homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa ma intalnesc sau nu cu el?-3

#39 2011-11-25 22:11:48

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?

Mno, nu zic ca n-aveti dreptate, inteleg ce spuneti si va dau dreptate, dar eu n-as putea sa confund iubirea cu obisnuinta...daca as incepe sa ma gandesc daca e iubire sau e obisnuinta mi-as trage singura niste semnale de alarma si m-as gandi ca o fi fost iubire candva, dar daca omul ala nu mai imi da niciun fior e clar ca e problema majora.

Carmen, si macar daca s-ar simti ok si relatia ar merge bine, dar n-ar mai simti pentru el vreun sentiment inaltator, dar din ce poveste ea, lucrurile nici macar nu mai stau roz. Eu daca ma cert cu al meu, nu las cateva zile sa rezolv problema, o rezolvam pe loc sau imediat dupa ce ne linistim... iar ei se pare ca despart la aproape fiecare cearta dupa care ea il accepta inapoi pentru ca el o santajeaza emotional. Si iarasi lucrurile nu stau deloc bine.

Departe de mine de a spune ca despartirile ar fi usoare, Doamne fereste, mi-am luat si eu partea mea de depresii si lacrimi de-a lungul anilor, dar o relatie din inertie nu poate sa dainuiasca peste ani. Daca pe doi oameni ii leaga doar obisnuinta, in timp vor ajunge sa fie doi colegi de apartament (asta daca locuiesc impreuna) si nimic mai mult. Si nu spun asta ca pe ceva rau, poate pe unii ii satisface genul asta de relatie, depinde si ce vrei de la viata. Daca eu as fi in situatia asta si lucrurile ar merge brici, dar n-as mai simti vreo emotie speciala cand ma gandesc la el sau cand il vad, poate ca as mai taragana-o si eu... dar daca deja imi dau seama ca stau cu el din obisnuinta si ne mai si certam o data la cateva zile si ne mai si despartim asa, provizoriu, pai sa stau din obisnuinta cu un om care imi face rau?

Ma rog, e usor sa dai sfaturi din afara, mereu am considerat ca atunci cand suntem noi pusi in situatia aia poate n-am fi in stare sa facem ceea ce noi ii sfatuim pe ceilalti. Eu de fapt nu sfatuiesc catre ceva anume, doar arunc niste pareri care poate o vor ajuta pe Mrn sa ia o decizie.
Iar in privinta intrebarii initiale, nu stiu daca mai merita sa mai raspund avand in vedere ca se pare ca tipul respectiv nu s-a dovedit mega-doritor sa se vada cu ea atunci cand s-a putut cu toate ca poate chiar n-a putut sa vina. Daca ar mai fi valabila situatia, as zice ca, avand in vedere ca te cunosti pe tine, tu stii cel mai bine daca dupa o cafea ai putea sa ajungi la mai mult daca tipul iti place mult si e atractie reciproca. Poate tu de fapt voiai sa te vezi cu el ca sa lansezi o noua pista si sa-ti gasesti un back-up plan care sa te ajute sa te desparti de actualul, avand in vedere ca ai spus ca nu-ti place sau ca nu esti obisnuita sa fii singura... si ai prefera sa gasesti pe altcineva de care sa fii sigura ca sa poti sa pui capat actualei relatii.

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2011-11-25 22:13:02)

#40 2011-11-25 22:15:54

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mrn, eu propun sa fii mai egoista,  gandirea pe care o ai acum se potriveste unei pers de 50-60 de ani  care e in pragul despartirii ...  sa ne intelegem sunt doar 2 ani si nu o viata intreaga  ; arhiveaza relatia cu individul asta  intr-un sertaras  si incearca ceva nou smile    eu de ex m-am casatorit cu tipul de pe net lol

#41 2011-11-26 00:39:31

GuessWho
New member
Inregistrat: 2011-11-23

mrn a scris:

off cata dreptate aveti.. el acum se tine tare in fata mea, dar peste cateva zle, o sa ma sune si o sa planga la telefon, si o sa imi dea mesaje din alea triste si iar o sa ma pierd. stiu ca probabil vi se par niste lucruri copilaresti, dar momentan asta e viata mea..

L-ai ?nșelat deci revino-ți, nu ai cum să ?l iubești. Dacă ?l iubeai nu aveai cum să ți-o tragi cu alți doi, numai c?nd te atingeau trebuia să te oripilezi. Lasă-l și caută pe altul. Oricum, pentru sex găsești peste tot. tongue

#42 2011-11-26 11:05:37

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

A zis de vreo 2 ori ca nu l-a inselat prin sex.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#43 2011-11-26 11:08:22

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

cam tot inselat e.e o deosebire intr-adevar.dar si daca te saruti cu altul,nu cred ca il mai iubesti pe cel de langa tine cu pasiune...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#44 2011-11-26 11:24:21

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

Te minti singura si ii mai minti si pe altii.Ti-ar placea sa fii in locul lui si sa iti faca cum i-ai facut tu?nu cred.Indiferent de motivul/motivele pt care te-ai sarutat cu altul,atins si asa mai departe nu trebuia sa faci asta.Nu iti convine de el ii dai papucii si cu asta basta.
Tu continui,oare de ce?Ca tie frica de singuratate sau esti dependenta de ''anumite lucruri'' din partea lui....pai ce facem ori suntem femei indenpendente ori nu mai suntem.

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-26 11:26:31)

#45 2011-11-26 12:16:52

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

SI chiar daca te desparti nu ii da cadourile inapoi. mi se pare cea mai mare magarie sa le ceara inapoi.

