|
Nu esti logat.
Sa ma intalnesc sau nu cu el?-3#39 2011-11-25 22:11:48Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?Mno, nu zic ca n-aveti dreptate, inteleg ce spuneti si va dau dreptate, dar eu n-as putea sa confund iubirea cu obisnuinta...daca as incepe sa ma gandesc daca e iubire sau e obisnuinta mi-as trage singura niste semnale de alarma si m-as gandi ca o fi fost iubire candva, dar daca omul ala nu mai imi da niciun fior e clar ca e problema majora. Ultima oara a fost editat de LadyPink (2011-11-25 22:13:02) Offline #40 2011-11-25 22:15:54
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?mrn, eu propun sa fii mai egoista, gandirea pe care o ai acum se potriveste unei pers de 50-60 de ani care e in pragul despartirii ... sa ne intelegem sunt doar 2 ani si nu o viata intreaga ; arhiveaza relatia cu individul asta intr-un sertaras si incearca ceva nou eu de ex m-am casatorit cu tipul de pe net Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #41 2011-11-26 00:39:31
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?
L-ai ?nșelat deci revino-ți, nu ai cum să ?l iubești. Dacă ?l iubeai nu aveai cum să ți-o tragi cu alți doi, numai c?nd te atingeau trebuia să te oripilezi. Lasă-l și caută pe altul. Oricum, pentru sex găsești peste tot. Offline #42 2011-11-26 11:05:37
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?A zis de vreo 2 ori ca nu l-a inselat prin sex. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #43 2011-11-26 11:08:22
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?cam tot inselat e.e o deosebire intr-adevar.dar si daca te saruti cu altul,nu cred ca il mai iubesti pe cel de langa tine cu pasiune... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline Publicitateloading...
#44 2011-11-26 11:24:21
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?Te minti singura si ii mai minti si pe altii.Ti-ar placea sa fii in locul lui si sa iti faca cum i-ai facut tu?nu cred.Indiferent de motivul/motivele pt care te-ai sarutat cu altul,atins si asa mai departe nu trebuia sa faci asta.Nu iti convine de el ii dai papucii si cu asta basta. Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-26 11:26:31) Offline #46 2011-11-27 15:44:13
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?fetelor mii de scuze ca nu am mai intrat.. dar de ieri sunt intr-o oarecare depresie. Mi-a cerut cadourile, i le-am dat(asta fiind vineri seara). A zs ca s-a terminat tot, eu am zis ok, zambind si nu l-am mai cautat. de sambata dimineatza ma tot cauta, imi da fel si fel de mesaje. i-am zis sa ma lase in pace, k nu mai avem ce vorbi, si a zis ca daca nu ma lasa ce se intampla? apoi a inceput sa ma jigneasca. eu in timpul asta eram la matusa mea acasa. i-am explicat pe toate caile posibile ca nu vreau sa mai fiu cu el, sa ma lase in pace. nu a inteles nici cu frumosu nici cu uratu. apoi zicea ca eu nu sunt in stare sa ma despart de el, sa nu ma mai c*c atat pe mine. si cand am vazut ca a inceput sa sa creada cel mai tare, am inceput sa-i vorbesc ironic. si i-am zis ca bateriile mele duracell tin foarte mult. si fel si fel de mesaje pe care le compuneam alaturi de matusa si unchiul meu . si intr-un mesaj i-am zis ca imi e scarba de el, de oamenii care cer cadourile inapoi. dupa am inceput sa primesc mesaje de cea mai joasa speta.. cu familie, cu mortii ca sunt tarfa, in fine.. chiar nu vreau si nici nu pot sa exprim ce a zis el. atusa mea vazand lucrul asta, a innebunit si l-a sunat. si a inceput sa o injure si pe ea, in ultimul hal. si au facut o mare tiganiada. dupa ce i-am zis ca pt asta imi schimb si numarul de telefon, si nu o sa mai dea de mine in viata lui, si-a cerut scuze ca si-a bagat in mama si in morti, ca el ma iubeste, si rahaturi din astea... sincer ma simt ca una dupa centura.. cel mai infect om.. imi vine sa intru in pamant.. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #47 2011-11-27 16:31:25
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?Poate ca dupa toata cearata asta te convingi si tu ce om ai langa tine... cum poti sa mai ierti asemenea cuvinte si asemenea gesturi? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #48 2011-11-27 17:06:38
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?l-am lasat de aseara. nu i-am mai raspuns la telefoane, la mesaje. m-a sunat intr-una pana mi-am inchis telefonul Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #49 2011-11-27 17:11:57
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?eu tot nu am inteles cum ai stat langa el atata timp.langa un om ca asta,2 ani mi se par o vesnicie bagata intr-un sicriu in pamant.asa vad eu viata/neviata langa unu ca asta. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #50 2011-11-27 17:24:28
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?sonia am stat cu multe sacrificii si cu multa prostie.. altceva nu am ce sa zic. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #51 2011-11-27 17:32:46
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?sper ca ti-ai dat seama acum defintiv.ca iti trec cei mai frumosi ani langa unu ca asta.si timpu nu se intoarce niciodata.imbatranim intr-o secunda. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #52 2011-11-27 18:26:52
Offline #53 2011-11-27 19:01:42
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?acum ma suna intr-una, imi da mesaje, isi cere scuze, iertare... imi scrie pe mess... simt ca o iau razna ( Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #54 2011-11-27 19:03:04
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?ignore + blocarea numarului. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #55 2011-11-27 19:03:54
vezi ca eu nu am specificat nimic de sex. nu mi-am tras-o cu nimeni. data viitoare poate citesti mai bine. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #56 2011-11-27 19:05:34
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?nu i-am raspuns... stau si ma uit la telefon cum suna.. ma uit cum scrie pe mess, si nici nu stiu de unde am atata putere sa nu ii zic nimic. dar mi se rupe sufletul, pt ca ma pun si in locul lui si nu mi-ar place sa ma trateze cineva asa... Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #57 2011-11-27 19:07:59
Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?aha, si el cand ti-a bagat si scos si te-a facut in toate felurile era sub influenta necuratului si de fapt n-a vrut s-o faca? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|