Insarcinata la 14 ani-14
- QueenOfRoses
- Moderator
- De la: Where the wild roses grow.
- Inregistrat: 2009-08-21
Re: Insarcinata la 14 ani
Eu cel putin asa vad situatia. Adica sunt convinsa ca el o sa spuna mai departe. Deci, cel mai bine ar fi ca ea sa nu spuna.
"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
Anton-si-feli, Eu nu cred nimic din povestea asta. Iar daca ar fi macar 1% adevarat, avort scrie pe ea; si cat mai repede. Restul e pierdere de timp...
fucking perfect...
- eph
- Hero member
- Inregistrat: 2011-04-06
.
Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:20:53)
- ddunia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
ce transant esti tu,luis nici eu nu cred 1% din palavrageala asta dar asa ipotetic e ff grav ce se intampla...prea se contrazice acest utilizator..mai intai are o sora care are o prietena ginecolog..apoi are mama o prietena ginecolog si bla bla..dk are o carie are tatal un prieten stomatolog si tot asa..plus limbajul plus o mama cu o atitudine: ooo esti gravida..gata maine faci avort la prietena si gata..cum pierd eu vremea citind rahaturi
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
frankie a vrut sa spuna ca acum nu il poate vedea si sa stie ca ii ascunde ceva. Daca nu te grabeai sa pui o eticheta si ai fi gandit mai intai, poate ti-ai fi dat seama . Pentru Ddunia si pentru ceilalti care nu cred: asa cum a zis si un moderator la acest topic...e treaba ei daca minte sau nu. A cerut ajutorul, sfaturi, si cine a dorit i le-a oferit. Ce suntem aici?! investigatori?! La ce duc bun aceste presupuneri?
Ultima oara a fost editat de x_ynna (2011-10-06 23:34:04)
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
ddunia
x_ynna a scris:La ce duc bun aceste presupuneri?
deschid ochii celor care chiar se implica in povestea asta, crezand ca e reala. implicare -> timp pierdut "citind rahaturi", cum bine a spus ddunia.
user-ul asta face studiu de caz (fie ca are nevoie pt vreo lucrare, fie ca se plcitiseste) si ar fi fost frumos sa o recunoasca, nu sa pretinda ca e "ea" intr-o astfel de situatie. macar din respect pt useri.
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
dar cum aveti voi certitudinea ca minte? Inteleg sa aveti indoieli, dar voi afirmati sus si tare ca topicul e doar o poveste. La fel de bine s-ar putea sa fie real. Care sunt lucrurile care nu se leaga? Faptul ca atat mama cat si sora au prietene ginecolog? Si eu, si mama mea, avem fiecare medicul ei, la care mergem de multi ani, la care apelam la orice ora in caz de nevoie. Ce e asa ciudat in asta?
In plus, sa zicem ca topicul e o inventie.. Atunci, s-ar putea sa serveasca altor fetite de varsta ei. care trec prin asta, si care ajung/vor ajunge sa citeasca aici. Dar eu pur si simplu nu vad rostul pentru care cineva ar inventa ceva de genul
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
anca90 a scris:ddunia
x_ynna a scris:La ce duc bun aceste presupuneri?
deschid ochii celor care chiar se implica in povestea asta, crezand ca e reala. implicare -> timp pierdut "citind rahaturi", cum bine a spus ddunia.
user-ul asta face studiu de caz (fie ca are nevoie pt vreo lucrare, fie ca se plcitiseste) si ar fi fost frumos sa o recunoasca, nu sa pretinda ca e "ea" intr-o astfel de situatie. macar din respect pt useri.
Mno dar e treaba ei daca minte sau nu si alegerea voastra sa cititi sau sa postati. Se scriu atatea "rahaturi" pe forum si tot atatea lucuri bune incat asta nu este un argument. Pot f bine sa spun ca si voi ati postat, prin indoielile voastre, niste" rahaturi". In loc sa citesc un sfat, o parere argumentata stau si citesc indoielile voastre care nu ma intereseaza. O singura postare in care sa spuna cineva ca e posibil sa minta poate ar fi fost suficient. Nu cred ca trebuie sa umplem pagini si sa dezbatem pe tema asta. Sunt sigura ca nu se implica nimeni chiar atat de mult incat sa afecteze major pe cineva si cine intra aici e clar ca are timp sa citeasca deci parerile astea nu ne sunt de niciun ajutor .
