis spre exemplu wink .

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2011-10-07 20:44:55)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#274 2011-10-07 20:45:42

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

hjarta

fucking perfect...

#275 2011-10-07 20:54:29

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

x_ynna a scris:

spranceana iar?! De fapt...asa e! nu-i corect sa inchizi topicul. Ai dat un avertisment si cei care se abat de la el ar trebui sanctionati si gata. Poate Nefeli mai are nevoie de ajutor, de ce sa il inchizi? Sanctioneaza offtopicurile inutile ca cel al lui luis spre exemplu wink .

si ale ancai,care asa procedeaza la orice topic.

#276 2011-10-07 21:05:27

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

11. Orice topic care instiga la violente verbale si dispute neconstructive va fi inchis.
Iar discutia daca acest caz e real sau nu mie mi se pare neconstructiva. Nu a zis nimeni sa nu vorbiti pe marginea subiectului sau sa va dati cu parerea despre subiectul in cauza dar, dupa cum am zis si mai sus, a face ancheta doar pentru a demonstra ca suntem mai cu mot ca altii nu inseamna a discuta pe subiect.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#277 2011-10-07 21:16:34

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

em  tummenupp
Lasand rautatile gratuite la o parte,pe care unii le ofera non stop,chiar nu ne mai scrie autoarea nimic? Parca astazi mergea la medic...

#278 2011-10-07 21:30:31

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

i-o fi rau ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#279 2011-10-07 21:30:37

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Bianca si eu ma intrebam ce-o fi facut. Poate o sa mai intre totusi.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#280 2011-10-07 22:05:21

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Am o vaga impresie ca nu o sa mai dea insarcinata ne aici..Si-a rezolvat 'problema'.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#281 2011-10-07 22:45:05

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

am tot citit ce ati scris si nu am de gand sa comentez prea mult. totusi parerea mea e ca e o contradictie in ceea ce scrii si nu vezi padurea de copaci. desigur, oricine are dreptul la o opinie, dar esti mult prea inversunata ca sa nu ma inversunezi si pe mine in sens contrar.

eu cred ca o mama care ar face absolut orice pentru copilul ei e acea mama care atunci cand vine fata ei gravida la 14 ani acasa, cand inca nu stie ce e ala sex, a ramas insarcinata cu un puber intr-o toaleta, nu stie inca nici pe ce lume e, nu a implinit nici macar un vis, nu a apucat sa cunoasca, sa experimenteze, sa traiasaca, cand vine ziceam fata ei gravida isi da un moment sa se inchida in baie sa se priveasca in oglinda si sa se intrebe oare unde a gresit, caci e firesc sa simta asta si pe urma discuta si comunica deschis cu fata si ii sugereaza in mod absolut clar si de netagaduit avortul.

chiar daca vrem sa fim intr-un basm, eu sincer cred ca unele dintre noi am vazut prea multe filme. si chiar cred ca un parinte are capacitatea de a fi vizionar pentru copilul sau. si chiar sper ca majoritatea parintilor incearca macar sa nu isi transmita propriile frustrari copiilor.

tu chiar vrei sa sustii ca un copil de 14 (paisprezece) ani, sau 18, mi-e egal daca e o poveste adevarata sau inventata sau e mos craciun care a ramas insarcinat, poate sa aiba un copil? serios acum, in afara de principiile tale despre avort. tu chiar crezi ce spuneai mai sus ca baiatul ala (care nu stie nici macar ce e ala sex si nu stie nici macar ce sunt aia copii) o sa fie barbatul vietii ei? chiar crezi ca merita sa fie el barbatul vietii ei? hai sa incercam sa fim seriosi si obiectivi si sa nu amestecam ideile proprii despre viata noastra cu o situatie care din orice unghi arata exact la fel. nu suntem in juno, viata reala nu e asa. inteleg ca ai un exemplu real in familie, mama ta sufera pentru ca a avortat. eu am exemple fix in sens contrar si crede-ma ca nu e nimic roz in a alege sa fii mama cand nu e cazul sa fii mama.

avortul poate lasa urme de toate felurile, fizice si ale sufletului, complet de acord. dar sa fii tu o urma a ceea ce ai fi putut fi daca nu faceai sex intr-o toaleta la 14 ani, doar pentru ca asa e bine si asa trebuie...chiar nu cred ca e o idee prea buna. si chiar nu cred ca vreo mama ar putea sa sustina asta, obiectiv.

si mai off topic, eu in principiu sunt anti-avort. nu atat de vehementa ca unele dintre voi, dar in principiu sunt anti-avort. situatiile difera si am vazut multe feluri de cazuri....dure si care intr-adevar vor avea un impact asupra mea pentru foarte mult timp. dar asta nu inseamna ca nu imi pot mentine obiectivitatea in fata unor situatii ca asta.

Ultima oara a fost editat de moksha (2011-10-09 14:29:26)

#282 2011-10-08 08:47:23

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

offtopic
Moksha, tot respectul!(in general vorbind)
Un raspuns pertinent si concis in tot amalgamul asta de ..., in toata balacareala asta.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#283 2011-10-08 09:54:39

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

moksha  buga un raspuns perfect  buga  buga

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#284 2011-10-08 12:15:44

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

moska, chiar ma intrebam de ce nu zici nimic pe tema asta ca eram curioasa
foarte normal si logic si rational ce ai zis tu
kram

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#285 2011-10-08 14:54:25

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

"Ati stat voi cu lumanarea la fundul ei de stiti ca minte?"
eu am inteles mesajul si il intelegeam si daca nu adaugai fraza asta,pur si simplu nelalocul ei!!!

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.