homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa ma intalnesc sau nu cu el?-2

#20 2011-11-24 21:05:43

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?

mrn, nu se termina lumea cu o despartire. crezi ca ii faci bine daca stai cu el din mila? ma gandesc ca iti dai seama ca ai un altfel de comportament decat ar trebui (in sensul ca nu esti dragastoasa/iubareata etc) crezi ca nu-si va da seama intr-un final ca simti doar mila pt el? va realiza odata si-odata. cum crezi ca ii va fi atunci? eu sunt de parere ca se va purta foarte urat si va da vina pe tine pt tot ce nu a mers in relatia voastra - si ar avea si motive sa se poarte asa. la urma urmei, ai stat cu el doar din mila...de ce te-ar crede daca i-ai spune ca ai avut intentii bune? de fapt, cum i-ai putea demonstra acest lucru?

gandeste-te bine cum te simti tu acum. daca analizezi putin sentimentele pe care le ai, dorintele, vei sti singura ce ai de facut. de fapt, stii si acum, numai ca ti-e greu si ai nevoie de un imbold. bafta!

bebe V., soarele si luna

#21 2011-11-24 21:13:00

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

baby, multumesc pentru ce mi-ai spus.. ma unge oarecum la suflet sa vad ca se poate sa renunti la o persoana... sper sa pot face si eu lucrul asta... Felicitarile mele!

april, aici e problema ca nu mai stiu ce simt! n umai stiu ce vreau.. tot timpul m-am gandit la el, la ce vrea el, ce ii e bine LUI.. eu nu mai contam. dak el era fericit eram si eu. de mult nu m-am mai gandit si la mine.. el trece printr-o perioada mai grea cu banii, si eu m-am saturat sa stau mai mereu acasa. am si eu o varsta, vreau sa ma distrez. sunt multe la mijloc.
si revin.. nu stiu ce simt si nici ce vreaul. nu stiu cum sa compar lucrurile.. sad

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#22 2011-11-25 01:11:51

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

nu e usor sa uiti o relatie de 2 ani,dar cel mai bn e sa te vezi cu celalalt,trebuie sa fii fericita si clar nu esti

#23 2011-11-25 07:07:20

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

iesi cu tipul de pe net. la o cafea, vorbiti, socializati numic mai mult. Daca va fi sa iasa ceva, nu va fi de prima intalnire.

Si in legatura cu actualul. Nu te mai compromite in situatii fara sens doar din frica de schimbare si de nou. Daca nu vei face un pas inainte vei ramane pe loc poate pentru inca 2 ani. De ce sa multumesti cu ceva mai putin decat ceea ce meriti ? Si apoi la un moment dat tot va trebui sa renunti o data pentru totdeauna la el, si atunci va fi acelasi lucru, singuratate si schimabare. De ce sa-ti distrugi tineretile cand poti pune stop acum si sa incerci sa mergi inainte?
Incearca sa nu te mai agati de trecut. Pentru ca asta e tot ce reprezinta, trecut. Si daca a fost ceva frumos intre voi, pastreaza amintirea aia si mergi inainte !

Ultima oara a fost editat de Peacekeeper (2011-11-25 07:09:00)

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#24 2011-11-25 07:41:28

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

si eu am trecut printr`o situatie oarecum asemanatoare.... sfatul meu e sa te desparti, nu te mai gandi la el, la ce vrea el, gandeste`te la ce vrei tu, ca pana la urma singura persoana cu care tu petreci 100% din timpul tau esti TU. iubeste`te pe tine, devino o prioritate pt tine, lasa`i pe altii, tu crezi ca daca te gandesti la el, el se gandeste la tine? ti`a gresit o data, iti va gresi si a doua oara. si tu cu ce o sa ramai? cu multa tristeste si doamne fereste cu vreo depresie. lasa frica de singuratate, infrunta`ti`o, nu lasa ca fericirea ta sa depinda de altul, tre sa fii tu suficienta cu tine, nu tre sa te simti singura cu tine. daca ai prieteni e si mai bine. si si crede`ma, din moment ce iti spune ca n`ai sa gasesti altu ca el, el de fapt arata ca ii e frica sa nu`l parasesti, ca el stie ca nu e asa bun dupa cum se lauda. un om care iti baga in cap astfel de idei si te loveste unde te doare cel mai tare, nu te respecta. tu de ce l`ai respecta??? nu zic sa`l urasti, accepta`l asa cum e, insa tu vezi`ti de viata ta. ureaza`i cele mai bune si lasa`l in pace. concentreaza`te pe tine, citeste carti pt sufletul tau, iesi cu prietenele. a, apropo de prietene, tu lasa ce fac ele.... doar nu tre sa te iei dupa ele. asta e viata ta, tu faci alegerile in viata ta, nu prietenele tale. tu vrei sa iti traiesti propria viata sau pe cea a prietenelor? daca ele vor sa sufere cu prietenii lor, lasa`le. dar tu ai propria viata, fa`ti viata asa cum iti place, nu cum vezi la altii.

bafta ! smile

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

Publicitate

loading...

