|
Nu esti logat.
Mi-e frica de ginecolog-3#39 2006-04-12 17:33:21
Re: mi-e frica de ginecologMai am o intrebate si gata, promit:, ce re4zultat art trebui sa am la testul papa? ca sa fie totul in ordine?, e mult timp pana sambata Offline #40 2006-04-14 10:11:16
Re: mi-e frica de ginecologDoctoressa as vrea sa stiu ce avantaje au testele de ovulatie? cand se folosesc? Offline #41 2006-04-14 10:16:10
Re: mi-e frica de ginecologSe folosesc atunci cind vrei sa faci un copil.Fac parte din testele pentru infertilitate.Au avantajul ca stii cind ovulezi si poti avea contacte sexuale in perioada de fertilitate maxima asa incit sa ai o sansa cit mai buna de a ramine insarcinata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2006-04-14 17:05:27
Re: mi-e frica de ginecologMi-ai putea spune cate ceva despre cauterizare? m-a speriat pentru ca mi-a spus ca secretia poate fi cauzata si de niste glande din interior si nu neaparat o infectie, glande care vrea sa mi le cauterizeze Offline #43 2006-04-14 18:13:01
Re: mi-e frica de ginecologUnde e medicul asta?Eu zic asa, daca nu ai infectie si nu ai rana pe col(care s-ar fi vazut deja, deci nu o ai)nu cred ca e cazul sa cauterizezi nimic.Poate fi vorba de o secretie hormonala mai abundenta pe care o vei purta cu mindrie..... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#44 2006-04-26 10:38:28
Re: mi-e frica de ginecologAs avea si eu o intrebare: pentru o sarcina detectata in perioada de inceput, adica dupa doua sapt., in cazul unui avort, exista pastile care pot provoca acest lucru? Offline #45 2006-04-26 10:45:43
Re: mi-e frica de ginecologExista dar nu la noi in tara. Si oricum, avortul medicamentos presupune supraveghere in clinici specializate, eventual internare, nefiind deloc lipsit de complicatii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #46 2006-04-26 11:12:32
Re: mi-e frica de ginecologAdica singura cale este cea chirurgicala? as vrea sa stiu dc se face cu anestezie sau fara? aceasta presupune internarea sau se face si intr-o zi se poate pleca? Offline #47 2006-04-26 11:18:14
Re: mi-e frica de ginecologSe face sub anestezie, locala sau generala(in functie de alegerea ta si de posibilitatile centrului caruia te adresezi). Pleci acasa in aceeasi zi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #48 2006-04-26 11:35:28
Re: mi-e frica de ginecologImi poti spune cam ce tipuri de complicatii pot aparea? In timpul anasteziei poti simti ceva? ma refer la cea locala, stiu ca este anestezie, dar am auzit de multe ori ca se simte. Poate avea urmari grave un avort, ma refer la faptul de a avea copii pe urma? Offline #49 2006-04-26 11:42:31
Re: mi-e frica de ginecologdin ce am auzit si eu,totul depinde de oragnismul fiecareia dintre noi,de sistemul imunitar,de rezistenta la asemenea lucruri.de ex,am o prietena care a simtit aproape tot,in ciuda anesteziei,apoi i-a fost foarte rau vreo 2 zile.orice interventie chirurgicala,indiferent de zona corpului,prezinta risc. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #50 2006-04-26 12:07:44
Re: mi-e frica de ginecologCu anestezie locala simti tot si este posibil chiar si sa te doara(nu la fel de tare ca in lipsa ei dar oricum). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #51 2006-04-26 13:19:52
Re: mi-e frica de ginecologEram sigura ca se simte cu anestezie locala, multumesc de lamuriri. Ce inseamna un curetaj cu vacuum? Offline #52 2006-04-26 13:34:27
Re: mi-e frica de ginecologCu vacuum inseamna cu aspiratorul. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #53 2006-04-26 13:53:12
Re: mi-e frica de ginecologIn Timisoara exista vreo clinica cu aceasta metoda? Iar menstruatia este cam neregulata, dc fac un test de sarcina inainte de 2 sapt oare aflu rezultatul corect? ma refer la faptul dc se vede ceva? Ma gandeam ca dc menstruatia nu vine din cauza unei sarcini ar trebui ca testul sa fie pozitiv, nu? Offline #54 2006-04-26 14:01:02
Re: mi-e frica de ginecologValentina, nasul meu imi spune ca menstruatia nu vine pentru ca nu s-a terminat inca ciclul....hai sa mai vorbim dupa 1 mai, vedem atunci cum stau lucrurile. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #55 2006-04-26 14:05:21
Re: mi-e frica de ginecologIti multumesc tare mult, pentru ca am inceput sa ma stresez, mai astept atunci. Offline #56 2006-04-26 14:08:18
Re: mi-e frica de ginecologmultumesc la fel si nu te stresa inutil Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2006-05-03 13:25:12
Re: mi-e frica de ginecologDoctoressa mi-a venit menstruatia, iti raman datoare. Dar nu am avut nici o menstra care sa intarzie atat de mult, ultima a fost pe 1 aprilie iar aceasta pe 1 mai. E posibil ca urmatoarea sa fie tot pe 1 iunie? chiar asa o perioada mare de timp sa tr4eaca nitre ele? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|