|
Nu esti logat.
Mi-e frica de ginecolog-6#96 2007-09-02 22:23:27
Re: mi-e frica de ginecologdaca ai facut 3 teste si ti-au iesit negative, clar nu e sarcina. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #97 2007-09-02 22:32:22
Re: mi-e frica de ginecologpai pana acu 2 luni am luat postinor de 4 ori...iar de atunci nici nam mai pus in gura asa ceva.. Offline #98 2007-09-03 00:34:39
Re: mi-e frica de ginecologIn primul rand ca postinorul nu este un anticonceptional de zi cu zi, continand o doza mult mai mare de hormoni( daca nu ma insel prea tare o comparatie de genul 0.75 fata de 0.03 de progestativ) si in felul asta sunt sanse mult mai mari sa te dea peste cap din punct de vedere hormonal. Asta ar putea fi cauza problemei tale. si din cate inteleg l-ai luat si mai multe luni la rand, nedandu-i organismului tau sansa sa isi revina. Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi din cauza unei sarcini. Offline #99 2007-09-04 14:11:33
Re: mi-e frica de ginecologcris_tinat tie cat tia intarzia menstra de la postinor ca la mine au trecut 4 zile de cand nu mia venit iar sanii ma dor putin..la fel si burtica... Offline #100 2007-12-15 17:26:16
Re: mi-e frica de ginecologas vrea sa stiu si eu daca colpita mixta doare. am fost diagnosticata cu aceasta fac tratament insa am dureri in partea abdominala dreapta! se poate sa fie de la asta? sau este exclus? Offline Publicitateloading...
#101 2007-12-15 17:31:22
Re: mi-e frica de ginecologse poate. sa nu ai si vreo anexita si sa te doara ovarele sau trompele. sau poate ai racit http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #102 2007-12-15 17:43:55
Re: mi-e frica de ginecologsi eu am coplita micotica...am facut tratamentul si mi-a revenit dup menstruatie...acum repet tratamentul. insa pe mine ma doare in interiorul vaginului, in dreapta. m-a lasat insa durerea dupa 2 zile de tratament. sper sa-mi treaca cu totul...si la mine e colpita micotica, nu mixta. Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #103 2007-12-15 17:57:33
Re: mi-e frica de ginecologmixta inseamna k sunt mai multi agenti infectiosi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|