#46 2011-11-27 15:44:13

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

fetelor mii de scuze ca nu am mai intrat.. dar de ieri sunt intr-o oarecare depresie. Mi-a cerut cadourile, i le-am dat(asta fiind vineri seara). A zs ca s-a terminat tot, eu am zis ok, zambind si nu l-am mai cautat. de sambata dimineatza ma tot cauta, imi da fel si fel de mesaje. i-am zis sa ma lase in pace, k nu mai avem ce vorbi, si a zis ca daca nu ma lasa ce se intampla? apoi a inceput sa ma jigneasca. eu in timpul asta eram la matusa mea acasa. i-am explicat pe toate caile posibile ca nu vreau sa mai fiu cu el, sa ma lase in pace. nu a inteles nici cu frumosu nici cu uratu. apoi zicea ca eu nu sunt in stare sa ma despart de el, sa nu ma mai c*c atat pe mine. si cand am vazut ca a inceput sa sa creada cel mai tare, am inceput sa-i vorbesc ironic. si i-am zis ca bateriile mele duracell tin foarte mult. si fel si fel de mesaje pe care le compuneam alaturi de matusa si unchiul meu big_smile. si intr-un mesaj i-am zis ca imi e scarba de el, de oamenii care cer cadourile inapoi. dupa am inceput sa primesc mesaje de cea mai joasa speta.. cu familie, cu mortii ca sunt tarfa, in fine.. chiar nu vreau si nici nu pot sa exprim ce a zis el. atusa mea vazand lucrul asta, a innebunit si l-a sunat. si a inceput sa o injure si pe ea, in ultimul hal. si au facut o mare tiganiada. dupa ce i-am zis ca pt asta imi schimb si numarul de telefon, si nu o sa mai dea de mine in viata lui, si-a cerut scuze ca si-a bagat in mama si in morti, ca el ma iubeste, si rahaturi din astea... sincer ma simt ca una dupa centura.. cel mai infect om.. imi vine sa intru in pamant.. sad

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#47 2011-11-27 16:31:25

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Poate ca dupa toata cearata asta te convingi si tu ce om ai langa tine... cum poti sa mai ierti asemenea cuvinte si asemenea gesturi?
Din punctul meu de vedere e un mare frustrat, un barbat normal n-ar cere cadourile inapoi si nu si-ar face iubita tarfa!
Se mai cearta lumea si mai arunca cu vorbe grele, dar de aici la jigniri si injuraturi e cale lunga. Lasa-l acum cat esti nervoasa si suparata pe el

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#48 2011-11-27 17:06:38

mrn
Full member

l-am lasat de aseara. nu i-am mai raspuns la telefoane, la mesaje. m-a sunat intr-una pana mi-am inchis telefonul sad

#49 2011-11-27 17:11:57

sonia30
Moderator

eu tot nu am inteles cum ai stat langa el atata timp.langa un om ca asta,2 ani mi se par o vesnicie bagata intr-un sicriu in pamant.asa vad eu viata/neviata langa unu ca asta.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#50 2011-11-27 17:24:28

mrn
Full member

sonia am stat cu multe sacrificii si cu multa prostie.. altceva nu am ce sa zic.

#51 2011-11-27 17:32:46

sonia30
Moderator

sper ca ti-ai dat seama acum defintiv.ca iti trec cei mai frumosi ani langa unu ca asta.si timpu nu se intoarce niciodata.imbatranim intr-o secunda.

#52 2011-11-27 18:26:52

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

GuessWho a scris:

mrn a scris:

off cata dreptate aveti.. el acum se tine tare in fata mea, dar peste cateva zle, o sa ma sune si o sa planga la telefon, si o sa imi dea mesaje din alea triste si iar o sa ma pierd. stiu ca probabil vi se par niste lucruri copilaresti, dar momentan asta e viata mea..

L-ai ?nșelat deci revino-ți, nu ai cum să ?l iubești. Dacă ?l iubeai nu aveai cum să ți-o tragi cu alți doi, numai c?nd te atingeau trebuia să te oripilezi. Lasă-l și caută pe altul. Oricum, pentru sex găsești peste tot. tongue

roll  huh

#53 2011-11-27 19:01:42

mrn
Full member

acum ma suna intr-una, imi da mesaje, isi cere scuze, iertare... imi scrie pe mess... simt ca o iau razna grater(

#54 2011-11-27 19:03:04

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ignore + blocarea numarului.
simple as that smile
eu nu inteleg cum naiba mai poti avea dubii in privinta lui dupa circurile pe care le-a facut; mie persoanele astea mi se par execrabile (no offense).
ce astepti? ca dupa violenta verbala sa treaca la cea fizica? cainii care latra mai si musca uneori.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#55 2011-11-27 19:03:54

mrn
Full member

GuessWho a scris:

mrn a scris:

vezi ca eu nu am specificat nimic de sex. nu mi-am tras-o cu nimeni. data viitoare poate citesti mai bine. wink

#56 2011-11-27 19:05:34

mrn
Full member

nu i-am raspuns... stau si ma uit la telefon cum suna.. ma uit cum scrie pe mess, si nici nu stiu de unde am atata putere sa nu ii zic nimic. dar mi se rupe sufletul, pt ca ma pun si in locul lui si nu mi-ar place sa ma trateze cineva asa...

#57 2011-11-27 19:07:59

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

aha, si el cand ti-a bagat si scos si te-a facut in toate felurile era sub influenta necuratului si de fapt n-a vrut s-o faca?
trezeste-te si da-ti seama ce specimen este; daca dupa asta tu inca mai vezi ceva bun in el si ti-e mila de el, inseamna ca ori esti foarte naiva, ori ai puteri supranaturale; stiu ca o sa te superi pe mine, dar eu nu pot sa concep chestiile astea.
un barbat adevarat, sau macar unul cu un gram de respect (pt sine, nu pt altii) nu va reactiona NICIODATA asa.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.