|
Nu esti logat.
Mi-e frica de ginecolog#1 2006-03-31 15:22:35
mi-e frica de ginecologAm dureri in zona genitala ma dor ovarele si am impresia ca se umfla, am luat anticonceptionale si acum am intarziere la menstruatie, poate fi din cauza pastilelor sau din alte cauze? Offline #2 2006-03-31 15:28:45
Re: mi-e frica de ginecologai luat corect anticonceptionalele? Offline #3 2006-03-31 15:30:27
Re: mi-e frica de ginecologda si apoi am facut pauza pt ca m-am speriat Offline #4 2006-03-31 16:49:37
Re: mi-e frica de ginecologdar asta ii prima luna cand iei anticonceptionale? sau ai mai luat? Offline #5 2006-04-03 08:47:58
Re: mi-e frica de ginecologAm mai luat dar le-am reinceput in luna februarie si dupa prima folie le-am intrerupt pentru ca menstruatia mi-a venit doar cateva picaturi, in plus am dureri mari la ovare Offline Publicitateloading...
#6 2006-04-03 11:15:07
Re: mi-e frica de ginecologde ce le-ai intrerupt?era normal sa-ti vina si cateva picaturi in acea pauza ..cat despre dureri mari de ovare iti recomand un control daca te-a apucat dintr-o data si nu ai mai avut astfel de dureri nu trebuie sa aiba legatura neaparat cu pastilele. Offline #7 2006-04-03 11:49:10
Re: mi-e frica de ginecologoffff....de unde stii asa de clar ca ovarele te dor?doar pentru ca durerea ta este in abdomenul inferior nu inseamna de loc ca e vorba despre ovare.....si daca luna asta nu ai luat pastile dar luna trecuta da,esti sigura ca nu esti insarcinata? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-04-03 11:52:46
Re: mi-e frica de ginecologin abdomenul inferior ce poate sa te mai doara in afara de ovare? Offline #9 2006-04-03 11:55:18
Re: mi-e frica de ginecologcristina_i,ar mai putea fi apendicele(in caz ca-l mai ai),rinichii,colonul,etc. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2006-04-03 11:59:32
Re: mi-e frica de ginecologovarele au o durere specifica ...adica stiu sigur 100% cand ma dor...stiu sa diferentiez o durere de ovare fata de alta durere...adica de la 14 ani de cand imi vine menstruatia luna de luna am acele simptome specifice cand te dor ovarele...incat stiu cum este durere de ovare si nu am cum sa o confund! Offline #11 2006-04-03 12:13:40
Re: mi-e frica de ginecologcristina_i...inervatia organelor interne este vegetativa si asta inseamna ca e nespecifica si difuza. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2006-04-03 12:25:22
Re: mi-e frica de ginecologMultumesc de raspuns tuturor, dupa ce am avut o intarziere de aproape o sapt mi-a venit menstruatia dar in cantitate mare, iar in ceea ce priveste ovarele pe mine ma dor si in afara menstruatiei am intepaturi puternice si nu-mi trec pana nu ma pun jos, nu este vorba de nici o sarcina,este exclus Offline #13 2006-04-03 12:54:21
Re: mi-e frica de ginecologEu in continuare insist pe ideea ca ar putea sa te doara altceva nu neaparat ovarele si ca ar trebui sa faci un control medical pentru a depista ce este.Daca a aparut menstruatia e ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2006-04-03 13:12:11
Re: mi-e frica de ginecologChiar este urgent un control, multumesc de informatii, imi dau seama ca pot fi si alte cauze in afara de ovare Offline #15 2006-04-03 14:30:28
Re: mi-e frica de ginecologEu chiar am probleme cu colonul, dar nu cred ca din cauza lui sa ma doara atat de tare, mai sti?????? Offline #16 2006-04-03 14:50:56
Re: mi-e frica de ginecologalexia...din pacate nu stiu unde e adevarul. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2006-04-03 15:57:45
Re: mi-e frica de ginecologMultumesc doctoressa, sunt fericita ca mi-a venit menstruatia chiar si cu durerile ei Offline #18 2006-04-03 16:18:12
Re: mi-e frica de ginecologImi poti explica ce este cu congestia pelviana? Offline #19 2006-04-03 16:25:20
Re: mi-e frica de ginecologpovestea e cam asa...in timpul menstruatiei se produce o anume congestie uterina care insoteste eliminarea endometrului impreuna cu singele cu pricina.e contractura aia de care zicea alexia.poate cuprinde toata zona organelor genitale interne si poate fi foarte dureroasa sau dimpotriva mai putin dureroasa.Este absolut fiziologica iar intensitatea durerilor depinde de la un organism la altul. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|