homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa ma intalnesc sau nu cu el?-4

#58 2011-11-27 19:11:07

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?

facand haz de necaz, cred ca am puteri supranaturale big_smile nu mai vad nimic bun in el, dar totusi e omul cu care am stat 2 ani de zile, nu am cum sa nu simt mila cand il vad chinuit. era sub influenta alcoolului cand a zis treburile alea

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#59 2011-11-27 19:17:05

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

si in aceeasi nota de haz de necaz, copiii si betivii nu mint smile
2 ani e mult, dar totodata nu e; nu e ca si cum ai trait toata viata cu el si eventual mai aveti si copii; gandeste-te ca tot timpul e loc de mai bine.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#60 2011-11-27 19:23:17

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

mrn, dar ce i-ai facut asa grav de iti este atat de mila de el? tu acum de ce te simti rau? pt ca ai realizat ce nemernic e sau pt ca te simti vinovata ca i-ai facut cine stie ce? nu mai pierde timpul! nu-i mai permite sa ia legatura cu tine in niciun fel. tu acum esti abuzata emotional si verbal de el. cuvintele astea 2 poate nu au un impact prea mare, dar "abuz" trebuie sa aibe. deschide ochii pt ca de la ce ti-a facut acum, pana la abuz fizic e o cale incredibil de mica daca ii mai acorzi o sansa.

el acum intr-adevar regreta, dar asta e o etapa (foarte scurta) din ce va urma. daca tu il ierti, totul va fi super o perioada. dar vor urma momente de tensiune ce vor culmina cu lucruri greu de suportat. te-a insultat o data, o va face din nou. si asta la primul lucru ce il va nemultumi. o va face cand isi va aminti ca ai vrut sa te desparti de el, de ex. ei, ce crezi tu ca se va intampla atunci? iti spun eu: o va lua de la capat cu insultele. si doamne ajuta sa se opreasca doar la asta! asa cum a spus si yoyo, "cainele ce latra poate sa si muste".

poate suna SF ce zic, dar nu vorbesc deloc in necunostinta de cauza. te rog crede-ma cand iti spun ca nu trebuie sa mai ai de-a face cu el deloc!

bebe V., soarele si luna

#61 2011-11-27 19:32:51

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Subscriu la ce au scris fetele.
Nu ai de ce sa te simti vinovata. Ati ajuns aici pentru ca si-a facut-o cu mana lui. El are impresia ca dupa fiecare magarie pe care o face, tu esti obligata sa-l ierti mereu? Eu nu inteleg cum poate sa zica ca te iubeste si sa vorbeasca asa.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#62 2011-11-27 19:38:03

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

nici eu nu inteleg treaba asta. stau si ma gandesc eu oare de ce nu am putut sa ii zic atatea vorbe urate? pe mine acum ma doare si pentru el, dar ma doare si pentru mine. nu stiu daca ati fost puse in situatia mea, si daca v-a fost mila vreodata de un baiat care va implora sa ii raspundeti macar la un telefon. mi-a zis ca nu vrea sa ne impacam, ca nu se iarta nici el, dar vrea doar sa imi auda vocea.... grater

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

Publicitate

loading...

#63 2011-11-27 19:39:56

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

bullshit forgetit
de ce nu i-ai raspuns la fel? ca ai bun simt si respect, de aia; si ca nu simti nevoia sa te razbuni doar ca sa te simti mai bine.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#64 2011-11-27 19:41:06

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

aoleuuu, mrn, nu ceda la chestia asta! asa cum zisai, el acum chiar regreta, dar asta nu inseamna ca daca il ierti totul va fi bine. dimpotriva!

