|
Nu esti logat.
Usturimi dupa actul sexual-5#77 2011-12-14 14:44:25
Re: usturimi dupa actul sexualpai... vezi daca nu cumva ovulele "strica" prezervativele, ca de contact neprotejat nu se pune problema din moment ce ai luat antibiotice daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #78 2011-12-14 14:54:46
Re: usturimi dupa actul sexual5 zile? am luat gynofort de ceva ori si nu trebuia a astept 5 zile... doar in seara aceea sa nu am contact. sau sa nu am deloc din cauza altor medicamente pe care le luam. Offline #79 2011-12-14 15:06:06
Re: usturimi dupa actul sexualda, pai la asta ma gandeam si eu yoyo, ca nu cumva sa se rupa prezervativul... "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #80 2011-12-14 15:07:24
Re: usturimi dupa actul sexualtratamentele locale nu influenteaza efectul anticonceptionalelor daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #81 2011-12-14 15:17:38
Re: usturimi dupa actul sexuall-am citit amandoi din scoarta in scoarta si nu scrie decat sa nu ai contact sexual in timpul tratamentului, dar nimic de latex. ma gandeam la cel extra safe ca este mai gros decat celelalte. multumesc mult yoyo pentru ajutor . "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline Publicitateloading...
#82 2011-12-14 15:22:50
Re: usturimi dupa actul sexualin cazul asta, eu zic sa o luati incet, fara miscari dure, si eventual sa termine afara, ca sa fie chiar extra-safe daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #83 2011-12-14 15:58:42
Re: usturimi dupa actul sexualo sa avem grija, desi imi e cam teama... "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|