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- eph
- Hero member
.
Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:21:08)
- luisjota
- Hero member
fucking perfect...
- eph
- Hero member
.
Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:21:19)
- deealexx
- Hero member
- De la: Hu
- Inregistrat: 2009-07-30
- Site
Doamne ce telenovela 8-| nu va mai bateti capul fetelor cu povestea asta!
- Mizuko
- New member
- Inregistrat: 2010-07-22
Eu sunt un user relativ nou...sau care nu intra foarte des pe aici. Intru doar cand am ceva de intrebat. Si uneori, cand fac asta, mai vad si vreun topic mai interesant si-l citesc/urmaresc.
Ce am observat e ca majoritatea topicurile care au fost incepute de useri noi in special, incep sa fie suspectate. Si e deja obositor si plictisitor sa inceapa cativa sa faca pe politistii pe aici... Bun, sa presupunem ca X de la Y topic nu are problema pe care o expune, dar cu ce te afecteaza pe tine asa de tare daca ii dai un sfat sau iei in serios ipoteza respectiva? Te simti mai prost din cauza asta? De ce?... Eu personal daca as avea vreo problema grava si-as fi impulsionata in prima instanta s-o relatez pe forum, n-as face-o sub nicio forma dupa ce-am vazut ca se intampla aici... sunt sigura ca la un moment dat s-ar trezi cineva sa spuna ca de fapt e fals si ca uite cum m-am contrazis la cutare fraza! De parca atunci cand ai probleme nu esti deprimat, cu capul in nori, ci esti atent la fiecare detaliu, si stai cu ochii numai pe forum sa raspunzi la fiecare replica neincrezatoare care iti spune ca de fapt esti mincinos. Poate ai alte lupte interoare de dat, cum e in cazul de fata, si n-ai chef sau putera sa te mai lupti si cu unii care-ti spun ca ai inventat povestea ta, sau nu poti sa stai pe forum 24/24 sa raspunzi la fiecare post, ca doar ai si tu o viata a ta, intri si raspunzi la ce poti, si mai ales *cand* poti.
Si bun, va ganditi ca problema nu e adevarata si un no-life sta si rade ca unii ii dau staturi si incearca sa-l ajute, dar daca e adevarat? Nu e mai bine sa iti asumi "riscul" ca poate userul minte si povestea e falsa, decat sa incepi sa suspectezi o persoana care poate e sincera si are o problema reala? Be the better man...
Si asa ca idee, asta e un forum public, poate sa intre oricine aici, nu-ti cere nimeni sa te legitimezi. Deci sunt sanse foarte mari ca o parte/cativa dintre userii mai vechi care sunt acceptati ca fiind cine pretind, sa fie de fapt altcineva
Ce garantie am ca Luis, de exemplu nu e de fapt o obeza frustrata plina de acnee care incearca sa faca pe amuzanta cu nick-urile si din cine stie ce motive perverse incearca sa traga pe toata lumea de limba despre chestii legata de sex? Just saying.
Ultima oara a fost editat de Mizuko (2011-10-07 12:19:40)
- luisjota
- Hero member
Suzuky sunt de acord cu ce spui tu, dar trebuie sa recunosti ca eu n-am nimic cu cei care deschid topicuri cu cazuri mai mult sau mai putin reale sau chiar inventate, imi spun doar parerea, ca vad ca esti de acord ca e un forum "Liber"... in schimb mi se pare fascinant cat de usor de manipulat sunt fetele in general si majoritatea fetelor de pe forum in special...cu 2-3 exceptii
fucking perfect...
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
@Luis, daca suntem asa usor de manipulat, manipuleaza-ne sa iti povestim si cum ne masturbam.
Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2011-10-07 12:40:31)
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- luisjota
- Hero member
fucking perfect...
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
vai ce s-a dus de suflet topicul asta, asa m-am saturat si eu de poilitie pe forum, sincer si eu daca as avea o problema nu as expune-o pe acest forum, asta e inca un moment in care imi vine sa nu mai intru pe forum, noroc ca imi place prea tare pe la mamici ca zau daca mai intram
fata a cerut sfaturi nu interogatorii
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|