bebe V., soarele si luna

#65 2011-11-27 19:42:09

GuessWho
New member
Inregistrat: 2011-11-23

mrn a scris:

nici eu nu inteleg treaba asta. stau si ma gandesc eu oare de ce nu am putut sa ii zic atatea vorbe urate? pe mine acum ma doare si pentru el, dar ma doare si pentru mine. nu stiu daca ati fost puse in situatia mea, si daca v-a fost mila vreodata de un baiat care va implora sa ii raspundeti macar la un telefon. mi-a zis ca nu vrea sa ne impacam, ca nu se iarta nici el, dar vrea doar sa imi auda vocea.... grater

Nu ?i răspunde la nici un telefon, e at?t pentru binele tău c?t și pentru al lui. Creierul nostru g?ndește destul de sucit ?n momentele astea și orice gest poate fi interpretat ca și cum ar mai fi o șansă/posibilitate pentru ?mpăcare.

Cel mai bine este să stai, suferi ce suferi dar ?ți vezi de viață după aceea.  supa

#66 2011-11-27 19:47:00

GuessWho
New member
Inregistrat: 2011-11-23

mrn a scris:

GuessWho a scris:

mrn a scris:

off cata dreptate aveti.. el acum se tine tare in fata mea, dar peste cateva zle, o sa ma sune si o sa planga la telefon, si o sa imi dea mesaje din alea triste si iar o sa ma pierd. stiu ca probabil vi se par niste lucruri copilaresti, dar momentan asta e viata mea..

L-ai ?nșelat deci revino-ți, nu ai cum să ?l iubești. Dacă ?l iubeai nu aveai cum să ți-o tragi cu alți doi, numai c?nd te atingeau trebuia să te oripilezi. Lasă-l și caută pe altul. Oricum, pentru sex găsești peste tot. tongue

vezi ca eu nu am specificat nimic de sex. nu mi-am tras-o cu nimeni. data viitoare poate citesti mai bine. wink

Mă rog, scuze. Nu e vorba de sex dar ?nșelatul pentru mine are o sferă mai largă. smile

#67 2011-11-27 19:48:15

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

mrn inainte de a te intreba daca sa-l ierti sau nu, mai citeste odata ce-ai scris azi la 15:44:13, in special ultima parte. Daca tu crezi ca ti se potriveste si-ti place sa stai cu o persoana care ti-a facut/zis asa ceva tie si familiei, nu pot sa zic decat ca ti-o faci cu mana ta..

#68 2011-11-27 21:09:59

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

Nu are sens,uita tot si fii fericita!O sa vezi mai tarziu ca e cea mai buna alegere .
La felul in care ti-a vorbit,nu conteaza ca a fost beat,drogat sau infipt in una.pur si simplu e de neiertat asa om. punish  daca tu te complaci in situatie,vina e a ta,nu a lui  smile

Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-11-27 21:11:57)

#69 2011-11-27 23:04:21

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Dar tipu asta despre care vorbim are macar 20 de ani ?
Un om care trece de la o stare la alta si mai ales la asemenea extreme gen: injurat apoi plans, nu e o persoana foarte echilibrata...asta ca sa nu folosesc un termin medical smile si cred ca am spus totul. Restul depinde de tine, ce fel de persoane vrei sa ai in jurul tau. Succes!

#70 2011-11-27 23:37:28

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

mrn,fix asa a fost si la mn...mi-a cerut cadourile(pe care mi le-a adus tot el inapoi lol ) plangand,a2a zi ma ameninta,ma jignea..dupa o perioada de cateva zile se milogea sa il iert si sa ne impacam,nu vroiam,iar amenintari,injurii...pana a avut curaj sa imi spuna ca facea asa pt ca era disperat sa ma impac cu el si nu suporta un refuz mai ales ca ma considera proprietatea lui.faci bine ca nu il bagi in seama.

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2011-11-27 23:38:20)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#71 2011-11-28 23:15:27

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Daca te impaci cu el dupa tot circul ala inseamna ca esti sado-masochista, ca nu-ti doresti alaturi de tine un om care sa te iubeasca si sa te respecte, ci doar un mascul ca sa nu spui ca esti singura si ca pur si simplu ti-o faci cu mana ta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.