#25 2011-11-25 08:13:20

zana_zanelor_trista
New member
Inregistrat: 2010-05-10

citesc ce scrii mrn si parca ma vad pe mine  , cum eram eu ... si era o relatie de 6 ani iar in ult 2 ani am tot tras de ea din aceleasi motive pe care tu mai sus le-ai enumerat . Am ajuns la concluzia ca a fost pur si simplu doar o pierdere de timp nu se merita cel mai bine e sa te pui pe primul loc pe tine si apoi pe altii . Iesi , distreaza-te simte-te bine ca viata e scurta si trebuie traita . Eu am dat cu piciorul la N relatii   tot pt el tot pt ca-i cedam la santajele astea emotionale si dupa iar ne certam si tot asa .. nu se merita . M-am vazut cu el dupa 6 luni eu care nu stateam 1 zi fara sa ne vedem si nu am murit . mi-a cerut sa ne impacam si am refuzat , a ramas neutral pt ca nu se astepta la un astfel de rasp dar .. Viata merge inainte , astazi sunt cu un tip Minunat care ai sa razi dar l-am cunoscut tot pe net si tot in timpul fostei relatii . Iesi si spune-ne cum a fost nu ai de ce sa te simti vinovata cu nimic nu te mai gandii la asta si mergi inainte !!!

Dacă aveam atunci mintea de acum Nu te-as fi ales din suflet ti-o spun Dacă as fi stiut ce se poate întampla Nu te mai primeam in viata mea. E mai bine fară tine,e mai bine pentru mine Las că trec si peste asta,te uit si cu asta basta...

#26 2011-11-25 16:50:53

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Eu nu cred ca tu stai cu el din mila, ci din egoism. Nu spun ca n-ai facut multe lucruri pt el, dar mie mi-e greu sa inteleg comportamentul asta -vrei sa ii fie lui bine, sa nu sufere, il iubesti (?) dar ti-e teama sa nu ramai tu singura... adica tot pentru tine stai acum cu el. Plus ca ai spus ca daca nu ar merge cu altcineva, tot la el te-ai intoarce... sa inteleg ca daca ti-ar fi bine cu altul, n-ai mai simti nicio mila.
Cand o relatie nu e chiar roz si cunosti pe cineva nou, vezi la cel de langa tine numai defectele. Cel mai bine e sa iesi cu tipul ala, iar apoi o sa vezi lucrurile mai clar.

Scuza-mi felul in care m-am exprimat,  dar cunosc foarte bine genul asta de situatie si nu cred sa ma insel.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#27 2011-11-25 18:45:41

mrn
Full member

Va multumesc din suflet celor care mi-au scris, si mi-au dat sfaturi. Aveti toata dreptatea din lume, nu am ce sa zic. Cele care ati trecut prin situatia mea, si ati avut forta sa spuneti PA definitiv, aveti toata admiratia mea... dupa ce am vorbit cu voi aseara, i-am dat mesaj, si i-am zis ca m-am gandit si sa ne intalnim. Ooo super, foarte incantat baiatu, da bineinteles, bem 15 cafele, mi-a zis sa il sun dimineatza ( pt ca eu aveam teza si nu puteam sa il sun mai tarziu de ora 8) ca se trezeste el. Si am sunat fetelor, si am sunat, si am tot sunat. Si degeaba.. si mi-a dat mesaj pe la ora 4 jumate. ca i-a fost rau, k s-a trezit la ora 7, si scz.... dar a plecat la constanta lol deci.. mi-am cam luat o teapa destuuul de mare big_smile

Ultima oara a fost editat de mrn (2011-11-25 18:46:28)

#28 2011-11-25 18:51:59

carmen_21
Insomniac member

Si acum ce simti? Fata de prietenul tau, zic.
In orice caz, daca nu te simti bine in relatia asta, nu mai sta doar pentru ca tipul ala a fost mai nesimtit big_smile

#29 2011-11-25 18:55:04

mrn
Full member

asta e problema carmen.. ca nu mai stiu ce simt.. daca e iubire sau doar obisnuinta sad

#30 2011-11-25 19:00:18

carmen_21
Insomniac member

mrn a scris:

asta e problema carmen.. ca nu mai stiu ce simt.. daca e iubire sau doar obisnuinta sad

Mda, asta e o problema care se pune adesea in relatiile de lunga durata. Tu te vezi peste inca 5 ani cu el?

