|
Nu esti logat.
Mi-e frica de ginecolog-4#58 2006-05-03 13:46:43
Re: mi-e frica de ginecologSunt 30 zile Valentina, e o perioada absolut normala....Ia numara tu pe calendar cite zile trec inmod obisnuit intre 2 menstruatii ale tale(fara sa iei anticonceptionale). Ai sa constati ca asta-i cifra, +/-2, sunt aproape sigura Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #59 2006-05-03 15:08:11
Re: mi-e frica de ginecolognu te contrazic dar pana acum imi venea la maxim 20 de zile si venea chiar mult Offline #60 2006-05-03 15:14:25
Re: mi-e frica de ginecologValentina, nu e in regula sa vina la 20 de zile! Ai numarat cele 20 zile intre prima zi a unei menstruatii si prima zi a urmatoarei menstruatii? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #61 2006-05-03 17:37:50
Re: mi-e frica de ginecologda, din acasta cauza eram speriata pentru ca eram obisnuita sa vina mai repede.Prima oara cand am inceput sa iau antibebe aveam dureri de burta cu vreo sapt inainte si destul de mari, iar cand venea, venea putin. Acum dupa ce le-am intrerupt si am fost la medic a venit la o luna, chiar si mai mult. Offline #62 2006-05-03 18:11:26
Re: mi-e frica de ginecologAnticonceptionalele ti-au facut un serviciu, ai un ciclu menstrual normal.Nu prea inteleg de ce ti-e frica sa iei anticonceptionale, nu-i problema daca singerezi putin, dimpotriva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#63 2006-05-09 10:02:02
Re: mi-e frica de ginecologIn sfarsit am aflat rezultatul analizelor, am primit ca tratament metronidazol, ovule klion si niste pastile care sa-mi reduca sau sa nu mai am cheaguri la menstruatie, nu stiu ce fel de infectie este, eu vreau doar sa nu mai am scurgerea aceea, el mi-a spus ca dupa acest tratament n-ar mai trebui sa vina dar eu nu sunt atat de sigura. Offline #64 2006-05-09 11:34:56
Re: mi-e frica de ginecologAs vrea sa stiu cum se manifesta durerea de colon? sunt dureri specifice, dupa ce mi-a spus ca nu sunt ovarele, pe mine tot ma inteapa, si nu ma lasa pana nu ma pun jos. Offline #65 2006-05-09 13:52:27
Re: mi-e frica de ginecologNu sunt dureri specifice....Eu sunt de parere, daca asa de rau e cu durerile astea sa cauti sa aflii de la ce ti se trag. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #66 2006-05-09 15:03:51
Re: mi-e frica de ginecologMaine am sa-ti comunic si diagnosticul si numele medicamentului Offline #67 2006-05-09 15:35:40
Re: mi-e frica de ginecologOk, astept Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #68 2006-05-11 08:22:35
Re: mi-e frica de ginecologBuna dimineata fetelor, Doctoressa numele medicametului pt menstruatie este ORGAMETRIL . iar diagnosticul a fost dismenoree si infectie cu o denumire foarte ciudata pe care nu pot sa o descifrez. Oare o sa aiba efect toate aceste pastile? parerea mwa e ca scurgewrea o sa continue si dupa tratament pentru ca acum deja vine multa si nu pare a se opri. Offline #69 2006-05-11 11:01:48
Re: mi-e frica de ginecologPai daca nu stiu ce incearca sa trateze cu metronidazolul, nu am cum imi dau cu parerea daca va avea sau nu efect. Sper insa sa aiba(daca pui deja ovulele, e normal sa ti se para ca secretia s-a amplificat). Cu orgametrilul....ok, acelasi lucru l-ar fi facut si anticonceptionalele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #70 2006-05-12 16:37:52
Re: mi-e frica de ginecologScuze, dar nu inteleg prea bine scrisul, chiar deloc, dar unul din diagnostice este Dismenoree, impreuna cu o infectie dar aici nu inteleg ce scrie. Offline #71 2006-05-12 17:42:56
Re: mi-e frica de ginecologPai taman infectia m-ar fi interesat cu ce e....sa asteptam sa vedem Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #72 2006-05-19 16:25:08
Re: mi-e frica de ginecologBuna, Offline #73 2006-05-19 16:59:06
Re: mi-e frica de ginecologOrgametril este un progestagen de sinteza care exercita o serie de efecte analoge cu ale hormonului natural - progesteron. Are o puternica influenta progestationala pe endometru. Aditional, suprima ovulatia si menstruatia atata timp cat se administreaza zilnic fara intrerupere. Orgametril poate fi folosit in situatiile ce necesita un efect progestagenic pronuntat. Se foloseste ca tratament in hemoragii uterine disfunctionale: polimenoree, menoragie si metroragie, cazuri selectionate de amenoree si oligomenoree primara si secundara. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #74 2006-05-20 15:10:39
Re: mi-e frica de ginecologcare sunt sintomele unei sarcini si exista ceva care in primele saptamani sa intrerupa sarcina fata avort? cum ne dam seama daca suntem insarcinate chiar daca avem si menstruatie... pt ca am auzit ca sunt cazuri in care poti fi insarcinata si sa ai si menstruatie ... Offline #75 2006-05-22 12:16:19
Re: mi-e frica de ginecologCel mai la indemina cu siguranta..... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #76 2006-06-15 10:26:03
Re: mi-e frica de ginecologTestul de sarcina poate fi corect dc este facut la minim 2 sapt de la ultimul contact sexual? Doctoressa multumesc pt raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|