|
Nu esti logat.
Sa ma intalnesc sau nu cu el?-4#58 2011-11-27 19:11:07
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?facand haz de necaz, cred ca am puteri supranaturale nu mai vad nimic bun in el, dar totusi e omul cu care am stat 2 ani de zile, nu am cum sa nu simt mila cand il vad chinuit. era sub influenta alcoolului cand a zis treburile alea Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #59 2011-11-27 19:17:05
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?si in aceeasi nota de haz de necaz, copiii si betivii nu mint daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #60 2011-11-27 19:23:17
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?mrn, dar ce i-ai facut asa grav de iti este atat de mila de el? tu acum de ce te simti rau? pt ca ai realizat ce nemernic e sau pt ca te simti vinovata ca i-ai facut cine stie ce? nu mai pierde timpul! nu-i mai permite sa ia legatura cu tine in niciun fel. tu acum esti abuzata emotional si verbal de el. cuvintele astea 2 poate nu au un impact prea mare, dar "abuz" trebuie sa aibe. deschide ochii pt ca de la ce ti-a facut acum, pana la abuz fizic e o cale incredibil de mica daca ii mai acorzi o sansa. V., soarele si luna Offline #61 2011-11-27 19:32:51
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?Subscriu la ce au scris fetele. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #62 2011-11-27 19:38:03
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?nici eu nu inteleg treaba asta. stau si ma gandesc eu oare de ce nu am putut sa ii zic atatea vorbe urate? pe mine acum ma doare si pentru el, dar ma doare si pentru mine. nu stiu daca ati fost puse in situatia mea, si daca v-a fost mila vreodata de un baiat care va implora sa ii raspundeti macar la un telefon. mi-a zis ca nu vrea sa ne impacam, ca nu se iarta nici el, dar vrea doar sa imi auda vocea.... Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline Publicitateloading...
#63 2011-11-27 19:39:56
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?bullshit daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #64 2011-11-27 19:41:06
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?aoleuuu, mrn, nu ceda la chestia asta! asa cum zisai, el acum chiar regreta, dar asta nu inseamna ca daca il ierti totul va fi bine. dimpotriva! V., soarele si luna Offline #65 2011-11-27 19:42:09
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?
Nu ?i răspunde la nici un telefon, e at?t pentru binele tău c?t și pentru al lui. Creierul nostru g?ndește destul de sucit ?n momentele astea și orice gest poate fi interpretat ca și cum ar mai fi o șansă/posibilitate pentru ?mpăcare. Offline #66 2011-11-27 19:47:00
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?
Mă rog, scuze. Nu e vorba de sex dar ?nșelatul pentru mine are o sferă mai largă. Offline #67 2011-11-27 19:48:15
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?mrn inainte de a te intreba daca sa-l ierti sau nu, mai citeste odata ce-ai scris azi la 15:44:13, in special ultima parte. Daca tu crezi ca ti se potriveste si-ti place sa stai cu o persoana care ti-a facut/zis asa ceva tie si familiei, nu pot sa zic decat ca ti-o faci cu mana ta.. Offline #68 2011-11-27 21:09:59
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?Nu are sens,uita tot si fii fericita!O sa vezi mai tarziu ca e cea mai buna alegere . Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-27 21:11:57) Offline #69 2011-11-27 23:04:21
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?Dar tipu asta despre care vorbim are macar 20 de ani ? Offline #70 2011-11-27 23:37:28
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?mrn,fix asa a fost si la mn...mi-a cerut cadourile(pe care mi le-a adus tot el inapoi ) plangand,a2a zi ma ameninta,ma jignea..dupa o perioada de cateva zile se milogea sa il iert si sa ne impacam,nu vroiam,iar amenintari,injurii...pana a avut curaj sa imi spuna ca facea asa pt ca era disperat sa ma impac cu el si nu suporta un refuz mai ales ca ma considera proprietatea lui.faci bine ca nu il bagi in seama. Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2011-11-27 23:38:20) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #71 2011-11-28 23:15:27Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?Daca te impaci cu el dupa tot circul ala inseamna ca esti sado-masochista, ca nu-ti doresti alaturi de tine un om care sa te iubeasca si sa te respecte, ci doar un mascul ca sa nu spui ca esti singura si ca pur si simplu ti-o faci cu mana ta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|