#31 2011-11-25 19:08:41

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

mrn, daca l-ai inselat deja de 2 ori, si acum iti arde de altul cum poate fi vorba de iubire? Daca nu l-ai inselat imi pare rau dar eu asta am inteles prin a-i gresi.

Ultima oara a fost editat de Monica999 (2011-11-25 19:09:47)

#32 2011-11-25 19:13:00

mrn
Full member

nu stiu daca ma vad cu el peste 5 ani de zile. pentru ca el este si foarte schimbator.
da monica, ai inteles bine, dar nu a fost inselat gen m-am culcat cu altu, sau am umblat cu amandoi in paralel. am fost la un majorat, el mi-a vorbit foarte urat, ma suna intr-una, imi dadea mesaje urate, doar ca sa imi ia cheful. si m-am imbata foarte rau... si m-am sarutat cu un tip...

#33 2011-11-25 20:45:26

mrn
Full member

ca tot vorbeam daca ma vad cu el peste 5 ani, Carmen... tocmai ce ne-am certat, si mi-a cerut inapoi cadourile de la el... neutral foarte urat gestul, nu?

#34 2011-11-25 20:47:42

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

signof10 mai intrebi?ce relatia e asta?si sa mai si vrei sa ramai cu el?!!!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#35 2011-11-25 20:57:12

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Eu nu prea inteleg cum se poate confunda iubirea cu obisnuinta? Ca doar nu e vorba de doua perechi de sosete aseamanatoare din care nu stii pe care sa o alegi... iubirea te face sa te simti intr-un fel anume, obisnuinta te face sa stai intr-o relatie in care te uiti la omul de langa tine si zici "mda, hai sa mai stau un pic pana gasesc pe altcineva si fac tranzitia". Pentru mine e clar ca nu-l iubesti daca te intrebi lucrurile astea, dar mergi mai departe din inertie. Si daca macar lucrurile ar fi frumoase, daca el te-ar iubi sincer si frumos, dar tie pur si simplu ti s-a "terminat" iubirea pentru el... asa as mai intelege de ce stai langa un om din inertie, dar cand el iti da aproape zilnic motive sa te desparti de el, cand exista mai multe certuri decat iubire si respect...care mai e rostul?

#36 2011-11-25 21:03:46

mrn
Full member

off cata dreptate aveti.. el acum se tine tare in fata mea, dar peste cateva zle, o sa ma sune si o sa planga la telefon, si o sa imi dea mesaje din alea triste si iar o sa ma pierd. stiu ca probabil vi se par niste lucruri copilaresti, dar momentan asta e viata mea..

#37 2011-11-25 21:46:52

carmen_21
Insomniac member

Lady, iubirea se confunda cu obisnuinta cand o relatie (lunga) nu prea mai merge... cand n-ai avut prea multe experiente e destul de usor sa nu faci diferenta. Si uite asa iti pierzi anii gandindu-te ca e iubire, cand de fapt nici nu stii ce e aia pentru ca te-ai obisnuit si te simti cat de cat ok.

Mrn, fii tu cea care pune punct, altfel o s-o duceti asa la nesfarsit. Tu ne-ai prezentat noua doar partile lui rele, e normal sa iti recomandam sa te desparti de el, dar tu il cunosti si tu stii ce iti doresti. Daca nu te deranjeaza sa spui, de ce v-ati certat?

#38 2011-11-25 21:52:16

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Evident ca  iubirea se confunda cu obisnuinta,de asta sunt foarte grele despartirile din punctul meu de vedere.
Cum eram obisnuita sa ii zic dimineata "buna dimi,puiule" si sa imi beau cafeaua cu el,evident ca ma apuca tristetea si regretele cand ma trezesc singura acum. Asta era doar un exemplu.
Cat despre subiectul topicului...eu am citit doar primul post asa pe sarite,si prima mea reactie a fost "De ce nu?" . Adica ce ai de pierdut daca iesi la o cafea cu un tip?!?! doar nu te duci la un gangbang,zau asa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.