homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mi-e frica de ginecolog-6

#96 2007-09-02 22:23:27

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: mi-e frica de ginecolog

daca ai facut 3 teste si ti-au iesit negative, clar nu e sarcina.
cum adica "nu ai MAI luat"? ai luat postinor de mai multe ori?... nu stiu cat poate sa tina dereglarea, depinde de cat de afectat e organismul tau.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#97 2007-09-02 22:32:22

o_bomboana
New member
Inregistrat: 2007-06-15

pai pana acu 2 luni am luat postinor de 4 ori...iar de atunci nici nam mai pus in gura asa ceva..

#98 2007-09-03 00:34:39

cris_tinat
New member
Inregistrat: 2007-08-04

In primul rand ca postinorul nu este un anticonceptional de zi cu zi, continand o doza mult mai mare de hormoni( daca nu ma insel prea tare o comparatie de genul 0.75 fata de 0.03 de progestativ) si in felul asta sunt sanse mult mai mari sa te dea peste cap din punct de vedere hormonal. Asta ar putea fi cauza problemei tale. si din cate inteleg l-ai luat si mai multe luni la rand, nedandu-i organismului tau sansa sa isi revina. Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi din cauza unei sarcini.
  I've been there- am luat postinor o data, iar peste doua luni, la un alt contact neprotejat, inca o data si deja la a doua administrare m-am simtit foarte rau: mi-a intarziat menstra, dismenoree, amenoree( cand mi-a venit) , greturi si asa mai departe. M-am dus frumusel la medic si am hotarat impreuna ce anticonceptional de zi cu zi mi se potriveste ca sa nu se mai repete povestea.
    te sfatuiesc sa faci la fel. Oricum ac sunt mult mai putin nocive decat postinorul luat aproape lunar.. ca sa nu mai zic  ca scapi de sters!
  Bafta si mai asteptam vesti:)

#99 2007-09-04 14:11:33

o_bomboana
New member
Inregistrat: 2007-06-15

cris_tinat tie cat tia intarzia menstra de la postinor ca la mine au trecut 4 zile de cand nu mia venit iar sanii ma dor putin..la fel si burtica...

#100 2007-12-15 17:26:16

kukuruku
New member
Inregistrat: 2007-12-14

as vrea sa stiu si eu daca colpita mixta doare.  am fost diagnosticata cu aceasta fac tratament insa am dureri in partea abdominala dreapta! se poate sa fie de la asta? sau este exclus?

Publicitate

loading...

#101 2007-12-15 17:31:22

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

se poate. sa nu ai si vreo anexita si sa te doara ovarele sau trompele. sau poate ai racit

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#102 2007-12-15 17:43:55

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

si eu am coplita micotica...am facut tratamentul si mi-a revenit dup menstruatie...acum repet tratamentul. insa pe mine ma doare in interiorul vaginului, in dreapta. m-a lasat insa durerea dupa 2 zile de tratament. sper sa-mi treaca cu totul...si la mine e colpita micotica, nu mixta.

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#103 2007-12-15 17:57:33

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

mixta inseamna k sunt mai multi agenti infectiosi

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.