homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mi-e frica de ginecolog-3

#39 2006-04-12 17:33:21

Valentina
New member
Inregistrat: 2006-02-07

Re: mi-e frica de ginecolog

Mai am o intrebate si gata, promit:rotfl, ce re4zultat art trebui sa am la testul papa? ca sa fie totul in ordine?, e mult timp pana sambata
Multumesc

#40 2006-04-14 10:11:16

Valentina
New member

Doctoressa as vrea sa stiu ce avantaje au testele de ovulatie? cand se folosesc?
Multumesc.

#41 2006-04-14 10:16:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Se folosesc atunci cind vrei sa faci un copil.Fac parte din testele pentru infertilitate.Au avantajul ca stii cind ovulezi si poti avea contacte sexuale in perioada de fertilitate maxima asa incit sa ai o sansa cit mai buna de a ramine insarcinata

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#42 2006-04-14 17:05:27

Valentina
New member

Mi-ai putea spune cate ceva despre cauterizare? m-a speriat pentru ca mi-a spus ca secretia poate fi cauzata si de niste glande din interior si nu neaparat o infectie, glande care vrea sa mi le cauterizeze
Multumesc.

#43 2006-04-14 18:13:01

Al Pacino
Administrator

Unde e medicul asta?Eu zic asa, daca nu ai infectie si nu ai rana pe col(care s-ar fi vazut deja, deci nu o ai)nu cred ca e cazul sa cauterizezi nimic.Poate fi vorba de o secretie hormonala mai abundenta pe care o vei purta cu mindrie.....

Publicitate

loading...

#44 2006-04-26 10:38:28

Valentina
New member

As avea si eu o intrebare: pentru o sarcina detectata in perioada de inceput, adica dupa doua sapt., in cazul unui avort, exista pastile care pot provoca acest lucru?
Va rog astept raspuns urgent

#45 2006-04-26 10:45:43

Al Pacino
Administrator

Exista dar nu la noi in tara. Si oricum, avortul medicamentos presupune supraveghere in clinici specializate, eventual internare, nefiind deloc lipsit de complicatii

#46 2006-04-26 11:12:32

Valentina
New member

Adica singura cale este cea chirurgicala? as vrea sa stiu dc se face cu anestezie sau fara? aceasta presupune internarea sau se face si intr-o zi se poate pleca?
Multumesc de promtitudine.

#47 2006-04-26 11:18:14

Al Pacino
Administrator

Se face sub anestezie, locala sau generala(in functie de alegerea ta si de posibilitatile centrului caruia te adresezi). Pleci acasa in aceeasi zi

#48 2006-04-26 11:35:28

Valentina
New member

Imi poti spune cam ce tipuri de complicatii pot aparea? In timpul anasteziei poti simti ceva? ma refer la cea locala, stiu ca este anestezie, dar am auzit de multe ori ca se simte. Poate avea urmari grave un avort, ma refer la faptul de a avea copii pe urma?

#49 2006-04-26 11:42:31

eakarina
Full member
Inregistrat: 2006-01-12

din ce am auzit si eu,totul depinde de oragnismul fiecareia dintre noi,de sistemul imunitar,de rezistenta la asemenea lucruri.de ex,am o prietena care a simtit aproape tot,in ciuda anesteziei,apoi i-a fost foarte rau vreo 2 zile.orice interventie chirurgicala,indiferent de zona corpului,prezinta risc.

A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.

#50 2006-04-26 12:07:44

Al Pacino
Administrator

Cu anestezie locala simti tot si este posibil chiar si sa te doara(nu la fel de tare ca in lipsa ei dar oricum).
Complicatiile posibile ale curetajului(fie el traditional-cu cureta sau modern-cu vacuum) sunt infectia localizata-in legatura si cu eventualele infectii cervico-vaginale preexistente, hemoragia-cel mai frecvent datorata unor resturi ovulare, traumatisme cervicale sau uterine-rare si intilnite in curetajul traditional, complicatii toxice sau trombembolice-foarte rare,hematometria-retinerea de chiaguri de singe in uter, septicemia-infectie generalizata, sinechiile uterine-pot determina infertilitate, obstructie tubara-prin inflamatie a trompelor post abortum(determina infertilitate), avorturi spontane, sarcina extrauterina.Cam astea ar fi....descurajant, nu?
In principiu, daca mergi intr-o clinica buna, cu medici bine pregatiti, sunt toate sansele sa nu se intimple nimic din toate astea....dar mai tine si de noroc

#51 2006-04-26 13:19:52

Valentina
New member

Eram sigura ca se simte cu anestezie locala, multumesc de lamuriri. Ce inseamna un curetaj cu vacuum?
Doctoressa as vrea sa te intreb ceva: am avut menstruatia, a inceput pe 1 aprilie si s-a terminat pe 7 aprilie, a fost cam abundenta, a tinut 7 zile, zile in care am avut contact sexual protejat (ma refer la prezervativ: Durex si cele de la planning), acum astept sa vina . Nu ar fi trebuit sa vina deja? m-a cam speriat putin pentru ca au trecut deja 25 de zile.
Multumesc

#52 2006-04-26 13:34:27

Al Pacino
Administrator

Cu vacuum inseamna cu aspiratorul.
In ceea ce priveste aparitia menstruatiei....nu stiu cit de regulat ai tu ciclul menstrual si la cite zile.Ar fi trebuit sa vina doar daca stii tu ca iti vine menstruatia mai des decit la 25 de zile.Altfel....nu vad nici un motiv de panica

#53 2006-04-26 13:53:12

Valentina
New member

In Timisoara exista vreo clinica cu aceasta metoda? Iar menstruatia este cam neregulata, dc fac un test de sarcina inainte de 2 sapt oare aflu rezultatul corect? ma refer la faptul dc se vede ceva? Ma gandeam ca dc menstruatia nu vine din cauza unei sarcini ar trebui ca testul sa fie pozitiv, nu?

#54 2006-04-26 14:01:02

Al Pacino
Administrator

Valentina, nasul meu imi spune ca menstruatia nu vine pentru ca nu s-a terminat inca ciclul....hai sa mai vorbim dupa 1 mai, vedem atunci cum stau lucrurile.
Test de sarcina merita sa faci la macar 7 zile de intirziere(luind tu in calcul cel mai lung ciclu pe care l-ai avut)
Trebuie sa existe si in Timisoara, dar eu sincer cred ca nu e cazul sa te gindesti la avort, va veni menstruatia.

#55 2006-04-26 14:05:21

Valentina
New member

Iti multumesc tare mult, pentru ca am inceput sa ma stresez, mai astept atunci.
Sa ai o zi placuta!

#56 2006-04-26 14:08:18

Al Pacino
Administrator

multumesc la fel si nu te stresa inutil

#57 2006-05-03 13:25:12

Valentina
New member

Doctoressa mi-a venit menstruatia, iti raman datoare. Dar nu am avut nici o menstra care sa intarzie atat de mult, ultima a fost pe 1 aprilie iar aceasta pe 1 mai. E posibil ca urmatoarea sa fie tot pe 1 iunie? chiar asa o perioada mare de timp sa tr4eaca nitre ele?
O zi buna!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.